1XBET JACKPOT – minél nagyobb a tét, annál nagyobb az esély a nyereményre

Az 1xbet Dailybetpot Bónusz minden nap esélyt ad a jackpot nyereményre. A bónusz igénybevételéhez szükséges, hogy a játékos a kiválasztott feladatokat teljesítse. A feladatok napról napra különböznek, a feladat végrehajtására megelőlegezendő pénzösszeg általában eléggé alacsony. Például az egyik napon a feladat az, hogy láncfogadást kell tenni, hogy saját esélyünket növeljük a bónuszra. Maga a prémium minden nap folyamatosan változik. Lehetőség van kisebb nyereményekre is. A jackpot sorsolás minden este 22:00 órakor történik GMT idő szerint, majd pedig nullázzák az órát: ha új nap, akkor új jackpot is.

Hogyan vehetünk részt a mindennapi sorsolásban, hogy lehetőség nyíljon a jackpot bónuszra?

Mint már a fentiekben leírásra került, a sorsolásban úgy vehetünk részt, hogy végrehajtjuk a konkrét napra kiadott különleges feladatot. A cél megvalósítására rendelkezésre álló „nap” az első nap 22:00 órájától a következő nap 22:00 órájáig tart. Az ezen 1xbet bónusszal kapcsolatos feladatot akárhányszor hajthatjuk végre 24 óra alatt, minden ilyen alkalommal részt veszünk a sorsolásban, így sokkal nagyobb az esélyünk az esetleges nyereményre.

Mennyit lehet nyerni az 1xbet jackpot bónusszal?

Ha készek vagyunk az 1xbet bukméker cég fogadásain bónusz felhasználásával játszani, azt annál szívesebben tesszük, ha megtudjuk, mekkorák az ajánlatban szereplő jackpotok ezzel a konkrét 1xbet bónusszal. A főnyeremény pontos összege mindennap változik, ez azonban általában nem túl nagy összeg. A jelenlegi ajánlatban szereplő jackpotok kb. 7 000 £ összegre szólnak.

Milyen feltételeket kell teljesíteni jackpot bónusz esetében?

Ha igénybe szeretnénk venni a fentiekben már említett jackpot bónuszt, számolnunk kell az ilyenkor érvényes limitekkel, amelyek nemcsak a letétre, hanem a tételekre és a kifizetésekre is vonatkoznak. Az erre vonatkozó információkat könnyen megtaláljuk az 1xbet bukméker honlapjának FAQ részében. Itt lényeges, hogy mindig figyelemmel kell lenni arra, hogy az 1xbet-nél a napi jackpot bónusz általában több nyertes felé kerül felosztásra. Ezért kevésbé valószínű, hogy az egész jackpotot egy konkrét napon megnyerjük, ennek köszönhetően könnyen elkerülhetjük a kifizetésekre vonatkozó limiteket.