- 1xbet

A Brighton először ingyenes egészségügyi termékeket kínál a női szurkolóknak a Premier League-ben

A Brighton lett az első Premier League klub, amely elkötelezte magát a szurkolók számára ingyenes egészségügyi termékek biztosításával, miután a kampány három nőt indított, akik a kelta támogatói. A Guardian megérti, hogy mind a Liverpool, mind az Everton megvitatják, hogy képesek-e ingyenes női higiéniai termékeket kínálni a stadionokon található női WC-kben.

Az Onla the Ball kampányt Orlaith hallgatók indították Skóciában. Duffy, Erin Slaven és Mikaela McKinley annak érdekében, hogy növeljék a női futballszurkolók láthatóságát. Most azonban az egész Egyesült Királyságban elterjedt, és 13 klub, köztük a Barnsley a League One-ban, aláírta a kezdeményezést. McKinley elmondta: „Azt hiszem, ez visszavezet minket arra a szerepre, amelyben a futballklubok a labdarúgáson túl a közösségben is szerepet játszanak.Sok kisebb klub gyorsan bejutott a fedélzetre, mert valószínűleg kissé jobban megfelelnek annak, amit rajongói bázisa akar. De a láthatóság szempontjából nagyszerű, ha a Premier League klubja van a fedélzeten. ”

A kampányért felelős trió elismerte, hogy kezdetben kellemetlen volt az időszakok megbeszélése egyénekkel, akik gyakran középkorúak voltak. labdarúgó-terem. McKinley azt mondta: „Nem akarunk arra kényszeríteni klubokat, hogy tegyenek semmit, de szeretnénk felhatalmazni a szurkolókat arra, hogy ösztönözzék klubjaikat ingyenes egészségügyi termékek biztosítására, akár a meglévő adagológépeket ingyen csinálva, akár dobozokat tamponokat és egészségügyi törülközőket biztosítva. .Tapasztalataink szerint egyébként csak vészhelyzetben használják fel őket. ”

A kampány vírusos lett a közösségi médiában, amikor az egyik futballszurkoló egy képet festett egy egészségügyi törülközőt és tamponokat tartalmazó kosárról a Barnsley Oakwell stadionján. “Fontos, hogy a labdarúgó-klubok befogadóak legyenek, és reméljük, hogy ez arra ösztönzi a női rajongókat, hogy gondolják, hogy meghallgatják őket” – tette hozzá McKinley. A labdarúgásnak a családon belüli erőszakért való vádolása csak a történet fele | Eva Wiseman. Bővebben