- Bet365

Aljaz Bedene a Novak Djokovic bemutatóját mutatja be a French Open harmadik fordulójában

Mao Zedong, valószínűleg inkább a ping-pong diplomácia rajongója, mint a tenisz, egyszer mondta: „Az ég alatt minden teljesen káoszban van; a helyzet kiváló. ” Lehet, hogy beszélt erről a French Open-ről, mert a felkelés a levegőben lóg, és nem mindegyik Nick Kyrgios-tól származik. Három sorozat csütörtökön, majd ismét elengedte az érzelmeit, Bet365 aminek egy szokásos második körös séta kellett volna lennie egy olyan játékos ellen, aki 160 helyen helyezkedik el, és örül, hogy itt lehet.Ehelyett, mint a Monte Carlo-ban, Rómában és itt is, a szerb gyakran voltak és mérgesek, vitatkoztak a brit székbíró James Keothavong-nal vonalhívásokkal, ütését a hálóba csapta és általában azt a benyomást keltette, hogy inkább valahol máshol lenne.

Legalább a korai körökben Djokovic általában minden üzlet. Egy órát vett igénybe a Suzanne Lenglen-i bíróságon, hogy megnyerje az első szettet a 32 éves belga ellen, akinek a haja olyan vékony, mint az önéletrajz, akinek a kvalifikáción keresztül kellett jönnie, és amelynek első fordulójában megnyerte a Marsel Ilhan feletti győzelmet. Öt év alatt Párizsban.Még mindig a kedvence, aki megnyerte a címet, az első itt – de ez hihetetlen út lehet.

Szombaton a következő Welwyn Garden City kedvenc fia, Aljaz Bedene várja, aki még mindig várja a Nemzetközi A Teniszszövetség hagyta, hogy játssza a Davis Cup-ot az általa elfogadott országért (sok szerencsét az egyikével), de nem annyira Energybet felszámolva, mint amilyennek tűnt a verseny kezdetén.

Bedene erősen indult és megnézte tanfolyam egy egyszerű három sorozatú edzéshez, amíg Pablo Carreño Busta, a 43-as rangsorban 23 ponttal megelőző spanyol agyagbíró nehézségekbe ütközött, egyenként két darabban.

Váratlan esemény történt. bónusz Bedene-nek, amikor visszatért a fürdőszobából, és közben látta, hogy Busta bírósági orvosi időkorlátot vesz igénybe.

Miután a bal combja erősen megfeszült, és elvitte az esetleges fájdalomcsillapítókat, mielőtt folytatta, Busta a mobilitási problémák álcázásának kihívása.Bedene számára a stratégia nyilvánvaló volt: engedje meg az ellenfelet, hogy a lehető legnagyobb mértékben mozogjon a pályán a hosszabb gyűlések során.

A Bedene egyetlen előző öt szetterében 22 ászt ütött Radek Stepanek ellen a Wimbledonban. Ez a meccs előtt a harmadik helyen ült a 36-os versenyen, Ivo Karlovic (72) és John Isner (58) mögött – és elérte korábbi 22-es mérkőzésének eredményét, teljes készlettel, amely a Busta ellen játszott, ahogy átmentek a három órás jel. Az eredmény, amint mondják, az ütőjén volt – de még egy ászot adott hozzá, mielőtt három óra múlva 7-6 (4), 6-3, 4-6, 5-7, 6-2-re csomagolta. 19 perc.

„Sokat harcoltam magammal az elmúlt néhány hónapban” – mondta egy izgalmas Bedene, utalva Davis-kupa csalódására.

„Amikor a labda megy hosszú vagy hosszú, tudod, hogy csak nyertél.Felszabadít mindent, ami benne volt. Remélem, nem sokat sikoltoztam, de Bet365 nagyon érzelmi volt, ez az utolsó pont. ”

A Court Philippe Chatrierben egyszerre – és esőfelhők gyűltek össze – Rafael Nadal sokkal jobban ellenőrzött, mint Djokovic. de nem annyira hihetetlen, mint az első fordulóban, amikor megalázta a szegény Sam Groth-ot, csak három játék elvesztése miatt. Ennek ellenére eléggé gyorsan elhagyta a 99. számú Fecundo Bagnist a gyötrelméből, és 6-3, 6-0, 6-3 nyerte a távozást az elején.

Nadal volt a 72. nyereménye 74 megjelenésből. , és 200. meccse megnyeri a grand slam versenyt. Csak Djokovic 215-vel és Roger Federer 302-vel az aktív játékosok közül nyert többet.Andy Murray 161-éje van. itt, az első csütörtökön, arra utalva, hogy nem ez lesz a helyzet. De amint Mao is mondta: „A forradalom nem vacsora”. Nem mindig volt téves.French Open 2016: Djokovic akcióban, amikor Bedene eléri a harmadik fordulót – az ötödik nap élőben! Bővebben