- Bet365

Andy Murray erősen győzedelmeskedett Paolo Lorenzi felett a US Open versenyen

Nem csak Andy Murray titokzatos és valószínűleg átmeneti merüléséről volt szó, mivel a férfiak vonzása megkezdődött ezen a US Open-en.A 2. világbajnoknak, aki még nem dobott el egy sorozatot a versenyen, három órát és 17 percet vett igénybe egy olasz veterán, Paolo Lorenzi bátor kihívásának engedése, és a vesztes az, aki Arthur Ashe Courttól elindult a hangos tapshoz. Andy Murray legyőzi Paolo Lorenzit: az US Open harmadik fordulója – ahogy történt az a lendület, amelyet az első héten felépített, ha hétfőn nem akar gyalogolni Grigor Dimitrov ellen.

“Ez kemény mérkőzés lesz” – mondta a bíróság előtt. „Grigor [aki korábban négy sorozatban legyőzte a portugál João Sousát] jól játszik az elmúlt Bet365 hetekben, nagyon sok jó lövést kapott, nagyon tehetséges fickó.Nagyon jó meccset kell játszanom a győzelemhez. ”

Murray harmadik fordulójának küzdelme sehol sem volt olyan egyszerű, mint ahogy azt a 7-6, 5-7, 6-2, 6-3 pontszerződés sugallhatja. . Valójában a részletekbe rejtve elég ördögök ahhoz, hogy Murray a következő 48 órában sokáig elfoglaljon, mielőtt Dimitrovot játssza.

A szolgálata, amelyre korábban halálos pontossággal kattintott, elhagyta őt az első két sorozatban. és az ütés pillanatában alaposan meg kell vizsgálnia a csuklójának helyzetét, mert sok távon sokáig ütött. 63 nem végrehajtott hibát is elkövetett, csaknem kétszer annyit, mint Lorenzi.Ami azonban leginkább attól tart, hogy nem képes stratégiailag uralkodni az olasznál, aki arra késztette, hogy a mérkőzés során több mint két mérföldet futtasson, egy lábát takarítva, pontonként 47 láb. Kyle Edmund az álmát Novak Djokovic az US Open-en várja az elmúlt 16-ot. Bővebben

Tehát köszönöm Lorenzi-nak, aki a tenisz árnyékából merült fel, hogy valószínűleg egyetlen látogatásakor megvilágítsa a nagy színpadot. Úgy tűnt, hogy sokat nem hozott az asztalra, kivéve egy késői karrier-hullámot, amely valószínűleg még őt is meglepte. Tartan rövidnadrágban öltözve érkezett, és miután elbukott az előző mérkőzéseitől, és annyira Bet365 szoros labdát kellett, hogy a gyerek átadja neki ütőjét, talán azon tűnődött, hogy kitart-e.

Ez bizonyos mértékig a legjobb szezon. karrierje azonban minden, amit megszerez. Nem volt idő kételkedni.Tudta, hogy nem fog ilyen esélyt kapni az életében.Hat alkalommal veszített el a Wimbledoni selejtező első fordulójában; hasonlóan a Roland Garros agyagához, ahol kényelmesebben érzi magát. évekkel ezelőtt, és karrierjének legeredményesebb győzelmével bejutott a harmadik fordulóba, közel öt órán keresztül öt szetterre, hogy csütörtökön kitalálja a francia Gilles Simonot.

Lorenzi, aki egy szettet vett Tíz évvel ezelőtt az Adelaide-i skótnál, és elvesztette a következő évben a selejtezőn való részvételét, tudatában lenne annak, hogy Murray nem veszít gyakran olaszoknak. valaki, aki örül, hogy itt lehet, de miután a hatodik játék második pontján meghökkentő virtuozitási gyűlésen játszott [vesztes] részét, úgy tűnt, hogy meg van öntve az önhittségnek.A 3-4-es ütközési ponttal szemben dobta Murray-t azért, hogy megmutassa komoly szándékát. Figyelmen kívül hagyta a kettős hibát és a gondolkodás elvonását az ügyvezető doboz ablaktól a második megszakítási pontnál.

Ez a verseny természetesen a tavalyi súlyos olasz hősies események helyszíne volt, amikor az első Roberta Vinci kihúzta Serena Williams-t a naptárcsapda szélére, majd a döntőben elveszítette honfitársát, Flavia Penetta-t. Most Lorenzi, minden várakozás ellenére, 38 perc elteltével összetörte Murray-t, és az első szettben szolgált. Ki gondolta volna?

„Ébredj fel!” Kiáltások és “gyerünk!” Murray végén áttörték a levegőt, éppen Ivan Lendl előtt, aki még enyhén sem aggódott.Murray belépett a Lorenzi gyenge másodszoros kiszolgálására, anemikus kézhurkot kényszerített belőle és visszatért az üzletbe – ám egy órás szórakoztató tenisz után egy 1: 0-os felfutásra ki kellett kötnie a nyakkendőt.

A második elején szünetet cseréltek, majd Murray néhány ütőt küldött az stringerin. Fél órával az első egymást követő ászok után úgy tűnt, hogy újraindítja a játékát, de pillanatokkal később duplán a 4-2-es nyomot követte. A felrúgott Murray-ütés hitetlenkedést váltott ki, és Lorenzi nem tudta kiegyenlíteni a játékot.

Miután az első kiszolgálás hatékonyságát szörnyű 21% -ra engedte, Murray másik ászt talált, és 3-5-ig tartott. A csiszolás kiválóságáról szóló, 42 lövéses rally két Bet365 kettős pontot ért el a kilencedik játékban, és az olasz sebezhetőnek tűnt.Amikor Murray régóta megütötte, hogy átadja neki a második készletet, sötét hangulat ment a skót táborba.

Murray a harmadik helyrehozta a sérülést. Az első távozása 84% -ra rúgott, és Lorenzi második támaszkodásának nyomása nélkül gond nélkül zsebbe zárta a settet. -2: Lorenzi nem veszítette el mániás mosolyát és a küzdelem iránti érzését.

Olyan szorosan rácsapott rá, mint a vonal, mielőtt Murray megtörte őt hetedik és utolsó alkalommal. / p>