- Bet365

Australian Open: Caroline Wozniackinek minden apróra szüksége van a negyedik forduló eléréséhez

Wozniacki, a második oltással 6-4, 6-3 nyert, de ez nem volt olyan egyszerű, mint ahogy az pontozás azt sugallja. “Nagyon örülök annak, hogy életben vagyok a versenyen” – mondta Wozniacki. “Örülök, hogy visszatértek a negyedik fordulóba.” Wozniacki a hőversenyt is megragadta, amely megragadta a versenyt. “Azt hiszem, veszélyes lehet” – mondta. „A légkondicionált szobámban voltam, és figyeltem a [Gaël] Monfils [Novak] Djokovic ellen.Úgy gondoltam, hogy 1xbet szégyen, hogy nincs a tető, mert úgy gondolom, hogy ez valóban kiváló minőségű mérkőzés lehet. ”

Rybarikova, a 19. mag, korábban legyőzte Kateryna Bondarenko 7-5, 3 -6, 6-1 alig több mint két óra alatt.

A francia nyílt bajnok, Jelena Ostapenko az időszakos hibáiban fiatal karrierje során elkövetett 46 alkalmatlan hibát Anett Kontaveit ellen valószínűleg drágábbá vált.Nick Kyrgios legyőzi Jo-Wilfried Tsongat, hogy eljusson az Australian Openhez az elmúlt 16-ban. Bővebben

A kulcsfontosságú, tévesen átadott második sorozatról, amikor Ostapenko látszott, hogy elmenekül a mérkőzésről, Kontaveit később mondta: „ játszani igazán agresszív. Nagyon nehéz volt kiszolgálni.Csak megpróbáltam maradni vele, fenntartani az energiámat, harcolni minden pontért. ”

Aztán a harmadikban egy 12 perces játék volt, amikor Kontaveit eltörte temperamentumos ellenfelét. “Én csak pontonként veszem fel” – mondta. „Csak így lehet Bet365 megnézni. Ő kemény. Harcol. Úgy értem, hogy jó. ”

Most Carla Suarez Navarroval szembesül, aki Kaia Kanepi-t 3-6, 6-1, 6-3 legyőzte. Amikor legutóbb találkoztak, emlékszik vissza Kontaveit, ő „14 vagy 15” volt a Fed Cup játékában. „Emlékszem, hogy igazán fiatal voltam. Észtországban játszottunk. Könnyű legyőzni. ”

A nehéz nap után a negyedik Bet365 vetőmag Elina Svitolina is kiütötte a 15 éves Marta Kostyukot, a cseh selejtezőt Denisa Allertova, Elise Mertens és Petra Martic.