Bet365 sportfogadas bonuszok

Információk

Hozzáadott: 2018-01-09
Kategória: bet365

Bet365 sportfogadas bonuszok

Bet365 sportfogadas bonuszok

A minta egyedszáma csak 10 és mégis 100,000,000,000,000 ( 100 billiárd ) leosztás kell, hogy egyetlen egyszer előfordulhasson a normális véletlenszerű eloszlás szerint.

Aztán jött a szokásos történet.. 15 vereség egymás után, utolsó két heads up-ot már nagyobb téten játszottam úgy buktam el. Persze lehet mondani, hogy ilyen a póker, van h nem jön be semmi… De amikor egy játszmában 20 handből egy sem az enyém, ott már valami gáz van. Tehát valaki más vagy mások is csalnak ezerrel, beleértve a terem botjait is. Egyszóval a termek bármilyen kedvezményt nyogodtan adnak, ígérnek a hülye balekoknak, mert pontosan tudják a saját stat-jaikból, hogy lehetetlen teljesíteni a megszerzésükhöz szükséges követelményeket !!! Én is hallottam a sportfogadás.org egyik hozzád hasonló okoskájától ncis88″-tól, ahogy arra céloz a mondandójában, hogy belőlünk él. Hát igen az ilyesmi aztán tovaterjed a gyökerek között és lassan ténnyé válik.

És ha nyomoztok egy kicsit, akkor rádöbbentek ,hogy a legnagyobb hal” akadt a horgotokra,mert ez nem más mint a világ legnagyobb (globális)pénzmosodája,ahol gondos rendszerben és százalékban kerülnek a pénzek szétosztásra. És most megkérdezem azt is, hogy minden ilyen vizsgálódás végén mindig a számomra határozottan rosszabb irányba tér ki a várható érték körüli szórás, pedig ugye a másik irányba is kitérhetne … de miért pont arra nem tér ki soha, amerre nekem lenne jó ?! Pokerakademia, pokernews, intellipoker, pokerstratey, sportfogadas … meg még 10000 bet365 (alternatív link) másik affilate oldal akik megpróbálják egy kis bedolgozással kivenni a részüket ebből a pilótajátékból is, mielőtt még összeomlik ez is mint az összes többi.

Ennyit a pokerakadémiás, intellipokeres, pokernewsos, pokerstrategys sok-sok buzi álmodó köcsög paraszt balfaszról, akik ezek után is megmagyarázzák, hogy variancia izé, meg sok leosztás izé, meg én vagyok a hülye mert csak, mert ugye ők az okosak !

Top