- Bet365

Bruno Fernandes a Manchester United rompját inspirálja a 10 fős Brugge ellen

Egy újabb szikrázó Bruno Fernandes kiállítása a Manchester United-t az utóbbi 16-ba söpörte, és ez azt mutatja, hogy komoly pályázók egy három év alatt az Európa Liga második koronájáért.

Fernandes jövőképe új dimenziót ad az Egyesült Államoknak és emeli csapattársak. A játékosa két büntetést kapott két játékban, és bár a naysayers állíthatja, hogy ez csak „Club Brugge” volt, az United hasonló ellenfelekkel küzdött Ole Gunnar Solskjær alatt.Ez egy olyan előadás, amely összetörte a látogatókat és hét meccset veretlenül vezetett be, egy olyan versenyre, amely hat tiszta lapot tartalmaz.

A menedzser elégedett volt. “Nagyon boldog vagyok ma este” – mondta. „Ha gólokat szerez, és így játszik, ez nagyobb bizalmat ad.” Az Arsenal az Olympiakos késői győztese az Európa Ligából való kitörést küldte tovább. és úgy éreztük, hogy szüksége van valamire (januárban Bet 365 vásároljuk meg neki), és ez azt bizonyítja. ”

Odion Ighalo Anthony Martial izomkárosodása miatt indult el elsőként, Scott McTominay pedig két hónapos távollétet fejezett be, mivel Solskjær hét változást hajtott végre az első lábtól.

A kezdés gyors és dühös volt. Juan Mata 20 méterről lőttek és Simon Mignolet-t kényszerítették, hogy párba kerüljen.A kapus hosszú távolságot lőtt David Okereke útjába, és bár Harry Maguire-t hagyta, hogy a United elszakadjon, egyértelművé vált.

A tempó könyörtelen volt, mint a kiemelkedő Fernandes. Ha csalódást okozott egy roham után, amely lehetővé tette, hogy csak Mignolet számára dobja el a lövést, hogy a meccs gól nélkül maradjon, de a patthelyzet valószínűtlen, hogy tartósan fennáll. Farcikus körülmények között hamarosan eltörött.Daniel James lövése a sarokba gördült, mielőtt Simon Deli bal oldali bal Bet 365 oldali lövését a kapusnak örvendő szezonbeli versenyzője lett volna.

Serdar Gozubuyuk elítélte a kézilabda és megmutatta a védőnek egy piros lapot, de a komédia folytatódott, amikor a játékvezető áttekintette az eseményt a pályán. Megerősítette az eredeti döntést, és Fernandes, akinek a várakozása négy perc alatt elmúlt, megváltozott. “Nem tudom, miért tette a fiú ezt” – mondta Solskjær, Deli. “De ez nem egy tisztességes kísérlet a célok kitűzésének lehetőségének megállítására.” Facebook Twitter Pinterest Odion Ighalo az első Manchester United gólszerzése után tisztelgést mutat be húsa nővére előtt.Fénykép: James Williamson – AMA / Getty Images

Az Egyesült Államok ellenőrzése szigorodott, így dominanciájukat több célra kellett fordítaniuk. McTominay megrántotta Jameset, de nem tudta befejezni, így Ighalo megmutatta neki, hogy milyen finom Fernandes-féle trükkök jóvoltából. Brugge körzetétől balra csavart, és egy golyóban lebegett, amely a távoli posztnál elérte Matat. Visszatérési pontja pontos szabály volt Ighalo számára, aki egy klasszikus szippantó célba zárta az első klubcsapatot.

A sztrájk az ég felé mutatott, és pólót mutatott be, amely tisztelgést mutatott a elhunyt nővére. Solskjær azt mondta: „Úgy gondolom, hogy [egykori Egyesült] sztrájkolóként tudom, mennyire fontos az első cél.Ott van, ahol néha fáj, és ez a cél éles volt a hat yardos vonalon, amikor Juan odatette: ez egy természetes csatár. ”

A kölcsönbe vett ember egy másodperchez közel ment, amikor tartotta Federico Riccát, de Mignolet megmentette. A harmadikval azonban semmit sem tehetett. Fernandes – ismét az alkotó – felcsavarozta McTominay-t, és a területről kívül a középpályás pontosan az alsó sarokba vitte a labdát.Roundup gyors útmutató: Inter látja a Ludogorets-t az üres San Siro-show-ban. Hide

A 70 000-es kapacitású stadionban nem voltak rajongók, Cristiano Biraghi utáni közvetlen végeként és egy Romelu Lukaku fejléc megtagadta a bolgárokat, akik Cauly Souza révén átvette a vezetést.

“Úgy tűnt, hogy egy edzés, a zárt ajtók mögött játszva Bet 365 nagyon furcsa légkört teremtett” – mondta Antonio Conte az Inter edző. “A fiúk jól csinálták a dolgokat a helyükben, miután azonnal megszereztük a célt.”

Egy éjszaka elfelejtett a portugál oldal számára, amikor Benfica, Porto és Sporting csatlakoztak Bragához, hogy kimenjenek a utolsó 32 szakasz.A Benfica 3-3-at húzott a lisszaboni Shakhtar Donetsk-nél, összességében 5-4-et veszített, míg a Portót Leverkusen túllicitálta, aki összesen 5-2 nyerte meg. csak Edin Visca számára, hogy mindkét alkalommal gólt szerezzen – először küldje el a játékot kiegészítő időre, majd végezzen 5-4 összesített nyerést a büntetőpontból. Jaime Mata korai célja a Getafe számára megváltoztatta az eredményt, amikor az amszterdami 2-1-es vereség ellenére kivágták az Ajaxot.

Máshol Justin Kluivert lemondta Jonathan David nyitóját, amikor a romák a Gentben 1-1-es sorsolással haladtak előre. , míg a Sevilla-t Kolozsvár 0-0-os döntetlennek tartotta, ám a távoli gólokon végigmentek.Fénykép: Emilio Andreoli / UEFAHa ez hasznos? Köszönjük visszajelzését.

James helyet kapott Tahith Chongnak a második félidőben, ami a 20 éves kor számára nagy esélyt jelentett arra, hogy 10 és 10 év alatt benyomást keltsen. ember ellenzék. Első hozzájárulása az volt, hogy hátuljára esett Odilon Kossounou nyomása alapján. Amikor Matat lefékezték ugyanazon játékos figyelme alatt, a D-től balra rosszul ítélték meg, de Fernandes szélesre kanyarodott.

Az Egyesült Államok a sebességtartón állt, és akarat szerint flipper focizott, és figyelmeztette, hogy senki sem Chong a Mignolet-tal való ütközésnél rosszabb helyzetben volt, de folytatni tudta, és amikor a mérkőzés 65. perc elteltével Fernandes meccsének vége lett, a megérdemelt tapsra távozott.Chong növekedett a meccsben, amint azt egy futás és kereszt ábrázolja, amely hívóan esett Luke Shaw-ra. The Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket. az éves az United gólszerzője a versenyen, Frednek hagyta az útvonal befejezését, az elmúlt nyolc percben kétszer gólt szerezve.

Solskjær erről viccelhet. „Nem voltam biztos benne, hogy a következő alkalommal, amikor gólt szerez – élni fogok – mondta a brazil.

A vasárnap az Evertonba jár. Solskajer nem biztos abban, hogy a Martial képes-e megjelenni. „Ma megpróbálta – jelentette, ma reggel volt fitnesztesztje. Ez nem hátrányos zsinór, hanem a térd környékén és környékén található. ”- mondta a norvég.