- Bet365

Farkasok haladnak az Európa Ligában a Espanyol veszteség és Neto Howler ellenére

Espanyol leszállta az első ütést és az utoljára, de a Farkasok kiütötte őket, mivel mindenki tudta, hogy akarja. A döntő csapást a múlt héten adták át a Molineux-nak, amikor Nuno Espírito Santo csapata négy gólt szerez; most csak be kellett fejezniük a spanyolokat, és gyorsan megtették, de ez csak a történet egy részét mondja el. Egy olyan játékban, amely nem Bet365 változtatta meg a végső eredményt, és amelyre soha nem volt valószínű, Espanyol háromszor vezette, a Wolves végül 3-2-re veszített, de összesen 6-3-ra haladt.

Matt Doherty kapta meg a vendégek második kiegyenlítőjét későn, csak Jonathan Calleri számára, hogy egy későbbi győztes lett.És mégis, a Wolves első gólja, Adama Traoré, eredményezte a holtversenyt, ha nem is a meccs 22 perc elteltével. Az Arnsenal késő Olympiakos-győztesnek tört ki az Európa Ligából. Bővebben

Calleri nyitotta meg a A pontozás után később másodszor vezetett a Espanyol számára, amikor Max Kilman David López-t rúgta szemben, hogy büntetést adjon. Aztán, közvetlenül a végén, Pipa felállt egy szép kereszttel, ahonnan Calleri vezette a győztest, és Bet365 mesterhármast készített. Egy éjszaka több pontot szerez, mint a szezon minden játékában. A mérkőzés labdájával távozott, de nem volt ünnepe: ez már régóta valódi verseny volt.

Bár ez egy játék volt, és nagyon szórakoztató. Sokkal jobb a vártnál: volt izgalom, él és öt gól.Még egy hibakomédia is volt, Adrià Pedrosa hagyta, hogy Pedro Neto két perc alatt tiszta legyen. Neto körülkerült a kapus felé, de valahogy széthúzta a labdát, elrejtette az arcát az ingében. A stadion nevetett. Ez egy Wolves győztes lett volna; ehelyett Espanyol megkapta. Nem mintha egy egész nap elrontotta volna a Wolves rajongóit, ez egy újabb szakasz a kontinens környékén.Roundup gyors útmutató: Inter látja a Ludogorets-t az üres San Siro-show-ban. Hide

A 70 000-es kapacitású stadionban nem voltak rajongók, Cristiano Biraghi utáni közvetlen végeként és egy Romelu Lukaku fejléc megtagadta a bolgárokat, akik Cauly Souza révén átvette a vezetést.

“Úgy tűnt, hogy egy edzés, a zárt ajtók mögött játszva nagyon furcsa légkört teremtett” – mondta Antonio Conte az Inter edző. “A fiúk jól csinálták a dolgokat a helyükben, miután azonnal megszereztük a célt.”

Egy éjszaka elfelejtett a portugál oldal számára, amikor Benfica, Porto és Sporting csatlakoztak Bragához, hogy kimenjenek a utolsó 32 szakasz.A Benfica 3-3-at húzott a lisszaboni Shakhtar Donetsk-nél, összességében 5-4-et veszített, míg a Portót Leverkusen túllicitálta, aki összesen 5-2 nyerte meg. csak Edin Visca számára, hogy mindkét alkalommal Bet365 gólt szerezzen – először küldje el a játékot kiegészítő időre, majd végezzen 5-4 összesített nyerést a büntetőpontból. Jaime Mata korai célja a Getafe számára megváltoztatta az eredményt, amikor az amszterdami 2-1-es vereség ellenére kivágták az Ajaxot.

Máshol Justin Kluivert lemondta Jonathan David nyitóját, amikor a romák a Gentben 1-1-es sorsolással haladtak előre. , míg a Sevilla-t Kolozsvár 0-0-os döntetlennek tartotta, ám a távoli gólokon végigmentek.Fénykép: Emilio Andreoli / UEFANem hasznos? Köszönjük visszajelzését.

“Ha Buster Douglas legyőzheti Mike Tysont, miért nem mi?” Abelardo Fernández mondta. – Miért nem lehetünk Douglas? 30 év telt el azon éjszaka óta a Tokióban, amikor a 42-1-es kívülálló a legnagyobb idegeséget okozta a boksztörténetben, és mindenhol a sportolóknak indokolt hinni a csodákban. De miközben a Espanyol visszapattant, itt nem volt semmi. Nuno nem talált kiindulási helyet Diogo Jota, Rúben Neves vagy Raúl Jiménez számára, de Traoré alig két mérföldnyire volt benne a stadionban, ahonnan nőtt fel. És fiú, felnőtt: időnként egyenesen futott át az ellenfelek között.Mellette volt az első indulás Daniel Podence számára, aki átadta mindkét Wolves céljának. Futball a BT Sporton (@btsportfootball) Ó, nem! ???? Ez jó munka A farkasok kényelmesen dolgoznak összesítve…Pedro Neto nemrégiben hiányzott egy gyerek! pic.twitter.com/j9OFKrPIcOF 2020. február 27.

Kevés Espanyol szurkoló hitt és nem aggódtak amiatt, mert sorsuk a La Liga lábánál van. Egy 18.55-ös kick-off rajongók még mindig dolgoztak, tehát annyi ülőhely volt üres, amennyi elfoglalt. Azok, akik jöttek, élvezték, többek között a 3000 Farkas támogatója. Sajnos azonban egy nagyon kicsi csoportot a biztonsági személyzet vonult ki, amikor úgy tűnt, hogy VIP dobozba próbálnak bejutni. ők remélik a hazai csatára.A Farkasok számára nehéz tudni, hogy az elvesztésük valamit jelent-e, figyelembe véve a körülményeket, amelyben mindez megtörtént.

Az élet egy pillanatra utalt az életre a nyakkendőben, Óscar Melendo és Pedrosa létrehozta a nyitó. Calleri közelről végezte, megragadta a labdát a hálóból és visszatért a középső körbe. Még egy ének: „Igen, tudjuk!” de nem tudták, és nem tartott sokáig, amíg a Farkasok véget vettek neki, Podence ügyes lábmunkája, amely Traoré-t nyújtott. Az első lövést Fernando Calero blokkolta, de ő elhaladt és befejezte.

Ezzel a góllal a Espanyolnak ötre volt szüksége. Kettőt szereztek, és a Wolves is megkapta a sajátját, Doherty közelről lőtt, 11 perc alatt hátra, csak hogy újra beismerjék a 91. játékost. A farkasokat megverték, de az állványokban énekeltek.A 22. perc óta tudták, hogy átjutottak. Valójában a múlt hét óta ismerték őket