- Bet365

Lil Wayne: a valószínűtlen börtönös tollam

Természetesen pontosan ez történt.A bébi arcú, béka hangú New Orleans-i prodigy nemcsak a zene egyik legfontosabb csillagává vált egyéni előadóként – végül meghaladja az Elvis Presley-t a férfiak közül a legtöbb zeneszám számára, hogy a Billboard Hot 100-ban megdöbbentő 109 bejegyzés mellett felkerülhessen -, de egy kitörölhetetlen alak az amerikai közéletben: Barack Obama és Bill Clinton által ellenőrzött kitüntetésekkel díjazták őket, Madonnától Kanye-ig és a Párizs Hiltonig mindenki együttműködésre vágyott.

Mire őt egy egyéves darab a Rikers-szigeten fegyverdíjért 2010-ben – egy régóta várt memoár tárgyát képezve egy október 11-i kiadásra – Weezy volt hatalmának csúcsán, Da Daj 3, Thaiföld fáradhatatlan későn áhítata A Carter III és a mennyezet még Bet365 mindig friss a közönség fülében.

Abban az időben egy huszonnéven munkás méhek voltam a Sports Illustrated oldalán, és mindig a szomorú kilátásokra törekedtem a sport és a kultúra kereszteződésénél – bármi váratlan vagy szórakoztató az olvasók megtartása érdekében, akit vérzettünk.Tehát amikor a Fiatal Pénz csapata elindította a WeezyThanxYou.com webhelyet, amely felsorolta a Rikers-ben elfoglalt paterfamiliasaik levelezési címét és rajongói leveleket kért, gondoltam, hogy veszek egy szórólapot, és arra kérem, írjon nekünk. És mi a jobb téma, mint a szenvedély, melyről tudtam, hogy közel áll és kedves a szíve: profi tenisz. Facebook Twitter Pinterest Lil Wayne levele a Rikers Island-i írónak 2010. augusztusban. Fénykép: Bryan Armen Graham jóvoltából:

A Venn-diagram vékony átfedése a déli hip-hop szerelmesek és a tenisz csodák között, amelyeket otthon hívok. már régóta tisztában volt Wayne sport iránti 1xbet szeretetével. Az interjúk során megemlítette az évek során, sőt mintát vett Elena Dementieva morgására a 2006-os Da Dedication 2-ről.Ahogyan az US Open megjelenik a naptárban, azt gondoltam, hogy érdekes lenne megismerkedni a bajnoksággal a versenyen és általában a sportban.

Három lapot írtam a vállalati papírárukból, egy saját című, lepecsételt borítékot és egy rövid levél, amelyben bemutattam magam és egyszerű kérést tettem: írj a teniszről a Sports Illustrated számára.

Ez júniusban volt, több mint két hónappal az Open előtt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy várom a választ. Hetek telt el, amíg teljesen elfelejtettem a küldést. Amikor azonban a sorsolás napján ellenőriztem a postafiókomat, láttam egy SI-márkájú borítékot a kézírásommal az elülső oldalon. A mellkasom meghúzódott. Hordoztam az íróasztalomat, és óvatosan kinyitottam, nem tudva, mire számíthat.

Válaszában kifejezte szeretetét gyermekkori csillagok (Andre Agassi) és a jelen (Maria Sharapova) csillagok iránt.Forgalmazott a statisztikákban, és mérlegelte előrejelzéseit a sérülési előrejelzésekkel szemben: Rafael Nadal legyőzte térd-ízületi gyulladását, míg Serena Williams jobb lábának sérülése kinyitja az ajtót Kim Clijsters számára. A próza mérése megtörtént, a kivitelezés kifogástalan.

Míg a legtöbb szerkesztõmnek fogalma sem volt arról, hogy ki Lil Wayne, amikor a reggeli konferencián megosztottam a híreket, az okosabbak elég Unibet nagy lelkesedéssel tudtak megtudni a gyakornokok szépségébõl. reakciók, amit jelent. Interneten és a könyv elején futtattuk. Az People magazin néhány emeletről kapta meg a szeleket a Time-Life épületben, és arra kérték, hogy futtassa a következő kiadásukban. Több tucat blog található a zenei, sport- és kulturális terekben.

És Wayne betekintése ókori bebizonyosodást mutatott.Helyesen megjósolta mind a férfiak (Nadal), mind a nők (Clijsters) esetleges győzteseit. A magazin hat szakértőjének, a jelenlegi társaságnak egyike sem felel meg.

Az egész engem némi hírnév az épületben, amiért hálás voltam. A nap vége előtt köszönetet tettem Wayne-nek, amely tartalmazza az elmúlt hat hónap minden folyóiratát (kihagyva az Fürdőruha kiadást, nehogy elkerülje a börtön pornómentesség politikáját). Kedves hívást kaptam a Wayne menedzserétől, Cortez Bryanttól, amely megköszönte nekünk, hogy bevontuk őt.

A Wayne-t néhány hónappal később engedték szabadon, és megpróbáltam tartani a leveleket.Amikor visszatért New York-ba a Hot 97 Summer Jam címsorára, ugyanazon a napon, amikor a Federer és Nadal között megrendezésre került a 2011-es French Open döntő, hallottam, hogy Manhattan szállodájában tartózkodik, és megpróbálta megnézni a meccset. Soha nem történt meg. Egy idő után a kapcsolat megszakadt, bár remélem, remélem, egy nap újra összekapcsolhatunk egy mérkőzést. Talán Wimbledonban.

Az idő múlásával ez a Lincoln-levél lett, egy régóta korszak érzelmi jelképe, amely a legértékesebb személyes tárgyaim közé tartozik. Marquis Warren őrnagy okos hamisításával ellentétben ez a levelezés hiteles volt. Rövid életű, de valódi ugyanolyan.