- Bet365

Naomi Osaka és Coco Gauff az ütközés pályáján maradnak az Australian Open versenyen

Naomi Osaka és Coco Gauff, a tenisz két legkedvezőtlenebb tehetsége, akik sok éven át tartottak, arra készülnek, hogy pénteken az Australian Open harmadik fordulóján találkozzanak.A védekező bajnok akkor kezdődik kedvencként, ha hat hónappal ezelőtt kézileg megverte az amerikai tinédzserrel a Flushing Meadows-nál, de semmi sem fog magától értetődőnek.

Kontrasztos stílusban szerdán nyertek, Oszaka pedig könnyebben befejezte ezt. két sorozat a nem igényelt Saisai Zheng ellen egy óra és 20 perc alatt a Margaret Court Arena-ban, míg Gauffnak, a mindkét futam 15-ös pillanatában a legfiatalabb játékosnak mélyre kell ásnia, hogy megverte a tapasztalt román Sorana Cirstea-t, 4-6, 6-3, 7-5 között egy alig két órán át Bet365 tartó thrillerben a Melbourne Arénában. Az ausztráliai nyílt nap harmadik napja: Djokovic és Barty körút a délutáni órákig – ahogy történt. Bővebben

„Hihetetlen, hogy a különböző személyiségek indulj a sportba ”- mondta Osaka Gauff-ról. „Mivel ilyen fiatal, annyira nagy érdeklődést és új hullámot váltott ki.Duplajátékként játszott a tavalyi US Open egyik stadionján, és tele volt. Ez nem normális, és nem hiszem, hogy ez magától értetődőnek tekinthető. ”

Gauff, még mindig magasan lovagol, miután Venus Williamset az első fordulóban másodszor is kitűzte az első lövöldözésből, mondta Oszaka bírósági oldalán: „Tudom, mire számíthatunk a következő fordulóban. Nagyszerű versenyző. Tudom, hogy ez jó lesz. ”

tisztelegni kezdett a tömegért, hogy felemelte, amikor hárman szerelmes volt a döntő sorozatban. “Ez elképesztő. Felvidítottak, hogy nyerjem. Nem tudom, miért, de örülök, hogy támogatást kaptam.Meg akarom nyerni. ”

Oszaka, aki annyira izgalommal bír a mérkőzés utáni megbeszélésein, mint a bíróságon, a 6–2, 6-4 győzelme után azt mondta:„ Nagyon csalódott vagyok a második sorozat, és ez valami, amiről tudtam, hogy megtörténik, de nem tudtam a skálát, például azt, mit fog tenni, hogy csalódott legyen. Szeletelt és kockára vágott, és mindent megszerez. Olyan voltam, mint: „Megtalálhatok-e már csak egy győztest?”

20-at ejtette, Zheng hétre, és 12 szünetének felét átalakította úgy, hogy a bíróságon kívülről úgy néz ki, rutinszerű győzelem – annak ellenére, hogy el kellett hagynia, hogy elkerülje a rovar megtámadását. “Nagyon sok madár van a bíróságon” – mondta. „Amikor gyakoroltam, Wim [Fissette, az edzője] megpróbált mozgatni egy hibát, és ez elrepült, de aztán a madár csak levegőben evett.Nem tudom, miért mondom neked ezt, de véleményem szerint ez megfelel a történetnek. ”Facebook Twitter Pinterest Naomi Osaka szorosan találkozik rovarral az Australian Open alkalmával. Fénykép: Dave Hunt / AAP

Oszaka ismét edzőket váltott, Jermain Jenkinsről Fissette-re, aki 2017-ben segített Johanna Konta-t a Wimbledoni elődöntőben, és nemrégiben elhagyta Victoria Azarenkát – amely az öröm része körút a nők turnéjánál alkalmazott bérelt segítségért. Sascha Bajin, aki sok éven keresztül találkozott Serena Williams-szel, két szeptembervel ezelőtt New York-ban az első csapás után Osakát edztette.

Bajin azóta csatlakozott az izgalmas tinédzserhez, Dayana Yastremskához, aki Adelaide-ben döntőbe került Ashleigh Barty szombaton, de veszített Caroline Wozniackinek.A 29 éves Dane, aki a verseny után nyugdíjba került, a második sorozatban két bontásból Bet365 származik, hogy nyerjen: 7-5, 7-5, és egy győzelem a negyedik fordulóban a legjobb barátja ellen, Serena Williams, miután az amerikaiak legyőzték a szlovákiai 70. helyet, Tamara Zidansek minimális zavarral 6-2, 6-3.Ashleigh Barty könnyű győzelemmel lép be az Australian Open harmadik fordulójába. kerek meccs, a kavargó szél meghódítása a külső pályán és a Krystina Pliskova állandó tenisze. Az elején küzdött, és kétszer elvesztette szerváját, de nehezítette Pliskova számára a makacs játékát a set végén, kényszerítve két töréspontot, mielőtt túllépett volna a vonalon.Watson vette ezt az energiát a második sorozatba, és uralta a cserék nagy részét, és egyenként egy darabbal szinteződik.

Pliskova a folyamatos nyomás alatt elhalványult a bíróság hátulján, amikor Watson begyűjtötte. benyújtás a harmadikban. A hibák összegyűjtöttek az elmosódott cseh számára, aki továbbra is lövöldözött, de kellemetlennek találta a hálózatot. Az alapvonaltól való végső lövöldözés véget vetett fájdalmának.

Watson kiszolgálta őt, kevesebb hibát követett el és tisztabb nyerteseket ért el, köztük kilenc ász alig két órán belül, hogy nyerjen, 4-6, 6- 3, 6-1.Lenyűgöző, szilárd előadás volt a múlt héten a Hobartba jutott elődöntőbe kerülni, és mivel erősebbnek tűnt a meccs folyamán, szellemileg és fizikailag jó formában kell lennie Elise Mertens számára a második fordulóban. .

„Nagyon szeles volt ma” – mondta Watson. „Úgy éreztem, hogy felkészültem, mert a napok nagy részében ilyen volt Hobartban. Mivel az első fordulóban megy, és azt elhalasztották, kissé ideges voltam az első szettben, kissé feszült voltam. Az első szett után sikerült meglazulnom, pihenni és élveznem kezdtem. Azt hittem, hogy a játék egyre jobban javul, ahogy a meccs folytatódik. ”Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a szerkesztők heti e-mailjeire.

Azt mondta, hogy a szeles Guernsey-ben való felnövekedés segített neki ilyen körülmények között. „Egyáltalán nem bánom a szélét.Ahogy játszik – szelet, csepp lövés, ütem változás -, azt hiszem, jól működik a szélben. És én türelmes vagyok. ”

Ezután a Mertens 17. számú belga világbajnokságát játssza, aki egy órával később erőteljesen legyőzte Danka Kovinicot, 6-2, 6-0. “A múlt héten játszottam, a múltban néhányszor játszottam” – mondta Watson. „Nagyszerű játékos, nagyon szilárd. Kemény mérkőzés lesz. Ez magabiztosságot fog adni nekem abban, hogy tudom, hogy legyőzhetem őt, különösen, ha közel kerül azokba a szűk pillanatokban. ”