- Bet365

Paul Pogba kipróbálása aláhúzza a szakadást Mourinhoval a West Ham veresége után

Pontozás megtörtént. Mivel José Mourinho már ült a csapatbusz székén, valószínűleg a legjobb volt Pogba döntése, hogy nem késlelteti a manchesteri visszautazást. Úgy döntött, hogy tovább sétál, mint hogy több üzemanyagot adjon a tűzbe, azzal fenyegetve, hogy az Egyesült Államok szezonját beperzselheti. Egy eseményes hét végén, amelynek során Mourinho azt mondta Pogbának, hogy soha nem fogja többé kapitányozni az Egyesült Királyságot, és edzés közben megosztja fagyos cseréjét a 89 millió fontot támadó középpályával, úgy tűnt, hogy ideje bezárni a sorokat.José Mourinho kritizálja a játékosok mentalitását West Ham során. vereség. Bővebben

Mégis lehetetlen volt Pogba viselkedését úgy tekinteni, mint a menedzser támogatásának mutatóját. A saját halálos végzés aláírásáról szóló kérdezés csak az Egyesült Királyságban fennálló ellentmondások hangsúlyozására szolgált.Jelenleg rendetlenség van, és miután világossá tette, hogy egyetlen játékos sem lehet nagyobb, mint a múlt héten a klub, Mourinho újabb üzenetet küldött azzal, hogy Pogba helyébe lép a 70. percben a szombaton a West Ham elleni 3-1-es vereség ellen.

Bármelyik barcelonai cserkészet nem lennének ragadtatva a Pogba legutóbbi gyengélkedője. Mourinhonak jogában áll állítani, hogy a 25 éves embernek magára kell néznie, mielőtt újra elemzi az Egyesült Államok taktikáját. Noha Pogba nem olyanként játszik, mint egy világbajnok, előadásai egy szélesebb rossz közérzet részét képezik a Old Traffordon.

Végül is Mourinho volt az, aki hangot adott a zúgolódásnak a szezon során. Egyik menedzser sem kritizálhatja játékosait a nyilvánosságban ilyen csiszoló szabályossággal, és remélheti, hogy megszabadul tőle.Mourinho Phil Jones-t és Eric Bailly-t azonban a múlt héten a Derby megye elleni Carabao-kupa legyőzése után szárazra lógta, és a portugáliak Bet365 megkérdőjelezték csapata mentalitását a West Ham ellen.

United nem tervezi megszabadulni. A Mourinho nemcsak a keddi Bajnokok Ligája valenciai látogatása előtt zajlik, de a negatívság tagadhatatlanul kifolyik. bézs. hátsó három.Azonban United, akinek javulnia kell a Valencia ellen, zavart és munkaigényes voltak a 3-5-2 rendszerükben. Marcus Rashford felére csökkentette a hiányt, miután Lindelof helyére lépett, de Marko Arnautovic megölte Mourinho oldalát a 74. percben. Didier Deschamps: ‘Paul Pogba médiaképe nem felel meg kicsoda’. Bővebben

akarom az igazságot, azt hiszem őszintén borzasztó volt ”- mondta Luke Shaw. „Nem úgy néztünk ki, mint egy olyan csapat, amely meg fogja verni a West Hamot. Szerintem egyénileg és csapatként szörnyű voltunk. Ez nem elég jó. Nehéz megtenni, és sajnáljuk a rajongókat, amit ma láttak. Ez nem volt elég jó egy Man United csapattól, amelynek minden tehetsége van.

„Az első perctől már láthattuk, hogy nem nyerjük meg a második golyót és a párbajokat. Nehéz elvenni.Ilyen játékokkal kell dominálnunk, lehetőségeket kell teremtenünk, meg kell mutatnunk az embereknek, hogy miért érdemeltünk a Man Unitedért játszani, és mi nem történt ma. Nagyon szegény volt tőlünk.

„Játékossá kell nézni magunkat. Mi vagyunk azok, akik megy a pályára. A menedzser nincs a pályán, ugye? Azért van, hogy egy csapatot állítson ki, amelyről úgy Bet365 gondolja, hogy megnyeri a játékot. Nagyon erős csapatunk volt. Nincs mentség. Kilenc ponttal a Manchester City és a Liverpool mögött, hét mögött a Chelsea, öt pedig az Arsenal és a Tottenham Hotspur mögött. A gólkülönbség alatt Bournemouth alatt vannak, és közelebb vannak a rájátszási zónához, mint az első hely. Talán Pogbának nincs más mondanivalója.