- Bet365

Találkozzon az új Premier League játékossal, 25 Anglia sapkával … a futsal-nál

Úgy tűnhet, hogy egy futballmenedzser regengedett karrierje egy furcsa játékbeli hibától szenved, de Kilman története valós. Az egyetlen fogás az, hogy nemzetközi kitüntetései nem futballból származnak: ő Anglia futsal csapatának része. Vagy legalábbis addig, amíg a Molineux-ba nem költözik. Az alkapitány magányossága. Bővebben: apostas-pt.com

„Nem hiszem, hogy most lesz időm futsalot csinálni, mert a Farkasokkal edzek. minden nap ”- mondja Kilman. „Meg akarok próbálni valamit Bet365 megszervezni, így továbbra is játszhatok Angliaért, de nehéz és nem tudom biztosan, hogy megtörténik.Természetesen ideges vagyok, ha ez megtörténik, de kockázatot kell vállalnom, hogy hivatásos labdarúgássá váljak. ”Facebook Twitter Pinterest Max Kilman, az év elején a Maidenhead United ellen játszik a Torquay United ellen. Fénykép: Micah Crook / Rex / Shutterstock

Kilman Anglia legfiatalabb nemzetközi nyugdíjasaivá válhat, amikor feladja a labdarúgást, ám története nagyon más lehetett.Csak három évvel ezelőtt, amikor Kilman kölcsönvett a Maidenhead-től a hetedik szintű Marlow-nál, tudta, hogy az egyik sportágnak adnia kellene, és fontolóra vette a futballban történő ejtést, hogy a professzionális álmot futsalban üldözhesse.

18 éves voltam, és először az angol futsal csapatban voltam, határozottan fontolgattam, hogy külföldre kerülök, és profi leszek ”- mondja. „A labdarúgás valószínűleg nem Bet365 megy nekem jól, és sehová sem haladt, így gondolkodtam. A Maidenhead ifjúsági csapatában játszottam és lassan áttöröttem, de amikor bekerültem az első csapatba, kölcsönbe küldtek két lengyel alább. Nehéz és hosszú folyamat volt.

„Kicsit fizikai volt [a Marlow-nál], és bár élvezetes volt, elkezdtem azon gondolkodni, hogy merre megy a futball-karrierem.Ezért még inkább hajlandó voltam futsal-ra játszani. ”

A futsal még mindig viszonylag alacsony profilú Angliában Kilman küzdött volna a hazájában a sportból való megélhetésért, és valószínűleg követnie kellett volna az angliai csapattársak vezetője, akik országra költöztek, hogy Olaszországba vagy Horvátországba játsszanak. Ehelyett mindkét oldalán eldugult, gyakran szombaton fordult a Maidenhead felé, mielőtt a vasárnapi futsal-játékot játszották a London Helvécia felé.

A kettő zsonglőrködése kihívást jelentett, és Kilman kénytelen volt alkalmi mérkőzéseket vagy edzéseket kihagyni a különböző prioritásoktól függően. A két sportág eltérő képességeket igényel, tehát valaha is összekeverte őket? “Nem, jól tudtam csinálni” – mondja. „Nagyon gyorsan megtanultam és mindkettőhöz alkalmazkodtam.Vannak olyanok, akik nem tudják játszani a másik sportot, vagy eltarthatnak egy darabig a csere, de elég gyorsan megcsináltam, ami szerencsés volt. Van egy kis átmenet, de tudnod kell, mit kell tennie.

„Elsősorban az az emlékezés, hogy mit kell tennie a munkához. Arra gondol, hogy „rendben van, most futsalot járok, több mozgást kell tennem a labdáról.” De a fociban egy helyzetben vagy, tehát nem haladsz át és mozogsz ugyanúgy. A futsalban folyamatosan Bet365 mozognia kell, és fel kell ismernie, hogy kicsit előretekintőbbnek kell lennie.

„A Futsal nagyon sokat segít a fociban. Mindenki azt gondolja, hogy az a célja, hogy jobban ellenőrizze a labdát, de tudatosabb, kényelmesebb labdát visel és jobb döntéseket hoz. Segít, mert nagyon gyors és a terület sokkal kisebb.Tehát amikor visszatértem a labdarúgáshoz, magabiztosabban szereztem be a labdát a bedobásokból, szűkebb területeken, és úgy éreztem, hogy sokkal több helyem van, amikor ismét egy nagyobb pályára léptem. ”Facebook Twitter Pinterest Max Kilman az angol futsal csapat akciójaként Lengyelország ellen egy barátságos helyen a St George’s Parkban az év elején. Fénykép: TGSPhoto / Rex / Shutterstock

Kilman úgy véli, hogy a futsal játszása segített neki focistaként haladni – és ironikus módon élesítette azokat a készségeket, amelyek eredményeként a Wolves aláírta őt és ténylegesen befejezte futsal karrierjét. Még ha Kilman soha többé nem áll a lábán egy futsal bíróságon, ragaszkodik hozzá, hogy több gyereknek tenyésztési alapként kell használni a sportot, csakúgy, mint ő.Elterjedt más országokban – beleértve a vezető futball-nemzeteket, például Spanyolországot, Brazíliát és Portugáliát -, de Angliában komolyan kell venni a futsal küzdelmeket, amint azt a Három Oroszlán 52-es alacsony rangsorolása is rámutat – Vietnam, Kirgizisztán és a labdarúgók mögött. Salamon-szigetek.

„Nagyon eltérő a futsal játék Angliában, mert sokkal kevesebb az expozíció” – magyarázza Kilman. “Nem hiszem, hogy az embereknek annyira érdekelnek [hogy Anglia futsal nemzetiségűek legyenek], mintha Brazíliában vagy Spanyolországban játszottam, de Angliában kezd jobbulni. Anglia számára az a lényeg, hogy a gyermekeket fiatalabb korban játsszák, így jobban tudnak labdázni és jobb döntéseket hozni.Nagyon nehéz megmondani, hogy Angliának mit kell tennie, de Brazíliában és Spanyolországban a gyerekek ezt az első sportágot játsszák, [mielőtt] tinédzserekként döntöttek arról, hogy átmennek-e a labdarúgásba, vagy ragaszkodnak hozzá. futball magazinok dicsőséges napjai tinédzserek számára. Tovább

„Itt mindig nehéz, mert minden alkalommal, amikor az interneten vagy a közösségi médiában keres, mindig látni fogja a labdarúgó-eseményeket és nagyon ritkán a futsalot. És 10 vagy 11 éves gyermekek számára jó lenne, ha több futsal oldalt reklámoznánk szép célokkal vagy trükkökkel.Furcsa, mert a futsal izgalmasabb, mint a futball; A futsalban minden csapat legalább 30 esélyt játszik a játékra, míg a fociban az egész félidőben csak egy lövést lehet látni a célponton. lépést kell tenni a jövőben kettős nemzetközivá válás felé. Ha valaha Anglia labdarúgó-válogatottjába kerülnek, garantáltan megfordul néhány fej, miközben az utcán jár.