Betclic bónusz

Betclic Azon gondolkozik, melyik bukméker cég legjobb megoldás lesz az Ön számára? Sok vonzó ajánlat található a piacon és az egyik a Betclic ajánlata. Betclic az egyik legnagyobb internetes szolgáltató, mely a Betclic Everest Group csoporthoz tartozik. A cég 2005-ben jelent meg a piacon, a tevékenysége egy gibraltári licencen alapul.

Betclic bónusz – 20 000 FT – regisztráció
Térjünk most át arra, ami biztosan a legizgalmasabb, természetesen bónuszokról és akciókról van szó. Kétségtelen, hogy érdemes a kockázatmentes fogadásra is felfigyelni. Ez a Betclic bónusz egy tipikus cashback bónusznak nevezhető, ami az első letét kapcsán kerül megadásra.

Ami az akciókat illeti, a helyzet még jobb, mint a kockázatmentes fogadás esetében. Példa lehet akár az árfolyamok felemelése. Azt is figyelembe kell venni, hogy a Betclic az akkumulációs fogadásokat ajánlja. Hogyan? A dolog egyszerű — elég egy kupont fogadni, amin legalább 5 esemény szerepel a Multi+ ajánlatból (minimális árfolyam 1,20). Az esetleges nyeremény akár a kupon 100%-ának értékével megnövelhető! A nyeremény természetesen a kuponon található fogadásoktól függ, de biztosan legalább a kupon értékének 5%-a.Az Ügyfelek a cég megajánlásáért is Betclic bónuszt kaphatnak. Az ügyfelekért folyó harcnak soha sincs vége.

Betclic partners:
Betclic Slovenia Betclic Slovakia Betclic Betclic Latva Betclic Kazak Betclic Estonia Betclic Hungaria Betclic Georgia Betclic Betclic Litva Betclic Hungary Betclic Armenia Betclic Betclic UK