- Betclic

Gareth Southgate az angol játékosok számára a világbajnokság előkészületeit megelőző hétre ad lehetőséget

Southgate 35 fős ideiglenes csapatot nyújtott be Fifához hétfőn, és szerdán nyilvánosságra hozza 23 fős pártját a döntőbe. Ruben Loftus-Cheek, aki november közepén játszott, és a boka problémájából visszanyerte a Crystal Palace-t, és a korlátlan Trent Alexander-Arnold valószínűleg felléphet. A Newcastle Jonjo Shelvey-t nem kell bevonni.

Southgate ebben az évben úgy döntött, hogy játékosai számára lehetővé kell tenni, hogy nyaralás előtt menjenek a világbajnokság előtt. a klubok a Premier League-szezon befejezésekor kiadják a csapatának tagjait az Euro 2016 előtti unibet sportfogadás online edzőtábor számára.A játékosokat arra kérték, hogy két évvel ezelőtt átadják útlevelüket, hogy bemutassák elkötelezettségüket a Hodgson-nál, akik óvatosan visszatértek a családi szünetek megkezdése előtt, mielőtt a korábbi versenyek előkészületei elkezdődtek. Daniel Taylor Bővebben

Azok, akik nem vettek részt az FA-kupa vagy a Bajnokok Ligája döntőjében, megengedték, hogy ezen a héten vegyenek részt, mielőtt hétfőn gyűlnek össze a St George’s Parkban.A Chelsea és a Manchester United kontingensét a jövő héten ki kell adni, és a Liverpool Bajnokok Ligája döntősei nem várhatók el június 4-ig, hiányzik a Nigéria elleni Wembley küldeménye, és biztosítva, hogy a Southgate teljes játékosai csak a játék Costa Rica ellen.

A szabadidő megadására vonatkozó döntést üdvözölték. „Egy hete a tökéletes idő” – mondta Harry Kane, aki családjával elhagyta a Bahamákat. „Formában maradsz, és várom, hogy keményen találkozhassatok és edzhetek, és felkészüljenek a barátságos emberekre.Nem elég idő Betclic fogadás bónusz elveszteni egy csomó fitness-t, de jó ideje frissíteni a mentálisan.

„Egy kis időt töltök a tengerparton a családdal, hideg és én egy kicsit megcsinálok az edzőterem, nem túl sok, és amikor találkozunk, rengeteg időt kaptunk, amíg a világbajnokság el nem éri a csúcsformát.

„Sokat járunk a szezonban, klubjaival és országaival , így ki kell kapcsolnod, talán nekem maradok távol mindentől, hagyja a telefont beltérben és csak hideg, és töltsön időt a szeretteivel. ”Premier League 2017-18 felülvizsgálata: innovációk, amelyekre szükségünk van a további információkért </p >

A Labdarúgó Szövetség is tiszteletben tartja az egyes játékosok fitness- és helyreállítási programjait Angliával, amely június 12-én indul Szentpétervárra.A visszatérések fokozatos jellege azt jelenti, hogy Phil Jones, Jesse Lingard, Marcus Rashford és Ashley Young csatlakoznak május 28-án. Továbbra is látni kell, hogy Gary Cahill késői formája a Chelsea-nál visszahívja-e, de a korábbi alelnöke és az Everton Michael Keane messze vannak attól, hogy a Southgate-t választották Jones, John Stones és Harry Maguire számára. hátul, Kyle Walker és Eric Dier is képesek játszani ott.

Alexander-Arnold képzett az Anglia magas rangú településével, míg a Szent György-parkban az idén 21-es évek alatt, és még a hírekkel is kiválasztható. pozitív a Kieran Trippier térd sérülése miatt.A Liverpool Alex Oxlade-Chamberlain és Joe Gomez kizárták a sérülést, de Southgate ellenőriztette Adam Lallana klubtársát, akinek a kampányát súlyosan megszakította a comb problémák.

A 30 éves Az utolsó 16 percben a szentélyt a Brighton ellen vasárnap eljött, az első részvétel hat héten belül, és minden évszakban egyedülálló bajnokságot indított. Ha kiválasztják, akkor lemondhat a hétről, és azonnal léphet a képzésbe, amikor a Liverpool kijött Kijevből.

A négyszeres korlátot, Shelvey-t arra kérték, hogy visszatérjen az első alkalommal 2015 szeptembere óta, miután néhány lenyűgöző megjelenés után Newcastle felsőként zárta a Premier League-et.Southgate-t úgy érzik, hogy kevésbé hajlamos arra, hogy kétségbe vonja a középpályást a 26 éves temperamentummal szemben.