- Betclic

Harry, a Hornet „nem volt rendben” – Allardyce akciót akar a kabalája ellen

Sam Allardyce azt javasolta, hogy a Labdarúgó Szövetségnek lépéseket kell tennie a Watford klub kabalája ellen, amivel gúnyolhatja a Crystal Palace-t, Wilfried Zaha-t.

Zaha a palota 1-1. Watford a Boxing Day-on, de annak ellenére, hogy kapcsolatba lépett, Mark Clattenburg, a játékvezető, a búvárkodásért. Ez megtagadta a palotát egy Betclic második büntetést a mérkőzésen, mivel az egykori Anglia menedzsere, Allardyce az első játékának egy pontját kellett rendeznie. A labdarúgó-kabalák furcsa és néha rettenetes világa – képeken További részletek

Watford’s Mascot, Harry a Hornet, a végső síp után lépett be, és Zaha lábánál búvárkodott, amikor a játékos elbűvölte a Palace-rajongókat. – A kabalája rendben van, nem?Ha valaki búvárkodik, nem kapják meg ezt a dühöset – mondta Allardyce. – Van kapcsolat. Nem adták meg. ”

Több nemzeti újság szerint azt javasolta, hogy következményei lehetnek a kabalája számára. – Ez az egész Watford-nál van, hogy rendezze ezt, tényleg – mondta. „A Premier League és az FA megnézheti ezt, és megteheti, amit akar. Helytelen reakciót tehetett volna, mint tudjuk. De nem láttam. Én jobban aggódom a csapatom, az általános Betclic teljesítmény miatt. ”Minden kutyának van napja. Tovább

Az Allardycenek nem volt kétsége, hogy Zaha-nak pont-rúgást kellett volna kapnia. – Ez büntetés volt – mondta. „Lehet, hogy van egy érv, hogy az első kapcsolat a dobozon kívül van, de nehéz lenne megítélni.Ahhoz, hogy semmit sem tudjon, és Wilfried lefoglalt, nagyon csalódást okoz. ”

A 24 éves Zaha számos foglalást kapott a szimulációhoz karrierje során. Azt kérdezte, hogy érezte-e, hogy Zaha jó hírnevet kapott, Allardyce azt mondta: „Meg kell kérdeznie a játékvezetőket, kérdezze meg [játékvezetők vezetőjét] Mike Riley-t. Ha jó hírnévre, nem pedig tényre vagy eseményre bírálnak, akkor ez egy fekete jelzés ellenük. ”

A palotát már az első félévben egy büntetéssel ítélték oda, de Christian Benteke elmulasztotta a lehetőséget, hogy kettőt adjon – egy párna és ez költségesnek bizonyult.Troy Deeney második felének büntetése – a karrierjének 100. Watford-i célja – megszüntette a Yohan Cabaye 26. perces sztrájkját.

Watford vezetője, Walter Mazzarri játszotta le a kabalátot. – Teljesen nevessünk erről – mondta. „Minden nem dráma. Nem láttam [a Zaha büntető eseményt] attól, ahonnan álltam. Higgy nekem, nem láttam. Vagy a büntetésünk. ”A tucat: Boxing Day legjobb Premier League fényképei Tovább