- Championship League

A Long Walk sikere után a fesztivál után nem vágott el a fesztivál

Egy nagy tömeg a délután nagy részét követte egy sűrű ködfüggönybe szombaton, de nem volt tévedve az első ló, amely a hosszú séta akadályának végén a homályból kilépett. A JP McManus fényes zöld és arany színei, a forró kedvenc, Unowhatimeanharry fedélzetén, a karácsony előtti csapást a puntereknek szállították, mivel a legközelebbi kihívójuk, Ballyoptic, a végső négyes és fél hosszúságon áthaladt a sorban akadály. Ahogy Harry Fry, a győztes edzője, azt mondta: „Az álmok folytatódnak.”

A nagy átalakulás az Unowhatimeanharry formájában, mivel a Fry stabilan csatlakozott a múlt szezon elején, közelebb áll egy csodához, mint egy álom .A nyolcévesek 11 kísérletben nem regisztráltak győzelmet az akadályok ellen, és a 2015-ös évad alakja 7P volt.

Nyolc hónapos és egy későbbi istállók váltása, a Unowhatimeanharry hátrányos helyzetbe került A Cheltenham nyílt ülésén akadályozták meg, és a 7-2-es kedvencként tették meg a jól tájékozott pénz lavinájának köszönhetően. Egy könnyű, három hosszúságú győzelem elindult a nyertes sorozatban, ami még életben van hat versenyen, és most egy második fokozatú győzelmet is tartalmaz, amellyel a Cheltenham fesztiválon az Albert Bartlettban is sikerrel jár.

hét nagyon hihetetlen – mondta Fry. – A mai nap megfelelő teszt volt, mivel mindig is lesz. Barry [Geraghty] visszajött, és a zsokékra támaszkodunk, hogy elmondhassuk, mi folyik itt, és azt mondta, hogy négyből kell küzdenie, de aztán csak azt teszi, amire szüksége van.Ha ezt folytatja, boldog leszünk.

„Azt hittem volna, hogy valószínűleg január végén megnézzük a Cleeve Hurdle-t [Cheltenhamben], majd remélhetőleg ez az egész rendszer lesz. márciusban a nagyszabású [World Hurdle] számára. ”

Az Unowhatimeanharry már a piac előtt állt a World Hurdle előtt a legutóbbi sikere előtt, és most a 3-1-es körzetben a legkedveltebb kedvence A 2015-ös Champion Hurdle győztes, Faugheen, aki kétséges futónak kell tekinteni.

„Soha nem remélhettük volna ezt” – mondta Fry. – Rendkívüli, de ez a ragyogó a National Hunt versenyekről, néha ezek a lovak jönnek, és folyamatosan találkoznak. Még mindig hihetetlenül halad és hosszú ideig folytathatja.A nyertes szokásában van, és néha, amikor a lovak kicsit bizalmat kapnak, soha nem tudhatod, hol fognak végezni. ”Cheltenham Fesztivál 2016: Thistlecrack megnyerte a World Hurdle-t – ahogy ez történt | Barry Glendenning További információ

A Buveur D’Air volt a jobb pár az akadályok között, áprilisban kezdte a kezdő kampányát, az Aintree első fokozatú rendezvényén, és nagyon csiszolt átmenetet hajtott végre a kerítések alatt Biztos, hogy Aidan Coleman magabiztosan utazik.

Coleman elégedett volt ahhoz, hogy több lépést tartson a lépcsőn, és figyeljen a felhős álomra, az egyetlen jelentős riválisára a piacon.A második legutóbb húzta a hátsó lábait, de még néhány lépést tett ki néhány lépésben a végső kerítés előtt, mielőtt három és negyed negyed hosszúságú felhőtlen felhő mentes lett volna a vonalon.

„Van teherei és úgy nézett ki, mintha még mindig jól működnének ”- mondta Henderson a Buveur D’Air-ról. „Ő az, akit mindig úgy gondoltunk, hogy akár két és fél mérföldre is megy.Van egy olyan probléma, hogy van egy másik ló [Henderson csúcsminőségű Altior], aki ott fekszik a két mérföldes kezdőosztályban, de ez jó, mert mindig azt mondtuk, hogy a kezdő chasersnek jónak kell lennie az idén, és úgy néz ki, mintha eléggé erős csomó. ”

A Yorkhill-gyel való találkozás a Buveur D’Air számára a tavalyi Neptune Novice Hurdle győztes után nyerhetett el a fesztivál találkozón. szombaton a Fairyhouse-nál.

Yorkhill márciusban a Cheltenhamban a JLT Novice Chase kedvence marad, legmagasabb áron 5-1, míg a Buveur D’Air második kedvenc a 10-1. Willie Mullins azonban azt javasolta, hogy Yorkhillet látja Arkle Trophy anyagként.A tréner azt mondta: „Hatalmas lehetősége van ugrásra, és biztosan nem vesztette el a képességeit.”

A hat éves a legkedvezőbb ár a 9-1-es versenyen a két mérföldes versenyen , az Altior által 7-4-én vezető piacon.

Az Ascot ködje soha nem fedte le teljesen az utolsó akadályokat, de Haydockban mindössze lehetetlen volt látni a befejező vonalat végső verseny 3.15-ös, hátrányos akadály. Mind a bíró, mind a kommentátor bizonytalan az esetleges befejezési sorrendben, néhány percig tartott, amíg Clyne a Le Rocher és az El Terremento előtt nyert el.