- Championship League

A lopáspontok olvasása Blackburn ellen George Evans késői győztesének köszönhetően

Jaap Stam úgy érezte, hogy az olvasás ellenálló képességet mutatott az Ewood Park drámai győzelmében.George Evans megállási idejének célja az volt, hogy a nyereményt az olvasó nyerte meg, hogy karakterük és irányításuk megérdemelte.

Dominic Samuel a 32. percben megnyitotta a pontozást, de a célját Danny Graham megszüntette nyolcadik a szezon előtt csak félidő alatt, mint a kiesés-fenyegetett Blackburn visszafogása. A Neil nem fogadja el, ahogy Norwich elveszíti otthonát Huddersfield-nek. Tovább

A játék az olvasás felé fordult, amikor Liam Moore Liam Kelly sztrájkja után hazaérkezett az otthon, de Rovers visszafogott, és Wes Brown hazafelé tartott 17 perc múlva.

Reading a sérülések második percében jutott el, amikor Evans Garath McCleary finom munkája után elrontotta a labdát.A bajnokságban a harmadik helyre költöztek, miután befejeztek egy olyan sorozatot, amelyik két játékot elveszített, és hét nélkül válaszolnak. Ez volt az első győzelem az Ewood Parkban a klub történetében.

Stam úgy érezte, hogy csapata egy nehéz Blackburn csapat előtt állt a gerincre. Azt mondta: „Megérdemeltem [a győzelmet]. Mindig keressünk egy bizonyos módot a játékra, uralkodunk a birtoklással és az esélyeket teremtjük.

„Kezdettől fogva tudtuk, hogyan játszott Blackburn abban, hogy ha adsz nekik egy esélyt, nagyon jól tudnak járni a fizikai játékosok, akiknek van előtte és a középpályán futók.

„Még mindig megpróbáltuk irányítani a játékot, de minden alkalommal, amikor elértük őket, visszatértek és így az ellenzéki bizalom.Azt hiszem, miután elment 2-2-re, visszanyertük a birtoklást, és egy kicsit jobban ellenőriztük a játékot, és tovább léptünk tovább.

„Ennek során nagyon boldogok vagyunk, de nagyon nehézkessé tették. Nehéz 95 percen keresztül irányítani a játékot. Nem teheted ezt, mert az ellenzéknek vannak tulajdonságai, bizonyos játékosai és bizonyos fizikumai. Bizonyos helyzetekben rugalmasnak kell lennie. ”

Ismerős történet volt Blackburn számára, aki a negyedik játék első sorrendjében elnyerte az első célt, és elvesztette 3-2-et az elmúlt három mérkőzésben.

Két pont mögött van a 21. helyen elhelyezkedő Burton és Owen Coyle úgy érezte, hogy az eredmény nehéz volt. – Úgy éreztem, a játékban voltunk a jobb oldal. Tudtuk, hogy rendelkeznek birtoklással, de azt mondták, nyolcat hoztunk létre, javaslom, aranyos élményekkel.Olyanokról beszélek, amelyeknek a háló hátoldalán kell lenniük.

„Ahogy játszottunk, klinikainak kell lennünk az egyik végén és a másikban. Tudom, hogy eltűntünk a központi hátterek hiányában, de meg kell győződnünk róla, hogy nem adjuk fel a mai céljainkat és lágyságukat. Olyan sok mindent beleértünk a játékba, pontokkal kell hagynunk, nincs kétségünk róla.

„Nehéz megtenni, mindent megadunk, de meg kell tisztítanunk az egyes hibákat. Ha a Reading játszott minket a parkból, akkor fel kell tartania a kezét, és azt mondja, hogy az olvasás jobb volt a nap folyamán, de nem hiszem, hogy voltak. Ez a bosszantó és frusztráló dolog. ”