- Championship League

Brighton a 10 bajnokságú QPR-s hajókázás után a bajnokság tetejére kerül

 

Chris Hughton beszélt a játékosok vágyáról a Brighton & amp; Hove Albion ugrott a Newcastle United-ből a bajnokság tetején, 3-0 otthoni győzelmet aratott a 10-es Queens Park Rangers ellen.

Sam Baldock és Anthony Knockaert a Glenn Murray büntetésének mindkét oldalát rúgta, ahogy Brighton tette 17 bajnoki játék veretlen és két pontot Newcastle fölé mozgatott. Brighton elmulasztotta a tavalyi szezon automatikus promócióját a Middlesbroughra vonatkozó célkülönbség előtt, mielőtt a kampányban harmadik alkalommal játszott volna le, és Hughton azt mondja, hogy van egy éhség, hogy ne csúszik fel ebben az időben.Brighton és Hove Albion v QPR: Bajnokság – Amint ez történt, további részletek

„Kétségtelen, hogy van határozottság” – mondta a Brighton menedzser. „Különbség van a csapatban, de nem drámai.Örülök, hogy mit láttam a csapatból tavaly, és most már nyerünk. Nyáron jól toboroztunk, és a játékosok határozottan elkötelezték magukat, hogy előmozdítsák. Azt akarják, hogy az asztal tetején legyenek, és legyenek a legjobb csapat, amivel tudunk. „Összességében félúton örülünk, de a szezon második fele nem lesz könnyebb, valószínűleg nehezebb lesz. A körülöttünk lévő csapatok eredményeit tekintve mindnyájan győztesek. „Egészséges helyzetben vagyunk, és megteszem, amit úgy érzem, hogy helyes a klub és a csapat számára.Bármi, amit januárban teszek, minimális lesz. ”

Ian Holloway úgy érezte, hogy a QPR-t keményen büntetik a kapitányuk, Nedum Onuoha elbocsátása miatt, röviddel az intervallum után. A védőt Keith Stroud, a játékvezető, egyenes piros lapot mutatta be a rohanó Baldock visszaszorítására.

A QPR vezetője azt mondta: „Túl puha volt, nevetséges volt. Ez egy gólszerző lehetőség volt, és amikor a sípot fújtam, attól tartottam, hogy a legrosszabb. Milyen kemény? Kristálytiszta legyen. Megpróbálok elfogulatlanul lenni, de olyan durva, mint amilyennek lehet.Az első félidőben Idrissa Sylla-t Shane Duffy visszahúzta hátra, de nem kaptunk szabadrúgást. Glenn Loovens megrázza a Newcastle-t Sheffield-ben. Holloway fontolóra veszi a játékosok behozatalát januárban. – A Nedum felfüggesztésével nem kaptam vissza négyet. Van egy listám a nevemről, és mindent tudok álmodni, de szeretnék okos, leleményes és szerencsés. Az is arról lesz szó, hogy ki kell költöznöm. Aztán egy kapucnivalot tennék a feje fölé, és soha nem hagyta ki, amíg szerződést nem írt. Abban a pillanatban nem vágjuk le ezen a szinten.Még ma is volt néhány fele tisztességes statisztika, de ez nem jó ezen a szinten. Eredményekre van szükség, és meg kell néznünk a gólszerzőket.