- Championship League

Leeds United megerősíti Marcelo Bielsa kinevezését vezetőedzőnek

A klub elnökével, Andrea Radrizzani-val folytatott hetek óta folytatott tárgyalások után az egykori argentin menedzser 2020-ig megállapodott egy megállapodásról, amely egy további évvel meghosszabbítható. Bielsa helyettesíti Paul Heckingbottom-ot, akit ebben a hónapban hagytak le. A bajnokság klubjai úgy érzik, hogy a Premier League-hez képest a pénzügyi hiányosságok növekednek. „Mindig Angliában dolgoztam, és karrierem során számos lehetőségem volt erre, de mindig úgy éreztem, hogy fontos várni a megfelelő projekt eljövetelére.

“ Amikor egy Leeds történeti klubja felajánlott nekem egy ajánlatot, lehetetlen volt lefordítani.Izgatott vagyok az előttünk álló kihívásért, mert keményen dolgozunk, hogy nagyszerű dolgokat érjünk el. ”

Bielsa, aki Argentínát vezetett a 2002-es világbajnokságon Japánban és Dél-Koreában, és 2010-ben Chilét is átvállalta, a Lille tavaly elrepült.De az „El Loco” beceneve ellenére, mint taktikai újító, híres Pep Guardiola, Mauricio Pochettino és Diego Simeone, aki hatalmas befolyást gyakorol a karrierjükre.

hatalmas ”- mondta Guardiola, aki 2006-ban időt töltött vele, mielőtt igazgatóvá vált. „Sokat, sokkal jobban teszi a játékosokat, és sokat segített a tanácsával.” Rövid útmutató Leeds United vezetői 2012 óta Show Hide

Marcelo Bielsa utolsó két vezetői kinevezése – Lazio és Lille – csak Összesen 15 játék, és Leeds 11. menedzsere, mivel Simon Grayson 2012-ben indult.

A Leeds ötödik egymást követő szezont kezdett egy új vezetővel, aki a tavalyi szezonban a 13. bajnoki asztalnál dolgozott. Bielsa minden bizonnyal kivágja az Elland Road-on.Tom Pearce, a magasan értékelt angol 21-es védő aláírta az elmúlt héten új szerződést, annak ellenére, hogy az Everton, Bournemouth és a Crystal Palace érdeklődése ellenére, míg a svéd Pontus Jansson védő is elmozdul.

az angol nyelv is problémát jelenthet Bielsa számára, aki Spanyolországban, Franciaországban és Olaszországban klubokat vezetett.Az olimpiai aranyat Argentínával is megnyerte 2004-ben, és emlékezetesen vezetett egy szabadon folyó Athletic Bilbao oldalra az Európa Liga döntőjére 2013-ban.

A Lazio-i és az 1. Liga-i varázslatok kevésbé voltak sikeresek, Rómában tartózkodva két napig tartott, és Lille küzdött, hogy elkerülje a kiesést három győzelem után. Regisztrálj a The Fiver-re, a mi ingyenes futball-e-mailünkre.

Mindazonáltal Radrizzani elismerte, hogy készen áll a szerencsejátékra, mint az olasz licitek, hogy Leeds-t vegyék 2004 óta először jön vissza a Premier Ligába. „Ő egy olyan edző, amit sok éve csodáltam, és amikor lehetőség nyílt rá, hogy idehozzuk, kiemelt fontosságúnak tartottuk,” mondta.

< p> „A Marcelo rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és ezt fogja használni, hogy új kultúrát és győztes mentalitást hozzon létre a labdarúgó klubunkban.”

A Bielsa Leeds kijelentette, hogy egy tapasztalt edzőt hoz létre sikertelen találkozók.2012-től a 11. menedzsere, és évente 2 millió fontot fog kapni, így a legmagasabb fizetős menedzsere lesz.

Az új edző első megerősített győzelme első ízben lesz a Bolton ellen a Carabao Kupában kerek. A pénteken Vietnamban készült húzás Sheffield United-t is megdönti Hull ellen egy Yorkshire-i bajnokságban.Rövid útmutató Carabao Kupa első fordulója felhívni a show elrejtését

Rotherham v Wigan, Tranmere v Walsall, Crewe v Fleetwood, Scunthorpe v. Doncaster, Macclesfield v. Bradford, Grimsby v Rochdale, Sheffield United kontra Hull, Nottingham Forest és Bury, Middlesbrough v. Notts megye, Sunderland v. Sheffield szerda, Leeds v Bolton, Carlisle v. Blackburn, Mansfield v. Accrington Port Vale v. Lincoln, Preston v. Morecambe, Oldham v Derby Shrewsbury v. Burton, Blackpool v Barnsley, Millwall v. Gillingham Portsmouth v Wimbledon, Cheltenham v Colchester, Yeovil v Aston Villa, Southend v Brentford, Reading v Birmingham Wycombe v Northampton, Swindon v Forest Green, Norwich kontra Stevenage, Exeter v Ipswich, MK Dons v CharltonWest Brom v. Luton, Bristol Rovers v Crawley, Bristol City v Plymouth, Cambridge v Newport, QPR v. Peterborough, Oxford v Coventry

Frank Lampard Derby megye trükkös útja van a League Two Oldham-ba, Sheffield szerdán látogasson el a Sunderlandbe és elvesztette a játékosok döntőjét Aston Villa A Yeovil-ba.

Macclesfield és Tranmere, visszatérve a labdarúgó-bajnokságra történő promóció után, hazaérkezett Bradford City és Walsall ellen.