- Energybet

Tim Henman támogatja Dan Evans-t, hogy az Energybet kupa megjelenéseire építsen a GB kilépése ellenére

Dan Evans, Cameron Norrie, Jamie Murray és Joe Salisbury hősiesen hagyta el Sydney-t, hogy ápolja és zúzódásokat gyógyítson.A részmunkaidős múzeumuk Tim Henman azonban azonnal emlékeztette őket, hogy az első ATP-kupa kiesési szakaszában 2-1-re vesztették Ausztráliát, hogy az elit sportolók kiváltságait és kötelezettségeiket az Energybet eredménytáblának kell vezérelnie. több mint a szív – vagy Evans esetében a gyomra. Ausztrália él Nagy-Britanniában az ATP Cup kupa negyeddöntőjének nyakkendő-trillerjéről bővebben

„Igen, azt hiszem, hogy Evo kihagyhatna néhány étkezést”, Henman – nevetett el nevetve, amikor arra gondolkodott, hogy Evansnek miként kellett magára állnia a kitartás határáig, hogy három órában és 23 percben legyőzhesse a fáradhatatlan Alex de Minaur 7-6 (4), 4-6, 7-6 (2) -ot. , a verseny leghosszabb mérkőzése, hogy Energybet fennmaradjon a döntetlen.

Evans, aki karrierje 11 hónapját kábítószer-tilalom miatt vesztette el, a brit kampány hősége.Csütörtöki előadása „fenomenális” volt – mondta Henman. És még sok másnak kell lennie.

Egy évvel ezelőtt Evans 189 éves volt a világon, amikor Roger Federert két nyakkendőre szorította az Australian Open második fordulójában; január 20-án visszatér Melbourne-be, a világ 31. számú rangsorában – és a vetéshatáron belül.

“Ez egy nyilvánvaló cél a slamsban” – mondta Henman, amikor elmondták. “Akkor, ha 32-ben lesz, akkor a 30 legjobbnak kell lennie; ha gyakrabban játszik így, akkor Energybet kopogtathat a 20. legfontosabb ajtón. Sok jó dolgot csinál. Ez valami, amiről beszéltünk. És

„El kell mennie, és rengeteg négyzetet be kell jelölnie. Nagyon lenyűgöző, hogy a 11. helyezett rangsorban a [belga David] Goffin ellen játszott.De Minaur, 18 éves – ezek a megfelelő győzelmek, világszínvonalú előadások.

„Könnyebb mondani, mint megtenni, de az ő variációja – hogy használja a szelet, a tempó megváltoztatása, nyomja meg a háttérképet a sorban, hogy nyissa fel a kezét a továbbjutáshoz, kiszolgáláshoz és röplabdázáshoz…Több lehetősége van a játékában, és nem mindig könnyű kiválasztani a megfelelőt. Ma a tenisz szintje fenomenális volt, és bármilyen szakaszban összehasonlítható a nagyszerű csapással. Ahhoz, hogy jól játsszon, nagyon szerettem volna, hogy megszerezze a megérdemelt jutalmakat abban a meccsben – és meg is tette. Nagyon pozitív eredmény ebből kivenni. ”

De Henman azt akarja, hogy ő gyakoribb módon reprodukálja ezt a szintet. „A szabvány elérése könnyű, ha ebben a környezetben fedett pályán játszunk. Sokkal nehezebb, ha kevesebb rendezvényen vesz részt, és szeles.Ekkor kell szállítanod. Tudjuk, hogy a szint Energybet hihetetlenül magas. Erre tovább kell építnie. Ez napról napra egy folyamat. Teniszkészsége, fizikai képességei ott vannak, ez szellemi kihívás.Most, kicsit érettebbnek véve, azt hiszem, Dan előtt izgalmas idő áll előttünk. ”

Meglepő módon Andy Murray vonzza vissza a sport mainstreamjébe – aki az utolsó pillanatban visszavonult, hogy dolgozzon egy makacs ágyék törzsön. – Henman a játékosok kitűnő eredményeire támaszkodott, hogy kemény fejű gyakorlatot hozzon a játékosok erőfeszítéseihez, drámai módon, így a búcsúzás során a régóta leginkább emberektől álló riválisokkal szemben.

A fájdalom Jamie Murray és Salisbury döntése, hogy elveszítik a döntő párosokat De Minaur és Nick Kyrgios számára, nem csökkentheti Evans sikerét a 18. világgal szemben – mondta Henman.Murray a 30-perces tie-break-ben a négy mérkőzési pontja közül a legegyszerűbbet fújta, amely a szombati elődöntőkbe jutott volna akár Belgium, akár Spanyolország ellen, és ezt követően őszintén beszélt róla. Facebook Twitter Pinterest Alex de Minaur és Nick Kyrgios ünneplik Jamie Murray és Joe Salisbury verése után a döntő mérkőzésen. Fénykép: hu-bonusz.com/energybet/

“Alapvetően a háló tetejére vettem el ezt a felvételt, ami nevetséges volt” – mondta. „Jó első szettet játszottunk, majd enyhe szünettel engedtük vissza őket a második sorozat elején. Megvan a szünet. Ismét adt egy kis szünetet. Hirtelen döntetlen és Energybet bármilyen játék. De ez fájni fog. Soha nem szabad elmulasztania azt a lövést. Karrierem során valószínűleg soha nem fogom hiányozni.Ez nekünk fizetett. ”

Henman, aki visszatér az All England Club ügyvezetői testületéhez – és szeretett golfjához – őrizetlenül optimista a brit tenisz jövőjével kapcsolatban. “A cselekedetek hangosabban szólnak, mint a szavak” – mondta. „Beszélhetünk róla, amíg az arca kék nem lesz.

„ Evóval ismertük a játéktervet, és kivételesen jól csinálta. De nem csak az Evóra vonatkozik. Cam-ról, Kyle-ről (Edmund), a fiatalokról, a lányokról szól. Tudják, mit kell tennie. Folytatniuk kell őket, és meg kell csinálniuk.

„Nem egészen ott van a képzelet egyik szakaszán. Több erőre van szüksége a mélységben – például Spanyolországban, Franciaországban. De nem kétséges, hogy a túrán most vannak olyan alapcsoportok, ami jó, akik sokat mozgathatják egymást. Szeretem, amit Jack Draperrel látok.A fiúk [Anton] Matusevichnél gyakoroltak. Nagyon sok pozitív Energybet dolog van ott. Tim Henman hálás a támogatásért és Andy Murray támogatása az ATP Kupa mellett. Bővebben

Ha el tudod érni az egészséges versenyt, amikor a lányok egymást nyomják, azt hiszem, ez jó. A Davis Kupa a tavalyi év végén, itt nagy teljesítményt nyújtott. Láttuk a Fed Cup-ot, néhány nagyon lenyűgöző mérkőzést. Tehát meg kell próbálnunk fenntartani ezt a lendületet. A játék tetején ez mindig egy fontos terület.

„Még mindig szükségünk van a fiatalabbakra, akik átjutnak a juniorokban. Mindig a telefon végén vagyok. ”