- Horce Racing

Beszélő lovak: Douvan esélye, hogy karácsonyi csillagként versengjen Thistlecrack-nek

 

Nagyon hosszú idő óta, mióta Douvan kezdte a versenyt az ellenfelekkel szemben – majdnem két éve, valójában azóta, hogy Shaneshill-et a Cheltenhamben a Legfelsőbb Novice-akadályban 2015 márciusában legyőzték, mint a 2-1 kedvenc. az idő, amikor Douvan nyerte el a 11 futamot, és nyerte, miután 2014 nyarán csatlakozott Willie Mullinshez.

És ez lesz ismét ma délután (1.20), még a Black Hercules-szel is A JLT Novice Chase győztese a tavalyi fesztiválon, a stabil társaival a Paddy Power Cashcard Chase-ban.Black Hercules remélhetőleg javul majd a csalódottsággal, amikor az ötödik és az utolsó a John Durkan-nál, Punchestown-ban, de még a legjobbjain is, közel két kővel találja meg a Douvan-t a Timeform számításai szerint.

Seven Douvan győzelmei a Mullins-ról már az első osztályú események, köztük az Arkle Trophy Cheltenham-ban jöttek márciusban, és még mindig fennáll annak a lehetősége, hogy nem lesz az egyik legjobb lovak az elmúlt évszakokban, hanem valódi minden – nagyszerű idő. Remélhetőleg valami pályafutása bizonyos szakaszában megfelelő tesztet fog adni neki – de valószínűleg nem lesz ma.

Leopardstown karácsonyi találkozója egy elnyelő esemény, amely felgyorsíthatja a ló csúcsát márciusban a Cheltenhamben az első fokozatú piac szinte minden szakaszában.A mai napig megnyitó, a fiatalkorúak korlátlan akadálya a helyzet, hiszen a 17 erősségű mezőbe beletartozik a Sword Fighter, aki nyáron megnyerte a királynő Vázát a Royal Ascot-ban, majd a Group Two Curragh Kupát – és nem is indulhat el mint második kedvenc, soha ne tartsa szem előtt a piacvezetőt.

Ez a státusz a Parlamenthez tartozik, aki már a márciusban a Triumph Hurdle közös kedvence, a nyilvánosságnak köszönhetően, a Flat formának köszönhetően. amely az idei St Leger-ben egyharmadot tartalmaz.Ő a Sword Fighter stabilja, Joseph O’Brien gyorsan bővülő képzési műveletében és Meri Devie-vel, aki a Mullins képviseletében a Flat Franciaországban hasznos volt, ez a szezon egyik legjobb fiatalkori akadálya lehet. p>

Mullins hat versenyzőt nyert 10 versenyzőből a boksznapon, és nyerte a Riven Light-t, a valószínűleg a második osztály első kategóriájában, a Future Champions Novice Hurdle-ben és a The Crafty Butcherben, a nagy fogadások szűk kedvencében. A nap versenye, a Paddy Power Chase.

Az egyik, aki itt szemet gyönyörködhet, az Ucello Conti (3,00) a Mullins fő riválisának az ír bajnoki versenyen, Gordon Elliott.A hasonló versenyképes Thyestes Chase-ben csak hét hosszúságot verették vissza januárban 1 lb-os alsó jelnél, és szintén jól futott, 4lb-nál magasabb jelzéssel, hogy a negyedik helyet a Becher Chase-nál, az Aintree-nél korábban.

< p> Természetesen Nagy-Britanniában is van egy nagyon elfoglalt versenyzés napja, ma délután és az összes televíziós versenyre, köztük a walesi nagy nemzetiségű válogatásra is.