- La Liga

Saúl guíguez véget vet az Atlético Madrid gyenge futásának, és megnyerte a Las Palmas-t

A Saúl ezíguez második félidős sztrájkja az Atlético Madridnak 1-0 győzelmet kapott a szombaton Las Palmasnak, az első győzelmük négy játékban minden versenyen.

Laza labdát csapott be a tetejére sarok a dobozon kívülről, hogy megtörjék az 59. percben a holtpontot, és egy hét után, amikor mindannyian kivéve a címversenyből, és elveszítették a kapus Jan Oblakot a sérülésre, üdvözöljék az Atlético-t.

Saúl közel állt ahhoz, hogy az Atlético-t vezesse az első félidőben, de látták, hogy a hajtott lövés lecsapott a posztra, míg a másik végén Lasio Palmas védő, Mauricio Lemos elengedte a távolságot, és megütötte a keresztlécet

Kévin Gameiro elrontotta az esélyt, hogy sztrájkozzon a szünet előtt, de hiába próbált átadni Antoine Griezmann-nak a sztrájkpartnernek, és ezután Saúl-nál az Atletico első góljátékát négy játékban és decemberben először szerezte meg .

„Ez a cél a megfelelő időben jön az eddigi szezonban,” mondta. „Ez segített a csapatnak, és bizalmat teremt.”

A Villarreal három hónapos varázslatot ért el minden versenyen, amikor a Sporting Gijon 3-1-es győzelmére kényszerítette a negyedik nyereményét. helyszínen.

A látogatók a 12. percben jártak előre Jonathan dos Santos nyüzsgő meghajtóján, és Nicola Sansone megduplázta az előnyét a 20. helyen, amikor Alexandre Pato célzott lövését a közeli tartományból döntötték

A második félidőben a Sansone visszatért a Pato javára, és a braziloknak a Villarreal első győzelmét az úton szerezte meg, mivel szeptember 10-én megverték Malagát.

A Sporting késői vigasztalási célt ért el Carlos Carmona-n keresztül.

Villarreal a negyedik helyen áll 29 ponton, és garantáltan befejezi az évet a Bajnokok Ligája helyszínein. enni a Real Madrid hatpontos vezetőjére a tetején, Zinedine Zidane oldala pedig hiányzik a bajnoki akcióból a héten a Club World Cup döntőjében, Kashima Antlers ellen.