- Pariuri

A Parsnip Bostoni települést lőtte, Colorado lépésről lépésre

A legjobb gólszerző és ugyanakkor a legszuverenizívabban működő cseh jégkorongos játékosok az NHL idei alapvető részében, a Boston sztrájkolója, David Pastrňák részesült előnyben az Baumbet első három rájátszásban játszott mérkőzésen a Toronto ellen. csak egy szamár segg.

Csak a negyedik párbajban sikerült ragyognia, amelyben a második húsz perces periódus két ütésével a vendégeket a döntő bombasikerre indította. A szerdai Bruins 6: 4-es győzelme után a sorozat barátságos 2: 2 állapotban tér vissza Bostonba.

Charlie McAvoy és Brad Marchand közreműködése után a vendégek gyorsan a két gól megszerzéséhez vezettek a 4. és a 7. percből. Az első és a második periódus Zach Hyman és Auston Matthews általi találataival azonban a Maple Leafs 2: 2-re kiegyenlítette.Aztán jött az említett Pastrňák nagy pillanata (16:33, 2 + 0, +/-: 0, 6 lövés), aki a 24. és a 25. percből két góllel megszerezte a mérkőzés első csillagjának posztját. Mindkét esetben Marchand segített, a második akció numerikus előnyben született.

A gólkülönbséget azonban a harmadik periódus elején a szlovák veterán Zdeno Chára védő szlovák veterán kiegyenlítette. A hazai csapat végül elvitte és a lehető legjobban csökkentette Matthews estének második gólját és a védő Travis Dermott hozzájárulását. Nem sikerült elérni a kiegyenlítést, és az utolsó pillanatban, David Krejčí (17:46, 0 + 1, -1) segítségével Joakim Nordström egy üres ketrecben kiemelte a bostoni eredményt.

“Amikor sikerül valami sértő, ez mindig csak egy bónusz.Fő feladatom a jó védelem. “- mondta a meccs után elégedett Chara, aki 42 éves korában Chris Chelios után lett a második legrégebbi védő az NHL rájátszásában (45 éves korában szerzett gólt).

Boston és Toronto esetében 2: 2-re van kötve a mérkőzésekhez és a Nyugati Konferencia első fordulójának párbeszédéhez a Nashville és a Dallas között. Ez történt a Csillagok 5: 1 győzelme után, amely eltér az előző egygólos különbségtől az első három játékban.

Az eredmény az első időszak után döntött, amelyben a hazai csapat négy gólt dominált – három esett vissza győz.Nashville első számú kapuját Alekszandr Radulov, Andrew Cogliano, Mats Zuccarello pariuri online Romania és Roope Hintz rúgta ki, akik szintén a második fellépésben megverték Juuse Saros helyettesét, és a mérkőzés első csillagjává választották.

A harmadik időszakban Roman Josi csupán az egyébként hibátlan Ben Bishopnak, aki a 35 lövésből 34-et fedezte be, tiszta lapot kellett. A győzelmet a dallas központ cseh képviselői, Radek Faksa (17:16, +1, 1 lövés) és a védő Roman Polák (19:47, +/-: 0, 3 lövés) is megünnepelték.

A kedvenc kezdeti diadalát követően A Calgary és a Colorado közötti sorozat 4: 0-án az Avalanche jégkorong játékosai egymást követő harmadik alkalommal örültek, és a Nyugat-konferencia alapvető részének nyertese ellen két előrehaladó mérkőzéses golyó áll rendelkezésére.Colorado megfordította a fejlett eredmények 3: 2-t a túlórákról, 6: 2-t, utoljára pedig 3: 2 a túlórákat. . Ugyanakkor egymás után második alkalommal nagyszámú ötven golyó ütött rá. Smith ezúttal 52 próbálkozásból 49-et állított le, a hazai csapat döntő célja a 71. percben született. Az est második csatárát a finn csatár, Mikko Rantanen döntött.

Ugyanaz a játékos biztosította a Colorado-t és a kiegészítő időt, amikor az 58. percben 2: 2 lett. A lángok Elias Lindholm és Derek Ryan támadóknak köszönhetően kifejlesztettek egy két gólját. De a harmadik időszakban elveszítették.Michael Frolík, a kanadai csapat cseh továbbvitele (17:19, +1, 2 lövöldözés) továbbra is az első pontjára vár a rájátszásban.

A rájátszás 1. fordulójának eredménye, 4. mérkőzés:

Mai multe informații aici: Mai Mult