- Premier League

A Manchester United megkönnyíti a West Brom múltját, köszönhetően Zlatan Ibrahimovicnak

Ahogy Wayne Rooney megvárja a célt, amely egyenlő lesz Sir Bobby Charlton rekordjával, Zlatan Ibrahimovic továbbra is szállítja a fáklyát egy Manchester United oldalra, aki csak a megfelelő időben fut be. Két újabb céllal a svéd 16-at és 10-et tartott az utolsó kilenc játékban – egy nagyon kielégítő hét teljesítéséhez José Mourinho és játékosai számára.

United három alkalommal nyert hét napig – az első ilyennek a Premier League-ben augusztus óta -, és vannak egyértelmű jelek arra, hogy a juggernaut elkezd felvenni egy kis sebességet.Ibrahimovic minden bizonnyal a barázdában van, mint egy férfi a hatalma csúcsán, nem pedig 35 éves a karrierje szürkületében. a verejték megszakításának esélye, és a meccs egy versenyen volt érvényes, amikor Ibrahimovic egy második korszakot adott hozzá a második félidőben. A West Bromwich Albion önbizalmának megsértése és az Egyesült Államok egy olyan rutinszerű győzelem felé haladhatott, amely a negyedik helyen lévő Manchester City három pontján belül emeli őket, bár még több játékot játszott. megtörtént További információ

A Sunderland és a Middlesbrough elleni otthoni berendezéseket a bajnoki táblázat még jobban elolvashatja az Egyesült Államok számára az év végére.Ők nem játszanak vintage támadó labdarúgást semmilyen szakaszon, mégis az Egyesült Államok talál egy módot, hogy nyerjenek mérkőzéseket, és ragyogó fényeket nyerjenek, a szép nyitó cél Albion ellen egy esetre.

A végére érzett mint a karácsony már korán érkezett az utazó támogatókhoz, mint Rooney, Paul Pogba és Ander Herrera vezette az Egyesült játékosok egy csoportját feléjük, hogy dobja a pólót a tömegbe. – Mondtam nekik, hogy ezt tegyék – mondta Mourinho. “Karácsony van. Sokat jelent egy rajongónak szóló ing, amely közvetlenül a játékból jön ki a verejtékből. A játékosok számára ez csak egy póló.De azt hiszem, a rajongók számára sokat jelent. ”

Miután Albion a hetedik helyen magasan repülett, és a papírra kényelmetlen ellenfelek voltak, Mourinho örömmel fogadta az eredményt, és a portugálok gyorsan megtették világos, hogy nem szándékában állt az eredmény elhomályosítása azzal, hogy bármi ellentmondásosnak nyilatkozott a két fő vaku közül. Facebook Twitter Pinterest Zlatan Ibrahimovic a mérkőzés második gólja. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

Az első incidens Ibrahimovic-t mutatott be, aki Craig Dawson-t egy későn és potenciálisan veszélyes kihívással próbált ki, mivel az Egyesült csatár az Albionot teljesen visszahúzta a padlóra.Ibrahimovicnak soha nem volt esélye a labda megszerzésére, és úgy érezte, mint az egyik olyan szabálytalanság, amely többet érdemel, mint egy foglalás, de talán nem egy piros lap. Anthony Taylor, a játékvezető, megérkezett erre a következtetésre, és úgy döntött, hogy csak egy sárga lapot mutat be.

Erre a pillanatra kérve Mourinho a másik ellentmondásos eseményre fordította a beszélgetést, amikor Salomón Rondón csapott meg Marcos Rojót az arcán a kettő egymás után, a második felében. Rondón úgy tűnt, hogy reagál valamire, amit Rojo mondott, de a venezuelai tűzzel játszott, még akkor is, ha az érintés alig volt elég kemény ahhoz, hogy papírzacskót tört ki. Mourinho tisztességesen érezte, hogy a játékvezető helyesen cselekedett, és hagyta, hogy Rondón maradjon a pályán.

Tony Pulis nem látszott olyan lenyűgözöttnek, ahogy Taylor kezeli a játékot.Ibrahimovic cselekedeteiről kérdezték Pulis: „Kérdezd meg a 28 000 támogatót, amit gondoltak. kétségbe vonja Ibrahimovic képességét és befolyását az Egyesült csapat ellen. – Nagyon örülök neki – mondta Mourinho. „Ő az a fajta játékos, akinek nem kell bizonyítania semmit. De amikor úgy döntött, hogy Angliába jön a pályafutása utolsó időszakába – a világ legnehezebb bajnokságába – azt hiszem, bizonyította, hogy ő egy szuperminős a mentalitásában.Amit 35-ben csinál, egy álom minden 25-ös csatár számára a Premier League-ben. ”Patrick van Aanholt a Sunderland létfontosságú győzelmével felemeli a Watford-ot. További információ

Mindenképpen csodálatos cél volt, hogy Ibrahimovic befejezte az ötödik percben elindította United-t. Pogba és Antonio Valencia részt vettek a felépítésben, de végső soron Jesse Lingard futásának időzítése és a kiemelkedő technika, amellyel az Anglia nemzetközi példája azt mutatta, hogy egy félmillió keresztet szállított a fél-röplabda felé, hogy Ibrahimovic túlléphessen Ben Foster.

Az esélyek akkor jöttek, és mindkét végén mentek. A Lingard által létrehozott Rooney látta, hogy a 18 yardos lövés a Foster kereszteződésére meredek.A pálya másik végén Rondónnak jobban kellett volna tennie, amikor Phil Jones és Rojo között csak Matty Phillips keresztet vezetett.

Mourinho csalódott volt, hogy Lingard elvesztette az esélyét, hogy megduplázza az United vezetését a félidő löketén, amikor a szárny egy olyan labdára rántott, amely meghívóan elesett neki Matteo Darmian miskickja után, de a látogatók kevés időt vettek rá, hogy másodpercet szerezzenek az újraindítás után.

A birtoklás felvétele Rooney, Ibrahimovic túl könnyen belépett Gareth McAuley-ba, és lenyűgözött egy alacsony jobb lábfejű lövéshez, amely elhajolt Craig Dawson előtt, mielőtt fészkelett volna a távoli sarokban. Albion valójában soha nem nézett vissza a játékba. – Ez a második cél elvette a szélet – jegyezte meg Pulis.