- Premier League

A nemzetközileg elismert pecsétek elégedetlenségének mimetjei

A Fiver nem pontosan adja meg az exkluzív híreket, rámutatva, hogy José Mourinho jelenleg kissé el van téve. Majdnem megérthette azt az okot, amely miatt arccal sétált, miután a Manchester United oldalán elvesztette a edzésrúgást Liverpool ellen. De most a játékosai legyőzték a Real Madridot, ami a játszótéri szabályok szerint vagy Európa bajnokokká, vagy a La Liga harmadik legjobb csapatává teszi őket, nem olyan jó, mint Atlético, és egészen 17 ponttal rosszabb, mint Barcelona, ​​de elég jó, mint Getafe, Girona és Eibar.

Összességében ez jó hír lehet, ugye?Ó, José! – Nem tanultam semmit – szimatolt fel, miután nagyon szeretett kisbabáinak olyan született csillagokat láttak el, mint Karim Benzema, Toni Kroos és Gareth Bale, és ajkát annyira elutasító gúnyosra hajtogatta, hogy a szeretet gyermekévé tette volna. Billy Idol és Elvis boldognak tűnik Hey Duggee-ből. „Tudom, mi a Herrera, Mata és Sánchez, tudom, hogy a gyerekek nagyon fiatalok és időre van szükségük a felnövekedéshez. A fiúk mindent megadtak, és megpróbáltunk harcolni a legjobb eredményért, de taktikai szempontból ez semmit sem jelent. ”A Labdarúgó Liga vezetõinek sárga és piros lapot kell mutatniuk az új szabályokban. Tovább

És ezzel a báját bántó az USA drága jegyvásárlási bélyegzőinek száma! USA!! USA!!! egy évre vége volt. Gyere vissza hamarosan!Ha ezt a szippantó hozzáállást viszi haza és az új szezonba, mindenféle zavarba kerül a hatóságokkal. Látja, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség Tanácsa által kidolgozott új szabályok azt jelentik, hogy a vezetők most hivatalos figyelmeztetéseket kapnak olyan események miatt, mint például a vizes palackok rúgása, szarkasztikus taps vagy olyan gesztusok készítése, amelyeket úgy lehet értelmezni, mint a bíró teljesítményét. Vagy mondván eff. Vagy Cee.És ha egy tömítést fúj a Liga Kupában, szemben a Premier Ligával, akkor további szenvedést szenved, ha tényleges sárga vagy piros kártyát mutat. Igaz, hogy ez megtörténjen, szeptember közepén még mindig munkát kell végeznie, tehát ezt a konkrét pontot valószínűleg vitathatatlannak lehet tekinteni. ügyes és jobban szervezett, mint a [pápa O ‘] Rangers-é. Figyelték Steven Gerrard figyelmét, mikor kijött – nem tudtam elhinni, mert olyan apró ember ”- Robert Mudrazija az eszék középpályás egy pohár hideg vizet önt föl. a $ tevie Mbe újjáélesztő show az Ibroxon, csütörtökön a Big Vase selejtező második fordulója előtt. Wee Stevie G. Facebook Twitter PinterestFénykép: Ian MacNicol / Getty Images TÁMOGATÁS A GUARDIAN

A Guardian átgondolt, alapos újságírás készítése [az a cucc, amelyet általában nem találunk ebben az e-mailben, nyilvánvalóan – a Fiver Ed] drága, de támogatni nem. Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket. Cserébe remélhetőleg megszabadíthatunk Önt az a fajta tudás, amely kissé kevésbé figyelmen kívül hagyja a hangot azokban a forró reaktív gegenpress beszélgetésekben, amelyekben élvezi. És ha úgy gondolja, hogy élvezetünk [újra, stb. És így tovább – Fiver Ed], kérjük, segíts nekünk, hogy visszatérjünk ide, hogy többet nyújtsunk neked. HÍRLEVEK

“Bizonyára Mick Mellors állítása (Kedd levelei), hogy az fluoreszkáló távoli készlet alapján nem tudja azonosítani az ellenállást, nagyon vonzó. Csak annyit kell tennie, hogy átnézi a mérkőzés napi programját.Ó – Scott Henderson.

„Nagyon boldog, hogy észrevetted Mr. Levy csodálatos Hail Mary formáját. Sissoko mellett további last-minute csodái közé tartozik Llorente, N’Koudou, Wimmer, Stambouli, Chadli stb. Az igazi zseni munkája ”- Christophe Brown.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És ha nincs jobb dolgod, akkor a Twittert is csatolhatja. A mai napon nyertünk díjmentes levélünket:…Rollover.BITS ÉS BOBS

A Manchester United ragyogó új női csapata a Liga Kupa sorozatában kezdődik a Liverpool ellen. >

Lucas Digne lesz az első bal oldali 1245-es baloldal, aki megpróbálja lerontani az Evertonban lévő Leighton Baines-t, miután 18 millió fontért csatlakozott a barcelonaihoz. Facebook Twitter Pinterest Lucas Digne megkezdi munkáját.Fénykép: Tony McArdle / Everton FC a Getty Images-n keresztül.

Ben Woodburn csatlakozott a Sheffield United-hez a Liverpool kölcsönéből. “Örülök, hogy megbíztak bennünket egyik kiemelkedő fiatal kilátásukkal” – mondta Chris Wilder, a Blades főnöke. Úgy hangzik, mintha törékeny váza vette át.

Gary Rowett számol a Stoke Jack Butland vágyáról. továbbra is Stoke Jack Butland. “Még nem volt olyan ajánlatunk, amelyet a klub a pénzügyi szempontból életképesnek tartana – vagy még nem gondolom, hogy erõteljes ajánlatot tehetnék.” – Jack soha nem tett valódi lépéseket, hogy távozzon.Remélem, hogy megmarad, remélem, hogy megmarad. ”

A Forest Green Rovers még mindig elfoglalta a világ megmentését és jó állapotban van, így a Fivernek nem kell lennie. “Sok klubtól eltérően, a Forest Green Rovers készleteket két évszakra hordják, ezáltal zöldebbé válnak a bolygó számára, és könnyebbek lesznek a rajongók pénztárcáján, ugyanolyan áron, mint a tavalyi szezonkészlet” – kiáltotta egy klubruha.

És valószínűleg azért, mert cserkészeiknek nehézségeket okoznak a dobozon kívüli gondolkodásban, a Boaz Myhill-et egy évre szóló szerződéssel írta alá a West Brom 41 nappal azután, hogy kiengerték az ajtón, Do One jelöléssel ellátott ajtóból, um, West Brom.STILL Többet szeretne?

Csak 10 nap van a BIG KICK-OFF-ig, tehát olvassa el ezeket a Premier League előnézeteket a Cardiff City és a Chelsea oldalán.

És itt van az útmutatás a bajnokság futói és versenyzői számára az elkövetkező szezonban, Paul MacInnes jóvoltából.

Martin Laurence a Premier League klubcserkészének munkáját végez számukra, ha egy átadási cél minden felső repüléssel foglalkozó csapat számára.

„Ha José Mourinho egyszer úgy érezte magát, mint a ironista bábjátékos, akkor régóta ingázik a közmondásos rendetlenségbe, aki a drámaért él.” Marina Hyde forró eseménye

Ó, és ha ez a te dolgod…akkor kövesse a Nagy Weboldalot a Big Social FaceSpace oldalon.És INSTACHAT, Túl! A hangulat javítása: Az első rész a LUTZ-val