- Premier League

És a győztes … aki megszabadul a labdarúgó-díjak végtelen szájából

Mindenesetre… rekordot rögzít; megállított képkocka. Valószínűleg azon tűnődsz, hogyan fogok eljutni innen Gary Neville hétfő éjszakai labdarúgó-díjaiba. A Premier League csapatok elítélési indexe 2017-18 További információ

A jól próbált okok miatt – a pénzektől a földrajzig – a labdarúgás elsősorban televíziós látvány a legtöbb rajongó számára. Kiváló televíziójában: A Biográfia, David Thomson kritikája megvizsgálja, mit tett ez a sport számára. Az egész életen át tartó Chelsea rajongó, aki évtizedek óta Amerikában élt, a Thomson érdekli, hogy hogyan befolyásolta a játékosokat, akik „tudják, hogy a közeli és a lassú mozgás rendszerének részét képezik”. Például a „megjelenésüknél fogékonyabbak”, és a célfesztiválok olyan dolgokké alakultak, amelyeket „50 évvel ezelőtt íztelennek tekintettek”.A több milliárd dolláros televíziós élményben résztvevő játékosok „olyan csillagok lettek, amelyek más termékeket és álmokat támogatnak”. Ha régi meccsfelvételt nézel, a távoli összehasonlítható kamera szögek hiánya miatt nehéz meggyőződni arról, hogy a játékosok nem váltak sokkal színháziabbá (szó szerint és eufemizmusként). A labdarúgók jobban tudatában vannak, mint előadók, szemben az egyszerű sportolókkal vagy nőkkel. Lehet, hogy részben a játékban résztvevő egyéni díjátadó ünnepségek elterjedését idézi elő. A labdarúgóknak szinte több díjátadó ünnepség van, mint a filmszereplők.A labdarúgók tényleges munkahelyei – a hazai bajnokságok, a kiütéses versenyek, a nemzetközi, stb. – által kínált meritokratikus verseny hagyományos lehetőségeit az egyes díjak egyre növekvő kategóriája egészíti ki. Néhány ilyen gong-show viszonylag alacsony kulcs, mint Gary Neville-i hétfő éjszakai labdarúgó-díja, vagy minden újság szezon végi erőfeszítése. Úgy ítélik meg, hogy hasznos tartalmakról van szó, azáltal, hogy megértjük azt, amit mindig megértünk, az emberek megszállott szüksége a dolgok rangsorolására. A szezon csapata, a szezon játékosa, a szezon vezetője, a szezon legjavultabb játékosa – ha szereted a játékosok értékelését, szereted ezeket.Mindig azt szeretném, hogy Neville és a többiek a legrosszabb búvárkodás, a legtöbb barokk sajtótájékoztatónk, a legnagyobb bajnok tulajdonosa számára adjanak nekünk. De mostanra mindannyian tudjuk, hogy az ilyen virtuális szertartások kő tabletta jellegének félreértése lenne. A nyilvánosság csak egy kicsit megengedi, amit akar. A labdarúgóknak szinte több díjátadó ünnepség van, mint a filmszínészeknél.

Más gong éjszakák inkább inkább… inkább inkább teljesítmény. Vegyük figyelembe a labdarúgó-írók díját, amely örökké tartott, de biztosan el kellett volna szüntetni, mint a himlő, vagy ha a helyet gyorsan cseréljük. Idén Mo Salah-nak kell adni – hinne? – éppúgy, mint két héttel ezelőtt megnyerte a Professional Footballers Association-et.Bár a labdarúgó írói díja önmagában is „a legrangosabb”.

De természetesen. Az egyik dolog, amit gyakran hallanak az emberekről az újságírókról, az, hogy mennyire tetszetősen kevés önbecsülésük van, ezért minden olyan módot, amellyel megerősíthetik ezt a benyomást, üdvözölni kell. Saját honlapjaként a Labdarúgó-írók Szövetségének első felsorolt ​​célja „a labdarúgó-írók presztízsének fenntartása”. Mindannyian egy elérhető célt szeretnénk, és úgy gondolom, hogy igaz, hogy az FWA túl sok baj nélkül képes megvédeni az aktuális szintet.

Egyszer megkértem az FWA-díjakat, és elmentem. Ez egy nagy fekete nyakkendő-vacsora egy olyan komikusral, aki látszólag sokkal kevésbé volt rasszista, mint az előző években, és a formalitások végén Cristiano Ronaldo díjat kapott a kiváló labdarúgásért.Mint mindezek a dolgok, úgy tűnt, hosszú útja volt annak, hogy valamit már tudott. De mivel bevételszerző rendszerek lépnek fel, az utána már elég szórakoztató volt. Miért hibáztam Mohamed Salah, a Liverpool egyiptomi királya felett | Barney Ronay Bővebben

A Fifa tavaly megnyitotta éves The Best Awards-ját – egy klasszikus Gianni Infantino ötletet -, amely Zürichben egy csillogó fekete nyakkendő szertartás volt, amelyen sport nem történt. A legszomorúbb dolog, amit hallottam, az volt, hogy a svájci tizenévesek Fifa elnököt kérték Infantino-tól, hogy autográfiát készítsen a pólóikról, így nőtt fel a bálványos ügyvédek.Cristiano Ronaldo díjat kapott a kiváló labdarúgásért.

Valószínűleg a legjelentősebb dolog az volt, hogy a Fifa csak egy kilenc hónap múlva rendezett egy újabbat – valami olyan fegyveres iparágat is, mint az Oskárok soha nem próbáltak húzni. Cristiano sikeresen megvédte a címét, így feltehetően most két azonos Fifával rendelkezik, a Trófea szobájában 2017-ben bevésett legjobb évadjátékosok.

Mit mond ez nekünk, összefoglalva? Nos, elnézést kérek azért, mert azt a benyomást keltettem, hogy ezek a díjátadó ünnepségek megfelelnek a játékosok fokozatosan csillagos irányzatainak. A reflexióban viszonylag keveset mondanak azokról, akik jogosultak befogadni őket, és még többet – olyanokról, akik nagyszerűen elbocsátják őket.