- Premier League

Labdarúgó-liga a gondolataid: A karácsony Newcastle tetején

• Amikor Neil Warnock október elején átvette a Cardiff City-t, soha nem lesz unalmas. A múlt héten Sol Bamba bizarr viselkedése és későbbi piros lapja volt, és ezen a héten egy másik teljesen más, mint Barnsley győzelmet aratott egy 95. perces győztes Dél-Walesben. Hat másik cél volt, Sean Morrison nyitója három perc múlva, mielőtt Ryan Williams mélyen lefejezte a kanapé hátsó részét, amikor Cardiff a 3-3-as szintet húzta. – Izgalmas játék volt a semlegeseknek – hogyan nem védhetjük – mondta Warnock.Cardiff most már csak egy tiszta lapot tartott az utolsó 22 mérkőzésen.Glenn Murray megragadja a győzelmet a Brightonért a Zola első Birmingham-meccsén. Preston North End egyenes veresége a Preston North End Ashton kapujában. Simon Makienok és Daniel Johnson a 37 éves Aaron Wilbraham hangszínszabályozójának mindkét oldalát elnyerte. Nottingham Forest 2-0-at vesztett haza a Wolves-nak, aki a Hélder Costa-n és a klubbajnokságon, Ivan Cavaleiron keresztül ért el. Máshol Ipswich városigazgatója, Mick McCarthy öt változást tett, miután bevallotta, hogy “bonkers” lesz, hogy nem változtatja meg csapatát a Wigan Athletic-be való utazásra.David McGoldrick, aki megtartotta helyét a csapatlapon, egy 88. perc győztest, aki négy mérkőzésen elnyerte az első győzelmet, Wigan elvesztett egy ötödik egyenes otthoni meccset. One One.

• Bolton Wanderers nem tudta visszaszerezze a második helyet a Sheffield United-től, miután elcsúszott a gyenge Chesterfieldre. Liam O’Neil a játék egyetlen célját szerezte meg, mivel Bolton öt mérkőzése veretlen futása hirtelen véget ért. Szintén a tetején, Scunthorpe United, a bajnoki vezetők, a Millwall 3-0-as múltja, nagyrészt köszönhetően Paddy Madden hatodik és hetedik szezonjának. A negyedik helyen elhelyezett Bradford City továbbra is megdöbbent a tetejére, de 1-1-es döntést szerzett a Walsall-on. Facebook Twitter Pinterest Liam O’Neil elkerüli a játékot a Chesterfieldben.Fénykép: ProSports / Rex / Shutterstock

• A felszínen a Rochdale és a Peterborough United, mindkettő a play-off pozíciókban található. Matty Lund, aki korábban csak egyszer szerzett szezont, zsákos trükköt vett fel, ahogy Rochdale 3-2-et nyert Northampton városában, aki kétszer vezetett. A Lund első karrier-trükkje biztosította, hogy Dale ötödik maradjon, szűken megelőzve Grant McCann Peterborough-ját, aki Ryan Tafazolli és Gwion Edwards céljainak köszönhetően 2-0-at nyert a Charlton Athletic-en. Peterborough most nyerte meg az utolsó négy meccset.

• Derek Adams a helyettesítő padra nézett az inspirációra, mivel Plymouth Argyle 1-0-at nyert az Accrington Stanley-n. Craig Tanner, a hitelfelvételt megelőzően, helyettesítette Jake Jervist az órajelen, mielőtt megtalálta volna a hálót, mivel Plymouth a 14. szezon nyereményét kérte.Csak két pont szétválasztja a divízió első háromját, és mind Carlisle United, mind Doncaster Rovers megdöntötte volna Plymouth-t, ha a bajnoki vezetők elcsúsztak.