- Premier League

Leicester bosszúban megnyerte Munster-t, miután Owen Williams idegeket tart

A bosszú egy edény, amely a legjobban szolgálja a merész. Leicester a Thomond Parkban, a 38-0-as Champions Cup-ban jött le a legnehezebb vereségük hátteréből, de itt elvesztették az előző 33 mérkőzést. Az európai verseny 20 szezonban hat csapat nyert meg a tigrisek otthonában.

Csak egy ilyen volt kétszer, Munster, és 90 másodperccel mégis úgy tűnt, mintha három lett volna, két pont előre és birtokában a vágy által táplált robusztus, feszült találkozás végén.

Hétfőn, Richard Cockerill, a rögbi rendezője felkérte a játékosokat, hogy írjanak le egy szót, hogy leírják a teljesítményt .A legtöbb válasz ‘s’ -vel kezdődött, de itt a bűnbánatról, makacsságról és erőről, valamint egy kicsit ostobaságról volt szó, amikor Manu Tuilagi egy második héten kapta meg a sárga sárga lapot a vakmerő játékért.

Gyenge hetente ezelőtt, itt erősek voltak. Munster No8-as, CJ Stander volt a meccsének a Limerickben a herkulesi megjelenéséért, de elismerte a büntetést, amely 90 másodperccel a mérkőzésről döntött. az esélyt, hogy nyerje meg a mérkőzést 52 metres.Exeter látja le Bordeaux köszönhetően döntő próbálkozás Luke Cowan-Dickie Tovább

Williams, aki rúgott egy büntetést az elmúlt hét hétben, a Freddie Burns adott a öt ötből kifelé szállt le, amint Leicester egy hatpontos korai hiányból származott.12-9-esek voltak, amikor a Munster teljes hátát, Simon Zebo-t elküldték a bűnbe, miután Eric Gauzins, a televíziós mérkőzés tisztviselője meggyőzte a játékvezetőt, Pascal Gaüzère-t, hogy tévesen ítélte meg, hogy a teljes visszaadta Adam Thompstone-nak azt a kihívást, aki egy laza labdát felvett a saját vonala közelében, és elindult Munster 22-be, nem volt késő.

Gaüzère nemcsak büntetést kapott, hanem Zebo-t küldte a bűnbe . Williams rúgta Leicestert hat ponttal előre, de Munster találta az energiát, hogy megteremtse az egyetlen próbálkozást, egy sorozatot és egy sor meghajtót, hogy biztosítsák a hurkot, Niall Scannell-t, a helyet a pontszámhoz.Tyler Bleyendaal megcsúszott az átváltás közben, de a labda épp elég volt ahhoz, hogy áthaladjon a bárban, és egy pontra tegye a látogatókat.

Volt spekuláció, hogy Cockerill munkája a sorban lesz, ha Leicester elveszett és ha a tigrisek az elmúlt két évszakban következetlenek voltak – a legsúlyosabb fenyegetéseknél, amikor egy rossz vereségre reagáltak – véres gondolkodásuk van, és megérdemelték a kollektív személyiségük és a tétlenségük hatalmas erejének győzelmét.

Szükségük lesz többre ahhoz, hogy ebben a szezonban, Európában ne a Premiershipben, hanem annak ellenére, hogy életben maradnak a csoportjukban, mégsem tudják biztosítani a bónuszpontot, mégis úgy tűnik, mintha költségük lenne.

a meccs azonban a pillanat helyett a jövő, a nyertes játék, a megmentett hírnév, és amikor Tuilagi visszapattant Keith Earlynek a nyitó percben, és Ben Youngs, majd ellenkeződött, hogy nyerjen egy forgalmat, ott volt nem lesz ismétlődés a hatás hiányában.

Munster lásd med, hogy Bleyendaal átalakította a korai tüzet, és George Worth és a meggyújtott otthoni kapitány, Tom Youngs pontokat adott.Minden célra Leicester birtokában volt, és csak akkor jött életre, amikor Tuilagi ismét a bin-binhez került. Thomond Parkban sárgát láttak, amint belépett egy lengő karral, és itt volt bajban, hogy ellentétes számát, Rory Scannell-t, későn, marginálisan és karjainak használata nélkül kezelje.

Leicester játszott a fél legjobb rögbi nélkül. Luke Hamilton kiszabadította Ellis Genge-t, és a hadsereg a Munsterbe nyúlt.Peter O’Mahony megölte a labdát egy későbbi ruckon, és hat perccel később elbocsátotta a büntetést, a Williams-nek, mielőtt a Tuilagi visszajött volna. több

Bleyendaalnak kellett volna adnia Munsternek a félidős vezetést, amikor a Leicester központja Jack Roberts elindította a labdát a halott gondolkodás idejéről, csak két másodpercig maradhatott.Munster a sorrendet büntetésre nyerte, de a fly-half másodszor nem volt célpontja, ami azt jelenti, hogy végső soron döntőnek bizonyult.

Négy perccel a szünet után visszanyerte az ólom vezetését. amikor Brendon O’Connor a labdát a padlón játszotta a lábánál, de Leicester a tetején lépett fel a darabokban és a bontásban, így a játékvezető döntéseit nyerte.

Munster elismerte szándékosan, mint Leicester Limerickben, és Williams sosem tűnt hiányzónak, mivel a meccs régimódi erő és ideg próbája lett; a bűnbánatot a megfelelő indítás formája képezte.

„Nem tudom, hogy mennyi időm van itt, meg kell kérdezned az elnököt,” mondta Cockerill, amikor megkérdezte, hogy érezte-e a győzelmet az ő munkája. – Ez a győzelem nem változtat semmit.Ez nem minden rögzített, mert 50 méteres rúgással nyertünk egy játékot; még mindig sok munkánk van.