- Premier League

Mark Noble büntetése West Ham-t szerencsésen nyeri meg a domináns Hull felett

A Hull City szaggatott haladást és mozgalmat mutatott, végtelen sorozatot teremtett, és elvesztette a West Ham-t, ami azt eredményezi, hogy Mike Phelan a Premier League oldalának alsó részén hagyja el a karácsonyt.

valami elkerülhetetlen az eredményben: egy klasszikus futballtörvény. Hull háromszor megütötte a posztot, eldobta két egy-egy-egyét, és általában látta pozitív, jól fúrott törekvéseik alapítóját az utolsó akadályon. A West Ham nagyrészt az alak és a személyzet félidőben történő megváltoztatása után szétválasztható, de amikor Tom Huddlestone húzta le Michail Antonio-t, és hetente hetes pontot szerzett,

“Szerencsénk volt? Igen – mondta Slaven Bilic. „A játék hosszú ideig úgy tűnt, megérdemeltek valamit. Az első félidőben akár 60 percig is.Kezdetünk nem volt elég jó.West Ham hitelfelvevője, Simone Zaza megállt, hogy visszatérjen a Juventushoz Tovább

„Az elmúlt fél órában jó volt a jó hangulat, jó egyensúly a csapatban. Nyújtottunk nyomást, és a nyomástól kapott büntetést. Szeretném, és a szeretet, amit jobban játszottunk, de tudtuk, hogy ezek a két játék [Burnley-val közepén] voltak az eredmények. Hat pontot kaptunk a játékok közül, a fő célunk számunkra. ”

Phelan számára kevés volt a kényelem, amit úgy érezte, hogy az ő szezonjának legjobb teljesítménye volt. – A játéknak a büntetés előtt el kellett volna látnia – mondta a Hull vezetője. „Mindent, ami ellenünk lehetett volna.

„ Hiszem, hogy ennek a csoportnak a felelőssége, hogy az előadások végül eredményeket hoznak.De klinikainak kell lenned, kegyetlenül kell lenned. A múltbeli csapatok a Premier League-ba jöttek – néhány tavasszal szem előtt tartva -, és nagyon jók voltak a támadásokon, de elszabadultak.

Robert Snodgrass már csak Darren Randolph-nál rázta meg a lövését A Dieumerci Mbokani előtt a 21. percben a játék legjobb lehetőségét mutatták be. Aaron Cresswell vakon visszatért Hull kongói csatárának útjába, aki megragadta a labdát, és a túllépő Randolph fölé dőlt. Aztán tehetetlenül nézte, ahogy a labda a közeli posztra ugrott, és a vonal mentén, majd ismét kiment. Facebook Twitter Pinterest Hull Dieumerci Mbokani lát egy arany lehetőséget, hogy könyörögjön.Fotó: Matthew Lewis / Getty Images

Három percen belül Hullnak még egy esélye volt, mivel Harry Maguire erőteljesen csatlakozott a Snodgrass sarokhoz, és arra kényszerítette Randolphot, hogy a labdát tágra keverje.

További öt perc múlva egy édes, okos szünet véget ért, amikor Mbokani játszott Sam Clucas-ban, aki a labdát a bár fölé hajította.Diego Costa a Chelsea-t szárnyalja a 11-es egyenes bajnokságban. Tovább

A második félidőben folytatódott a minta. Erős Andrew Robertson keresztet Mark Noble búvárfejlécének saját posztjára kapcsolták be. Két perccel később Robertson 20 yardos lövése letörölte a másik posztot.Maguire újabb fejlécet hagyott ki a sorból, Angelo Ogbonna egy utolsó árokba zuhant, hogy megtagadja, hogy Clucas és Snodgrass 25 yardos hajlítót szálljon a háló tetejére.

West Ham a labdát törölte A Hull vonal, André Ayew fejléc találkozott a Robertson megfelelő csomagtartójával.

A büntetés a 76. percben érkezett, és a Noble nemrégiben alakította át a második gólját két mérkőzésen. Ezután Hull megfordult, és West Ham életben maradt.

Bilic reméli, hogy a hátsó nyeremények végül megkönnyítik az ő oldalán lévő mentális nyomást, aki a következő Swanseaval szembesül. Phelan számára reménykedünk abban, hogy a szerencse változni fog, és hogy a megerősítések megérkeznek, és januárban megtörténik a különbség.

„Nehéz.Még a klub tetején lévő egyes klubok is azt akarják, hogy a játékos megváltoztassa a vagyonukat – mondta Phelan. „Az asztal másik végénél vagyunk, és hirdessük magunkat olyan játékosokkal, akiknek kegyetlen, határozott, bátorsággal kellett harcolniuk. Vannak olyan játékosok, akik ezt megteszik. Ez a Premier League a nap végén.