- Premier League

Neil Redfearn nehéz feladattal szembesül a csapat felépítésével a Liverpoolban való kivándorlás után

Nagy várakozások voltak a Liverpool számára a 2017-18-as szezonra, és úgy érezték, hogy bekapcsolódnak egy kis csoportba, amely a Chelsea és a Manchester City növekvő hatalmának kihívására törekszik, ám még soha nem kerültek ki a blokkokból.

Karácsonyra három győzelemmel és két veszteséggel voltak a harmadik helyek, három ponttal legyőzhetetlen Chelsea és City, két ponttal pedig Reading és az Arsenal előtt, ám mindenkinél többet játszottak. Nem sokkal később, voltak olyan morgások, hogy Rogers elvesztette az öltözőt. Hogy Eni Aluko és Alex Scott váltak a Világkupa kommentárjának kitörőjeivé. A Reading és a Chelsea elleni veszteségek csalódást okozó hatodik számot eredményeznek, 16 pont a vezetõktõl.Az a képességük, hogy nem tudják versenyezni az öt felettük, végül lezárták az asztal közepes sorsát – nyolc meccset veszítettek és kettőt nyertek.

A szezon utolsó meccse előtt, a Chelsea ellen, az első esés amikor a tapasztalt angliai kapus, Siobhan Chamberlain bejelentette, hogy távozik, bejelentette csalódását a Twitterbe tett nyilatkozatában: „Ez a szezon csalódást okozott nekem személyesen és szakmailag. Mivel a következő szezonban 20 éves leszek az idősebb női labdarúgásban, fontos olyan környezetben lenni, amely minden nap kihívást jelent számomra, és olyan környezetben, ahol élvezhetem a focizást. ”

Nem túl fátyolos támadása során megköszöntem a rajongók és a csapattársak, Rogers kiemelkedően távollétében.Hozzátette: „Azt is szeretném tudni, hogy egy olyan projekt részese vagyok, amely mindent megtesz a nők játékának fejlesztése érdekében.”

Chelsea és City elkezdték a csontokat.Bonner a második játékos, aki csatlakozik a városhoz, miután a hosszú távú Caroline Weir-t Nick Cushing felpattanta, aki szívesen javítja csapatának mélységét, és Sophie Ingle, a walesi kapitány öt évvel később csatlakozott a Chelseához.

A Liverpoolból indulóknak – ismeretlen célállomásoknak – szintén bejelentették Amy Turner, Martha Harris, az angliai nemzetközi Alex Greenwood és a WSL 1-nyert középpályás, Kate Longhurst védőket.

< p> A klub gólszerzőjével, Beth Angliaval – 10 bajnoki cél, a bajnok harmadik helyezettje – valószínűleg visszatér a Chelsea szülői klubba, és a tapasztalt Casey Stoney, aki a szezon közepén nyugdíjba vonult, hogy csatlakozzon a Lionesses hátsó szobájához, az idősebb távozók száma 10.

Ha Redfearn reméli, hogy előmozdítja a fejlesztői csapatból, kihívással kell szembenéznie.A megtört ígéretek és Rogers edzőszemélyzetének többségének elbocsátása sok tollat ​​borított fel. Ennek eredményeként ezen a szinten számos pletyka létezik – Emily Ramsey, a Manchester United kiválósági központ terméke, az 19 év alatti és a 20 év alatti kapus már bejelentette távozását. Hét csapattal, amelyek viszonylag könnyű utazási távolságon belül kínálnak most legalább félig hivatásos labdarúgást, az ifjúsági aláírásokkal kapcsolatos verseny heves. Az Evra kihívást jelent az ITV társainak Aluko világkupájának elemzésében. aki a 2013-as és a 2014-es bajnoki szezonban volt Matt Beard asszisztense, sokak azon gondolkoznak, vajon Liverpoolnak el kellett volna-e válnia, vagy legalább bejelentette, hogy ez lesz az utolsó szezonja, hamarosan enyhíti az aggodalmakat.A menedzserhez és az elrendezéshez való hosszú ideig tartó sokan látszólag sokkit kivezettek, és a csúcson tett minden változás ígérete nem működött, öt játékos távozott, miután bejelentették, hogy távozik. Facebook Twitter Pinterest Neil Redfearn An Anfield bemutatásakor. Az új Liverpool menedzser, akit Doncasterben tiszteletben tartottak, kemény újjáépítési munkával áll szemben. Fénykép: Nick Taylor / Liverpool FC / Liverpool FC a Getty Images-n keresztül Ehelyett Bonner és Ingle elmentek azóta. A Liverpoolba költözés a Redfearn előrelépését jelenti – professzionális beállítással fog dolgozni a legmagasabb repülésnél -, de egy pokolnyi újjáépítés van a kezén.Az egykori Barnsley középpályás felzárkózási játékot folytat, mivel a legtöbb többi félnek jó üzleti folyamata van, bár valószínűleg nem vállalta a munkát anélkül, hogy garantált volna az átutalásokról és a költségvetésről.

A játékosokkal folytatott verseny miatt fiatal és a tapasztalt, heves, külföldre néző játék lehet a legjobb választása, ha egy profi profi bajnokságban való játék vonzó ajánlat. Bármit is tesz az 52 éves, gyorsan kell dolgoznia – a Liverpool nem válaszolt a játékosok és a szurkolók stratégiai kérdéseire, illetve nem magyarázta el a klubból való nagyszámú játékos elhagyását. Ez egy átmeneti időszak egy kolosszális léptékben, és hogy kitalálni lehet, hogy a frankensteini csapat miként csinál a következő szezonban.Talking points