- Premier League

Shearer v Schama: az ex-angliai csatár megtagadta a történész futballóráját

Egy összecsapásban senki sem várta el, hogy a Világkupát felrobbantják. Alan Shearer a hétvégén Simon Schama történész közreműködőjével szarvakat rögzített a szociális médiában Anglia Tunézia elleni fellépése felett.

„Tudod, hogy játszottam ezekben a játékokban? ”- volt Shearer végső hanyatlása, miután Schama elmagyarázta neki Anglia türelmét. Alan Shearer (@alanshearer) Tudod, hogy én ezekben a játékokban játszottam, ugye?https://t.co/dyzvsH9OlpJúnius 18, 2018

„Mindenki, aki arról szól, hogyan kellene Angliának csak élveznie a futballot, és masszív módon játszani, alábecsüli az első játék elkerülhetetlen gyomorcsontos fogainak csiszoló nervy kulcsát. “- jelentette Schama a Shearert, miután a történész úgy tűnt, hogy csalódott azzal, ahogyan a BBC rajongói kritizálták Anglia teljesítményét.

Shearer 30 gólt szerez 63 kapusban Anglia számára, és 34 alkalommal kapitányozta a csapatot.Az 1998-as világbajnokságon Anglia kapitánya volt, kétszer nettósítva Anglia négy mérkőzését.

Schama valószínűleg biztonságosabb talajon volt, amikor megfigyelte, hogy a mérkőzés előtti zászló megjelenése inkább a keresztes hadjárat korszakára emlékeztet, mint Talán a szervezők szándékoztak. Simon Schama (@simon_schama) zamatos – prob nem mint ilyen, de hatalmas kereszt vs félhold a Volgogradi stadion pályán egy kicsit um középkor 2018. június 18-án. félhold és a keresztény kereszt.Fénykép: Dave Shopland / BPI / Rex / Shutterstock

A csatár és a történész közötti cserét követően sok rajongó arra kérte Alan Shearert, hogy ismertesse véleményét olyan témákról, mint a francia forradalom, és egy szellem megkérdezte Schama, ha ideges volt-e még a saját nemzetközi angliai debütálása előtt. Gary Lineker és Piers Morgan részt vettek a rendszeres viszály folytatódásában, miután Morgan megítélte a csapat teljesítményét.

Azokra a válaszokra, akik kritikát mutattak az England Lineker ellen, tweetelték: „Soha nem szabad meghökkent milyen könnyű népek szerint a labdarúgó világkupája. Nézted az összes úgynevezett nagy csapatot? Ez nem olyan könnyű, különösen a kemény védekező ellenállás ellen.Azt hiszem, hogy ennyire kritikusak még nem voltak ott. ”

Mivel vitatta a Lineker előadás„ kiváló ”leírását, Morgan felajánlotta sajátját:„ Inkább egy őszintebb kritikát szeretek: jó első félév, rossz második félidő, szerencsés nyeremény.És hadd emlékeztessem önöket arra, hogy mindketten azonos számú nemzetközi labdarúgó-bajnokságot nyertünk. ”

Lineker, aki a csere során Morgan-nek„ kádnak ”hivatkozott, rámutatott arra a tényre, hogy ő a legtöbbet nyert. A világbajnokság aranycsizma a párból.

Morgan tovább tweetelt a Linekernél, miközben kedden bemutatta a Jó reggelt Nagy-Britanniát, és elküldött egy videót a Lineker of Morgan címzettjének, Geoff Hurstnak beszélgetve, akit az egykori újságszerkesztő „megfelelő csatárnak” nevez.

A Linekernek az angliai előadásokra adott érzelme tökéletesen össze van foglalva a tweetben, amelyet küldött, amikor Kane a 90. perc nyertesét nettóztatták.Gary Lineker (@GaryLineker) Kapj bele kibaszott szépséget. A nagy Harry. 2018. június 18