- Rugby

Anglia Kyle Sinckler hatalmi játékával elárasztja a gondatlan Ausztráliát

Amikor Anglia sikeresen befejezte a 2016-os sorozatot Ausztráliában, hátulsó vonaluk volt a hangsúlyt fektetve a labdakezelésre, nem pedig az emberkezelésre. George Ford támadása közben a cél az volt, hogy reakcióképes legyen és élvezze a strukturálatlanságot. Aznap éjszaka Sydney-ben 44 pontot szereztek, ami a Wallabies-kel szembeni rekordot tükrözte, és itt megegyeztek a legmagasabb otthoni mutatójukkal a 2015. évi világbajnokság döntőjével szemben, ám szemléletük jelentősen eltérő volt.

akkor ér véget, amikor Ben Te’o, Manu Tuilagi és Joe Cokanasiga a háromnegyed vonal háromnegyedét alkották, és nem azok, akik a külsõ útvonalon haladnak, amikor egy védõ átjár.Az egyetlen túlélő, aki a hátsó oldalán játszott Sydney-ben 29 hónappal korábban, Owen Farrell volt, akit a középtől repülni kényszerítettek. Anglia 37-18 Ausztrália: hogyan értékelték a játékosok a Twickenham-et Bővebben

Az angliai vezetőedző, Eddie Jones visszatért a jövőbe a mostani kilenc mérkőzésen zajló világkupával. Ezt a győzelmet, amelynek még kényelmesebbnek kellett volna lennie, az angol tűzőkapocsokra építették: a beállított darabokra.Az ausztrál csapdák általában csak hátrameneti fokozattal találják magukat, és ha a hazai dominancia nem újbóli azokban az időkben, amikor Andrew Sheridan zöld és arany színű mandzsettakat csapott be, platformot biztosított a támadáshoz, és két perc alatt a nyitópróbához vezetett. / p>

Ez a játék egy részét követi, amely összefoglalja Ausztrália szerencsétlen és rosszindulatú állapotát egy év múlva, amikor kilenc mérkőzést veszítettek.Elfogadták a felesleges öt méteres csapást, amikor Dane Haylett-Petty lövése egy olyan ruckból, amelyben félig járott, Ben Bengs helyett inkább eltalálta: Anglia hátráltatta Ausztráliát, és arra kényszerítette a redőnyt, hogy Jack Dempsey zárva maradjon. A set-re és amikor Mark Wilson felvette a 8. pontot, és a rövid oldal felé futott, Youngs átfedésben állt, hogy Jonny May gólt szerezzen. Afrikában és Japánban a kohézió elérése érdekében. A legjobb helyzetben voltak, amikor egy lyukat próbáltak robbantani az ellenzéki védelemben. Kyle Sinckler, Wilson, Te’o és Cokanasiga mindannyian megrohamozták a Farrell diktálására szolgáló jövevényt.A játékukban nem volt semmi finom: érzékelték ellenfeleik sebezhetőségét és bennük laktak.

Anglia ebben a hónapban sérülésekkel küzdött, de ez lehetőséget adott Cokanasiganak. Egy próbát végzett, és csak egy, az ausztráliai kapitány, Michael Hooper vörösfenék-szorító csapdája tagadta meg, amelynek példáját kollégái nem követték eleget. Haylett-Pettynek volt egyike azoknak a délutánoknak, amelyek rosszul kezdtek és rosszabbodtak. Próbálkozott, de helyesen megkarcolta Samu Kerevi felépítése miatt, és rossz helyre került, amikor a Cokanasiga 40 méterre kapta a labdát a 15. perc második felében. Haylett az egyik irányba, a Petty pedig a másikba hagyta Cokanasigát, hogy feltöltse a rést.Facebook Twitter Pinterest Joe Cokanasiga áttörik, de Michael Hooper felszerelése megtagadta a második próbát. Fénykép: Tom Jenkins / Observer

Ausztrália Kurtley Beale és Adam Ashley-Cooper nélkül indult a játékba két héttel korábban a csapatprotokoll megsértése miatt – a késleltetett döntés és a kisebb mértékű jogsértési tanúsítvány az elveszett oldalról Úgy járnak, és Hooper egymástól függetlenül nem tükrözik fő edzőjének, Michael Cheikanak a fellendíthetetlen arculatát.

A Wallabies nagyrészt az első félidő végén bekövetkezett váratlan eseményekre vezetett, amikor 13-10-re vonultak. Farrell két büntetést rúgott Matt Toomua előtt, mielőtt Izrael Folau rosszul lábára állította Farrellét, és elhúzódott Youngságtól, annak ellenére, hogy egy 35 méteres botkormányba ütközött, hogy egyéni próbálkozzon a játék futamával szemben.A Wallabies alig hozott létre, de újabb esélyük volt a félidőben, amikor a második sorban Izack Rodda megkapta a vonalát, Farrell pedig előtte állt. a vállát, és lehajtotta a második sort. Ausztrália olyan büntetést kapott, amelyet Cheika utána panaszolt, legalább olyan büntetőpróbának kellett volna lennie, amely a szünetben 17-13-ra tette volna az oldalát.Lehet, hogy érdemes egy sárga lapot, de bár Cheika csalódása egy második év után érthető volt, amikor a csapata ellen nagy döntések születtek, az iránta Roddának kellett volna fenntartani.

Második sor Négynél több kő súlyának előnye és az előremenő lendület csak egy halom összeomlásához csapódik be a külső felére. A Sean Maitland pontszámait csak akkor próbálhatja meg, amikor Skócia megalapozza Argentína elleni győzelmet. Bővebben

Farrell kihívásának jogszerűsége nem volt probléma: Roddanak végig kellett haladnia rajta, de a vágya semmi más volt, mint az angliai kapitányé; van egy gyengeség a Wallabies iránt, ami nem jellemző a Cheika által edzett oldalra.

Olyan jó volt, mint Ausztrália számára.Az újraindulás után gyorsan befejezték magukat, Farrell űrbe süllyedt és lehetőséget adott Elliot Daly-nak, hogy megszemélyesítse Folau-t. Aztán jött Cokanasiga, mielőtt Farrell biztonságossá tette a játékot egy büntetéssel, és az oldalának negyedik próbájával fejezte be. Folau a második szavaval adta Ausztráliának, de ez enyhe vigasz volt.

Anglia következő mérkőzése Írországgal szemben Dublinban. Eddie Jones nem egészen azt mondta, hogy hozza be, de egy korai kártyát elküldött azzal, hogy tíz hónappal azelőtt, hogy a világkupát döntötték el, hogy ki volt a legjobb csapat. Írország tudni fogja, mi jön: addigra a Vunipoláknak vissza kell állniuk. Anglia marhahús lesz a legfrissebb.