- Rugby

Tommy Seymour zsákok megduplázódnak és Skócia nyolc próbálkozásra törekszik a Fidzsi-szigeteken

Gregor Townsend úgy véli, hogy Skóciának javítania kell a nyolcszoros bontási munkát a Fidzsi-szigeteken, ha esélyük lesz arra, hogy jövő héten megállítsák Dél-Afrikát. A skótok teljesen könyörtelenek voltak, mivel a csendes-óceáni szigeteket 54-17-re fújták Murrayfield-ben. a Dark Blues 10 győzelmet aratott az utolsó 11 játékból Edinburgh-ban. Anglia 15-16 Új-Zéland: rögbi unió nemzetközi – élő!Bővebben

A Townsend azonban óvatos volt, mielőtt a következő szombaton egészen keményebb lett volna, amikor egy Springboks oldalt játszanak, aki mindössze két hónappal ezelőtt elnyomta az All Blacks-et, és szombaton verte Franciaországot Párizsban. „Ahhoz, hogy nyolc megpróbálkozzon, és a játékosok úgy érzik, hogy a légkör mögöttük van, hatalmas lendületet jelent a jövő héten,” mondta.

„De a játékosok nagyon tisztában vannak azzal, hogy a jövő héten hatalmas lépés . Dél-Afrika, amire vitatkozhatsz, a világ legjobb két vagy három csapatában vannak, mivel a legutóbbi formájuk van. Egyszer megverték Új-Zélandot, és másodszor is megtehették volna. Van egy hatalmas csomagja, amely Angliát a múlt héten sok problémával okozott.Hiszünk abban, hogy olyan rögbi szintet játszanak, amely rivális a világ legjobb csapataival. Edinburgh Bill Mata és Semi Radradra kétszeresére ugrott vissza a látogatóknak. vissza.

„Azt hittem, jól játsszuk az első félidőben, még akkor is, ha hát voltunk” – mondta a vezetőedző. „A birtoklást uralta, olyan területekre jutottunk, ahol megpróbálhatunk.A két kísérlet, amit elismertünk, valóban elszakadt próbálkozás, az egyik a mi hibánkból, és az egyik, hogy letöröljék az egyik teherautójukat, és megkapják a labdát. Bővebben

„Örülök, hogy csak folytattuk a munkát.Hiszünk a fitneszünkben, hiszünk abban a játékban, amit játszunk, hogy ha helyes leszünk, akkor nyomást gyakorolunk a csapatokra, és ma ez volt a helyzet. ”

Seymour megragadta a csúcsokat véget ért a 18 hónapos nemzetközi aszály és Townsend tele volt a Glasgow-szárnyra. – Tommy-nek igazán kemény éve volt a tavaly, és teljes formában látta őt, teljes bizalommal, és újra élvezte a rögbi Glasgow-ban, és hogy nagyszerű volt, hogy Skóciába költözzön – mondta.

A főedző örömmel látta, hogy Exeter egykori Anglia 20-as évek alatt olyan hatékonyan zárta a Sam Skinner-et, hogy a második sorban a nevét kapta. Hozzátette: „Sam nagyon jó volt. Kiemelkedő volt, rögbi-t játszott, néhány szép offloadot.Ott is volt egy rúgás – nem vagyok benne biztos, hogy láttuk volna az Exeter játékaiban. laza.”