- Scottish premier league

A fiatalodott Rangers csatár Martyn Waghorn el akarja kezdeni a Celtic ellen

Martyn Waghorn felhívta Mark Warburton-t, hogy hagyja lazítani a kelta ellen, miután végül befejezte a négy hónapos aszályát. Péntekig a csatár a kampány megnyitásának napja óta nem találta meg a premiershipben a hálót, de két gólja a Hamilton-t kivágta, mivel Rangers három egyenes bajnokságot nyert első alkalommal ebben a szezonban. Bővebben

Miután a 2-1-es győzelmet aratott az Accies-en a SuperSeal Stadionban, Waghorn, aki október közepétől kezdte az első indítását, azonnal meglátta Brendan Rodgers tomboló Celticját, aki meglátogatta Ibrox-t Skót szilvesztereste. Elmondta Rangers honlapjának: „Személy szerint nagyon örülök, hogy visszajövök és kapok egy pár célt.Már régóta jött, hogy jó volt visszajönni, és jó három pont volt az otthontól.

„Nem volt szükségem arra, hogy bizonyítsam, de arról szólt, hogy kérem a kiindulási helyem a csapatban. Jó volt belépni, munkámat elvégezni és a három pontot haza venni, ami a legfontosabb dolog.

„Megtettem, amit meg kellett tennem, jól játszottam, gólt szerzett, és technikailag ez volt amire szükséged van, örülök, de keményen kell dolgoznom, és meg kell próbálnom megtartani a helyemet a csapatban.

„A cél az, hogy továbbra is a kezdeti felállásban legyen a kelta, de számomra, hogy megtartsam a helyemet, keményen dolgozzam, csináljam a képeket a képzési pályán, és amikor szombaton van, meg kell tennem a munkámat.

„Fontos volt, hogy megnyerjük a lendületet közeledik egy forgalmas menetrendhez.Mindig örülök, hogy visszajövök és Rangers-re játszanak, ezért fontos volt, hogy a két jó előadásra építsünk, amit otthon készítettünk.

“Jó lenne tartani a nyertes futás nehéz lesz, ha egy hétig vagy így le, januárban is nehéz lesz, de jó néhány nyeremény és előadás az övünk előtt, akkor még kulcsfontosságú.Pozitív, hogy néhány jó győzelem hátulján megyünk be a karácsonyi menetrendbe.

Hamilton nyolc játékot nyert, győzelem nélkül, és Celtic és Aberdeen mellett Martin Canning embereit, kapitányukat – mondja Michael Devlin.

Devlin elmondta: „A játékvezető megismételte a játékot, és elégedett volt az elkötelezettségünkkel, de el kell kezdeni a pontok felvételét.

„Bár játékokat rajzolunk, nem fognak találni minket, ahol akarunk. Olyan magasra szeretnénk fejezni, amennyit csak tudunk.