- Scottish premier league

Scottish roundup: Liam Boyce a Ross megyei célponton nyerte meg az Aberdeenet

A késői győztes a Ryan Dow helyettesétől Ross megyét szerzett a 2-1-es győzelemért Aberdeen ellen a Global Energy Stadionban, annak ellenére, hogy Kenny van der Weg küldött.

Dow, aki Tony Dingwallot felváltotta 30 percig maradt, és hat méterről hazajött, hogy két percet nyerhessen a győzelemhez.

Liam Boyce a megye számára megérdemelt vezetőt adott a 26. percben, de a Dons a második felét erősen elindította Kenny McLean és Jonny Hayesnek lehetősége van Niall McGinn előtt 68 perc múlva helyreállítani a látogatókat.

A Gary Warren fejléc Jamie MacDonaldtól múlt hat perccel az Inverness Caledonian Thistle-hez, 1-1-es rajzot készített a Kilmarnockhoz a Rugby Parkban. / p>

A Souleymane Coulibaly erőteljes második félidős csapata – a szezon 11. gólja – úgy tűnt, hogy a Warren beavatkozása előtt döntött.

A Kilmarnock vezetője, Lee Clark mondta: „Nem nyertük meg, amit megérdemeltünk.Hiba történt, amiről beszéltünk. Hiba történt, és egy nagy három pontot fizetett nekünk. Az első félidőben végzett teljesítményünk volt a domináns oldal. Jamie MacDonaldnak nem kellett sok tennivalója.

„A második félidőben egy kis varázslat volt, ahol a csatáruk megragadta a labdát, de általánosságban a felemelkedés csapata volt.A győzelem megérdemelt eredmény lett volna, de nem kaptuk meg, és továbblépünk.

Chris Kane véletlen sztrájkja St Johnstone-nak egy 1-1-es döntést kapott a Motherwell-tel a McDiarmid Parkban. >

A szentek kapusa, Zander Clark egy Richard Tait kereszteződt a saját hálójába, hogy a Motherwell tizenkettedik percét vezesse, és a házigazdák küzdöttek, hogy behatoljanak a Motherwell hátsó őrbe, amíg a labda a 62. percben Chris Kane-re nem ricochet. p>

A Tynecastle első mérkőzése az új Szívek vezetőedzőjének, Ian Cathro-nak egy antiklimax volt, mivel az oldala egy 1-1-es rajzra került a Partick Thistle-nél.

A múlt hétvége után a Rangers-i vereség, a 30 éves a jobb eredményt kereste.Bjorn Johnsen gólt szerzett, amikor 18 perccel a Thistle ellen kezdett keresni, de amikor az oldala nem tudta meghosszabbítani a vezetést, Partick jött a meccsre, és uralkodott a birtokában.

a második időszak Sean Welsh céljával. Thistle-t két percig tartották a második félidőben, hogy összegyűjtsék az első lövésüket a célponton, de számítanak. Ryan Edwards kis keresztkel vette ki a walesi nyelvet, mivel a középpályás Igor Rossi fölé sodródott, és egy jó fejlécet szerzett.

A Tynecastle oldal elhagyta a mezőt a tömegből. ugyanazt érezni. Nem tudom, mert meg kell próbálnom megtalálni a megoldást. De a játékosok, a rajongók, a személyzet – a mi reakciónk ugyanaz, mert ugyanezt érzem.Csak együtt kell maradnunk – és mi lesz.

„Meglepődtem a végén a booing? Nem, mert ez egy természetes emberi reakció – „Nem kaptuk meg azt, amit akartunk, nem vagyunk boldogok.”

„Ha elérjük azt a pontot, ahol otthon vagyunk, és mindenki jól érzem magam ezzel. ”