- sportfogadás

A Liverpool úgy döntött, hogy inkább ahelyett, hogy kibírna, és teljes hosszú utat indít Kijevbe

Természetesen a Bajnokok Ligája soha nem ismert semmit. A roma 4-2-es győzelem véget vetett egy kettős fejlécnek, amely 20 gólt ért el két félidőben, amelyet egy pár hisztérikusan nyitott második láb lezárt. A védelem véget ért. A tiszta lapok véget érnek. Öntsük rá, hagyjuk égni. Az elit klub foci soha nem nézett ki annyira részegnek az űrben, hogy elbűvölje a játékot, hogy csak előre haladjon. Liverpool időjárás a roma viharra, hogy megszoruljon a Bajnokok Ligája döntőjében. a Liverpool és a Premier League, amely ezt a szakaszt elszalasztotta, csodálatos pillanattól fényes. Egy izzadt, dühös, kellemesen nyitott éjszaka végén Rómában folytatódik a hosszú menet. Hoffenheim-ből augusztusban, Spanyolország, Oroszország, Szlovénia, Portugália, Manchester és Olaszország útján.És most követte a kelet felé vezető utat Kijevbe és egy másik, még sportfogadás bónuszok erőteljesebben hatalmas olimpiai stadion szovjet szintű színpadát.

Mielőtt Róma elindult volna, a szokásos szép, böfögő, flaneurialis énje volt, annak ellenére, hogy nagy rendőri jelenlét az utcán. A Tiberis hídjánál a roma szurkolók gondatlanul ültek, a Stadio Olimpico pedig meglepően zöld és illatos hely volt, még a magas riasztás napján is.

Jürgen Klopp szembeszállt.Ahhoz, hogy ragaszkodjon vagy csavarjon: az első láb 5-2 gazdagságának lógásához, vagy egy kicsit keresni, tudva, hogy a Liverpool védelmi vonalának nyomása valószínűleg ugyanazokat a tereket fogja kínálni, mint a Mersey-t, amit beszél két órával később a sajtótájékoztatóján.

Ez a kérdés, amit Liverpool most szembesít, és a három hét múlva felborul a felkészülésre Kijevre. A Real Madrid egy gyilkos szándékkal próbálkozik azon csatornákon keresztül, ahol a Liverpool gyenge, a teljes hátterű területeken összeszorulva, minden bizonytalan pillanatban büntetve. Klopp csapata nemrégiben hat célt adott el egy mérsékelt roma számára. Nagyobb hajóra lesz szükségük. Facebook Twitter Pinterest A Liverpool játékosai a fesztivál után sportfogadás online ünneplik a rajongókat.Fotó: Fabio Frustaci / EPA

Különösen Klopp a teljes hátú pozíciók felett rejtőzik. Trent Alexander-Arnoldnak nehéz játékai voltak Rómában, amit az elkövetkezendő könyörtelen fehérnemű ellenfelek is észrevettek. Madrid a keresztekből számos gólt szerzett.Ami azt illeti, hogy Kijev újra hozza a jobb oldali oldalt, egy hajszálkás kérdés, hiszen Cristiano Ronaldo és Marcelo könyörtelensége az adott oldalon. dello Sport, utalás a roma eviszterációjára az első szakaszban, de a saját csapatuk számára is egy pontatlanság, hogy valami hasonlót hozzon létre ebben a gyönyörű, nyitott, repülő csészealjban egy stadionban. / p>

És a megnyitó pillanatokban a romák keményen próbáltak nyomozni, hogy átlós golyókat játsszanak Alexander-Arnold mögött. Szerencséje volt, hogy később nem adta ki a kézilabdát. Elhaladt az útja. Néha kissé fájdalmas volt.De Klopp ott tartotta, amíg a halálos pillanatokig tart, és az utolsó síp után Alexander-Arnold, a helyi gyerek, aki annyira tele volt az életkel, amikor előrehajolt, aki vezette a Liverpoolot a reklámtáblákon, és egy komor pillanatban a közösségbe az utazó rajongókkal.

Többször is van egy csapat részese. De ez ritka levegő, és Kloppnak már néhány hete van, hogy elgondolkodjon arról, hogyan zárja be ezeket a tereket, hogy minimálisra csökkentsék a károkat, amelyek elkerülhetetlenül jönnek. Liverpool Jürgen Klopp figyelmeztet a Real Madridra: p>

A másik oldalon Andy Robertson volt a szokásos finom, fizikailag könyörtelen énje. A pillanat, ami 25 perc után ténylegesen megölte a nyakkendőt, nagyrészt az ő munkája volt.Az 1-1-es pontszámmal Robertson tágra vágott, hogy a labdát a körzeten keresztül tartsa, majd továbbhaladt, és izgalmas módon korcsolyázott Alessandro Florenzi mellett, egy csodálatos pillanatban a kaland és brio. A következõ sarokból Georginio Wijnaldum vezette be.

Korábban Sadio Mané, az éjszaka meccsének embere vezetett egy másik ismerõs szünetet, három vagy négy Liverpool-játékosot, akik együtt futtak, mellkasát a mellkasra, mint egy korai hő a férfiak 60 méteres kötőjében. Ezúttal Radja Nainggolan segített neki, hogy a labdát egyenesen Roberto Firmino-hoz vezesse. Ne csináld ezt. Ne adjon a labdát Roberto Firmino-nak 40 méterre a céltól. Tudjuk, hogy ez hogyan ér véget.

Miután a Liverpool lógott, elég a tartályban, hogy még mindig nyakkendőt vegyen, az utolsó 110 perc alatt 6-2-et vesztett.De a csapatnak csak egy módja van: az akkordok és az arc-olvadó solók.

A Liverpool most úgy döntött, hogy villogni kezd, hogy megkérje a károsodás középpontját. Vagy egyszerűen csak reteszelhetik a kereket, és a szikla szélén át tudnak menni, selyem sálak csapkodva. A lélegzetelállító támadás évében megfelelő pillanat lenne a vezetés megtartása, az előtte rögzített szemek felé fordulni egy olyan döntő felé, amely több helyet ígér, több kiömlést és egy közös hullámot jelent a vonalon.