- sportfogadás

A szelektorok axiát fordítanak, mivel Ausztrália az ODI-csapatot India ellen nevezi

Ausztrália elválasztotta az egynapos ütőcsalád sorozatát, és lehetőséget adott Usman Khawaja számára, hogy benyomást keltsen a világkupát megelőzően, azzal az oldallal, amelynek 2018-ban az összes ország legrosszabb eredményei vannak .2019, 1. világkupa-láz: nap Anglia négyéves tervének számítása | Simon Burnton Bővebben

Khawaját pénteken nevezték el Ausztrália 14 fős csapatának a havi India elleni három mérkőzés sorozatában, Chris Lynn, D’Arcy Short és Travis Head oldalról nézve Bet365 mind a két oldalról szembesültek. Dél-afrikai Köztársaság.

Ausztrália gyors bowlingosok hármasa is pihente a Srí Lanka-i teszt sorozat előtt, ám Nathan Lyonnak esélye lesz arra, hogy a kupajogosultságát visszautasítsa, miután Ashton Agar helyére nevezték el.A >

Ausztrália 2018-ban a 13 játékból csak kettőt nyert, így 15,38 százalékos győzelmük a legalacsonyabb az ODI státusú 18 csapat közül, és kínos módon Nepál, Pápua Új-Guinea és Hongkong kedvelt alatt áll.

„Az ODI krikettben elkövetett csalódást követően a nemzeti válogatott testület és a csapat edzői felülvizsgálták teljesítményeinket ezen a formátumon, és számos kulcsfontosságú területet azonosítottunk, amelyeket javítanunk kell annak érdekében, hogy segítsünk tegye ezt a csapatot a lehető legjobb helyzetbe, hogy megváltoztassa ezt az időszakot ”- mondta Trevor Hohns főválasztó.

„Ezt szem előtt tartva és a világbajnokság közeledtével olyan játékosokat választottunk ki, amelyek úgy érzik, hogy rugalmasságot biztosítanak számunkra, hogy különféle szerepeket játszhassunk a mérkőzés különböző szakaszaiban.”

Mitch Marsh szintén visszatért a kapitány Bet365 helyettes kapitányaként Marcus Stoinis mellett, miközben Glenn Maxwell megőrizte a helyét. Utolsó nyolc évvel az utolsó ODI játék után is visszatért.

Hohns szerint a Head, Lynn és Short szerencsétlenül hagyták ki, de nem ragadták el lehetőségeiket, hogy lenyűgözzék.

“Mindháromnak lehetősége volt ragadni a foltokat, de sajnos nem voltak olyan eredményesek, mint a közelmúltban szeretnénk, amikor Ausztrália ODI krikettjét játszanánk” – mondta Hohns. >

„Usman egy olyan ütő ember, akiről tudjuk, hogy létfontosságú futásokat tehet a táblára a parancs tetején, és Peter (Handscomb) nemcsak a spin bowling kiváló játékosa, hanem egy olyan ütő ember is, akinek tudjuk, hogy inningt tarthat. együttesen, Bet365 miközben eldönti az eredménytáblát. ”

Aaron Finch (capt), Usman Khawaja, Shaun Marsh, Peter Handscomb, Glenn Maxwell, Marcus Stoinis, Mitch Marsh, Alex Carey, Jhye Richardson, Billy Stanlake, Jason Behrendorff, Peter Siddle, Nathan Lyon, Adam Zampa.