- sportfogadás

Anglia nők azt remélik, hogy a „forradalmi” szerződések vezetik a világkupát

Eltartott egy ideig, de a gazdagabb vagy a szegényebbek számára a Rögbi Labdarúgó Szövetség végre bevetette magát és hosszú távú elkötelezettséget vállalt vezető női játékosaival szemben. Ha a 28 professzionális, 15 oldalról szóló szerződés bejelentése nem szigorúan úttörő fejlesztés, a következmények nagyok.

Nem hiába, Simon Middleton, az angol edző az RFU mozgását forradalmian újnak írta le. vagy a kapitánya, Sarah Hunter, óriási napnak nevezi azt az összes érintett számára, bár a teljes munkaidős ügyletek már hétben léteznek, és röviden bevezették a XV-es játékosok számára a 2017-es világbajnokság előtt, majd később visszavonták őket.Az RFU tisztviselői ezúttal ragaszkodnak ahhoz, hogy hosszú távúak legyenek. A bontás | Az All Black egyszerű aláírása nem Bet365 arany jegy az európai klubok számára. Bővebben

Az időzítés kissé ironikus, tekintettel a Twickenhamben a közelmúltban bekövetkezett költségcsökkentésre, amelyet részben az újjáépített Keleti Stand előre nem látható túlköltsége okozott. Az RFU Nicky Ponsford szerint azonban ez az új befektetés érdemes lesz. “Olyan fenntartható modellt hoztunk létre, amely 2021-ig és azon túl is tovább vezet bennünket” – mondta. “Ez hosszú távú törekvéseink, és megmutatja az RFU elkötelezettségét a játék növekedésében és a sport jövőjébe vetett hitét.”

Az adatok szerint a rögbi az ország leggyorsabban növekvő női sportágainak közé tartozik, kétszer annyi nő és lány játszik rendszeresen egy klubban, mint 2014-ben.A World Rugby azt is állítja, hogy 2013 óta világszerte 60% -kal növekszik a részvétel, amikor a nők a világ minden játékosának negyedét teszik ki. 17 440 fő tömeg vesz részt a Franciaország és Anglia közötti hat nemzet meccsen tavaly márciusában, Grenoble-i Stade des Alpes-ban.

Ennek ellenére nyomást gyakorolt ​​az RFU arra, hogy megtegye a Bet365 tisztességes dolgot, és engedje meg, hogy Anglia játékosai ugyanolyan teret kapjanak, hogy felkészüljenek és felépüljenek, mint a férfiak. “Ez valami, amire gondoltam, hogy valószínűleg nem fog megtörténni a játékpályám során” – mondta Hunter. „Rendkívül jelentős.Mint játékosok, ez azt jelenti, hogy most arra összpontosíthatunk, hogy a lehető legjobbakká váljunk. ”A bontás: iratkozzon fel és kapja meg heti rögbi szakszervezeti e-mailünket.

Új-Zélandon és Franciaországon a női XV-es játékosok most félig professzionális alapon működnek, de a világ más táján nem léteznek ilyen típusú teljes munkaidős foglalkoztatások. Alig teremt egyenlő versenyfeltételeket világszerte, ám Anglia, az elmúlt hat évben egy Hat Nemzet címet nyert, miután úgy döntött, hogy energiájának nagy részét a hetedikre összpontosítja, boldogan el fogja rendezni a világ uralmát.

hogy újra a világ első számú oldalává váljunk, és meg akarjuk nyerni a 2021-es világkupát ”- mondta Middleton nyersen. „Ez hatalmas lehetőséget kínál számunkra, de ezzel együtt hatalmas elvárásokkal jár.A rajtunk múlik, hogy minden tőle telhetőt megtesszünk az elvárások teljesítése érdekében. ”

A professzionalizmus azt is magában foglalja, hogy a számok összeadódjanak. Az RFU megtagadja a pontos pénzügyi részletek feltárását, de érthető, hogy a legvékonyabb éves szerződés meglehetősen szerény 28 000 fontot ér, a szponzor és a mérkőzés díjai vannak felül. “Mi kényelmesek vagyunk abban, hogy a megfelelő labdaparkban vagyunk, összehasonlítva más szakszervezetekkel és más női sportokkal” – mondta Ponsford. „Nem hiszem, hogy a pénzügyi beszélgetések bekerültek a beszélgetésekbe.”

Amy Cokayne azonban továbbra is kombinálja a rögbi feladatát a RAF feladataival, és egyetlen Lamborghinis vagy Ferraris sem dobja el az udvarokat.Az a lehetőség, hogy Anglia vezető emberei nagy fizetést kapjanak – jelenleg mérkőzésenként 23 000 fontot fizetnek – a nemek Bet365 szempontjából semleges szolidaritási cselekményben szintén távol esik. “Nem fogok kommentálni a férfiak csapata nyereségét” – mondta Ponsford.

„A legfontosabb dolog az, hogy az RFU elkötelezte magát a női játék mellett, és támogatni kívánja azt. hosszabb távon. ”

Nincs szerződés a jelenleg sérült Amber Reednek vagy Heather Kerr támaszpontnak, hanem a hatalmas tapasztalattal rendelkező Hunter és Katy Daley-McLean számára, mindkettő több mint 100-szor fogva van. ez a nap megérdemelt jutalom a fizetetlen hosszú évek hosszú ideje után.Rövid útmutató Anglia női elit játékosok csapata, a 2019. évi előadás elrejtése

Zoe Aldcroft (Gloucester-Hartpury Womens RFC) Sarah Beckett (Firwood Waterloo hölgyek) Sarah Bern (Bristol Bears Women) Hannah Botterman (saracens nők) Jo Brown ( Loughborough Villám) Rowena Burnfield (Richmond FC) * Shaunagh Brown (Harlequins hölgyek) Bryony Cleall (Saracens Nők) * Poppy Cleall (Saracens Nők) Amy Cokayne (Wasps FC Hölgyek) * Vickii Cornborough (Harlequins Nők) Lark Davies (Worcester Valkyries) Vicky Fleetwood (szaracens nők) Sarah Hunter (Loughborough villám) Justine Lucas (Loughborough villám) Cath O ‘Donnell (Loughborough villám) Marlie Packer (saracens nők) Ellena Perry (saracens nők) * Abbie Scott (Harlequins hölgyek) Hátul

< p> Jess Breach (Harlequins hölgyek) Rachael Burford (Harlequins hölgyek) Katy Daley-Mclean (Loughborough Lightning) Abby Dow (Wasps FC hölgyek) * Zoe Harrison (Saracens Women) Tatyana Heard (Gloucester-Hartpury Womens RFC) Natasha Hunt (Gloucesces) Hartpury Womens RFC) Claudia Macdonald (Wasps FC hölgyek) * Sarah McKenna (szaracens nők) Leanne Riley (Harlequins hölgyek) Emily Scarratt (Loughborough villám) Emily Scott (Harlequins hölgyek) * Kelly Smith (Gloucester-Hartpury női RFC) Lydia Thompson (Worcester Valkyries) Lagi Tugi Bristol Bears Women) Carys Williams (Loughborough Lightning) Fénykép: David Rogers / Getty Images EuropeNem volt hasznos? Köszönjük visszajelzését.