- sportfogadás

Liverpool kontra Real Madrid: az európai találkozók története

Győzelem 1977-ben és 1978-ban, ez a Liverpool harmadik európai kupa döntője. Mivel Kenny Dalglish-nak kevés játékideje volt, a Real-t az angol előadója, Laurie Cunningham, a játékból ténylegesen kijelölt alkalmassága aggasztotta. Bob Paisley oldala dominált a Parc des Princes-nél, szélességgel játszott, és egész éjjel megtartotta a madridi őrnagyot, Augustín Rodríguezot. Liverpool Jürgen Klopp figyelmezteti a Real Madridot: „Tűz leszünk véglegesen” Tovább

Az áttörés a 82. percben jött el, amikor Alan Kennedy a bal oldalra húzódott, megverte a Real 2-es Rafael García Cortés-t, és lőtt egy bal lábas lövést Augustín felett. A Liverpool megtartotta, és Paisley lett az első menedzser, aki három európai kupát nyert.David Lacey jelentése a Guardianban kijelentette: „Valójában a Liverpool mindig úgy tűnt, hogy a valószínűbb online sportfogadás győztesek és a győzelem azután jöttek, hogy nem annyira viharba mentek, mint egy olyan sorozatos zuhanyzók sorozata, amilyeneket a párizsi emberek egész nap elkerültek.

Nyolc perccel az utolsó 16-os utolsó lábbal, Yossi Benayoun, aki Steven Gerrard távollétében indult, a strapabíró padon Fábio Aurélio szabadrúgását vezette Iker Casillas felett. Rafael Benítez így először győzelmet aratott a fiúkori klubjával, mint menedzserként.

A második láb a földön feküdt Juande Ramos csapatának orrában, Gerrard és Fernando Torres főszereplőjeként. A Torres 16 perc múlva Dirk Kuyt kereszteződésével kezdte meg a Liverpool győzelmét.Tizenkét perccel később Gerrard Gabriel Heinze kézilabda után átalakította a büntetőpontot. Majd ismét Gerrard jött, és a harmadiknál ​​Ryan Babel kereszteződéséből két perccel a félidő után. Az igazi alázatosságot két perccel a helyettesítő András Dossena töltötték ki, és először a klubhoz jutott. Liverpool a negyeddöntőben végigkísérte Chelsea-t, elvesztette 7-5-ösét.

Az asztalokat öt évvel később forgatták, amikor Cristiano Ronaldo a 70-es gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, mint Carlo Ancelotti oldala. az első félidő céljai, kettő a Karim Benzema. Ilyen volt az volt, hogy a korábbi amerikai játékos teljesítménye elcsendesült, ha kicserélték. Ez volt az első alkalom, hogy a 2005-ös Isztambul végső döntése óta a Liverpool elismerte, hogy az európai mérkőzés 45 percében megnyílt.A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers rossz mobil sportfogadás éjszakája tovább erősödött, amikor Mario Balotelli tévesen ítélte meg a hangulatot, és úgy döntött, hogy a Pepe-nél ingadozik. – Láthatjuk a Real minőségét – panaszkodott Rodgers. „Sebesség, technika; láthatod, hogy miért bajnokok. ”

És a visszatéréshez és a Benzema ismét a kárhoz, a Marcelo kereszteződéséhez a közeli hatótávolságtól a 27. percben. Rodgers hét változást végzett a hétvégén Newcastle United ellen elvesztett csapatban: Gerrard, Coutinho, Raheem Sterling, Jordan Henderson és Balotelli mind a padon voltak, és a Liverpool nem tudott összegyűjteni egy lövést az első félidőben. Realnak 13. volt. – Tudtam, hogy mit csinálok a kiválasztással, és ez jó teljesítmény volt – mondta Rodgers. Valódi előrehaladott, de a Juventus 3-2-es visszavonása volt.