- sportfogadás

Miért nem állítja meg a Manchester United senki ezt az unedifying látványt?

Összefoglalva azt, amit Berbatov „ostoba helyzetnek” nevez, ez annyira ügyes és pontos, mint az ő párnázott első érintése az elmúlt napokban. Hely van a vita tárgyában arról, hogy a két főszereplő értelmező értelemben teljesen felnőtt-e, bár Berbatovnak igaza van a látvány leegyszerűsítése miatt. Az utolsó dolog, amelyet bárki is látni akar az újság toybox végén, a babakocsiból kirakott játékok.

A bolgár valószínűleg küzd annak megértésében, hogy miért nem jön le olyan klub, mint a Manchester United, mint egy tonna tégla a szupersztár kacsintóknak, ahogy a napjában tette volna.Nem mintha valami hasonló lenne a jelenlegi stand-offra, ha valaha is sportfogadás történt volna, amikor Berbatov az Old Traffordnál volt, mert akkoriban Sir Alex Ferguson volt a felelős, és hatalmának tekintve inkább a góc kihívásokkal foglalkozott, úgy döntött, hogy a játékosot kitolja, bármennyire is fontos vagy drága, ahelyett, hogy hamisítást folytatnának a médián keresztül.

Ferguson tökéletesen tudta, hogyan kell használni a médiát – és az ellenfelek, a játékvezetők és a hivatalosságok általában megszokták, hogy érezzék hősies személyiségük hőjét. vonta a vonalat a saját játékosai elleni nyilvános támadásokra. Hűségét követelte az ő felelősségi körétől, de a quid pro quo az volt, hogy ő soha nem lesz hűtlen.Az egyik oka annak, hogy abbahagyta a meccs utáni sajtótájékoztatókon való részvételt, az a kérdés, hogy olyan játékosokkal kapcsolatos kérdéseket keltsen fel, amelyekről tudta, hogy nem lesz képes határozatlan ideig védekezni.

Tehát Mourinho nem Ferguson. Ezt már sokat tudjuk. De a válasz Berbatov hallgatólagos kérdésére, az oka annak, hogy a klubban senki sem sportfogadás mutat a márkára, és azt mondja, hogy a töréses egók pihenjenek, Fergusonra és korábbi befolyására vezethető vissza.

Ha jelenleg a Manchester United tetején hatalmi vákuum van, amikor a távollévőket csak a haszonkulcsok érdekli, és egy gyenge ügyvezető alelnök – Ed Woodward – inkább az abszurd szempontjából hosszú kereskedelmi partnerek listájának kiegészítése, mint a koncentrálás az alaptevékenységre az az oka, hogy senki sem tartozik többé másoknak felelõsségre.Facebook Twitter Pinterest Sir Alex Ferguson viharos fogadást kapott a Manchester United rajongóitól, akik visszatértek az Old Traffordba egy rossz egészségi állapot után. Fénykép: Ryan Browne / BPI / Rex / Shutterstock

A régi időkben mindenki felelõs volt Fergie-nak – legalábbis mindenki az Atlanti-óceán ezen a partján -, mert üzleti vállalkozásaként az orrát minden tekintetbe beletette. a klub. Ez volt az ő elképzelése, hogyan kell ilyen nagy és bonyolult üzletet vezetni. Vezetői tanfolyamának első szabálya az lenne, hogy csak egy vezetõd lehessen.Ez nem azt jelenti, hogy nem volt képes vagy nem hajlandó átruházni – a későbbi szakaszban Ferguson elég ügyes volt a munkaterhelés megosztásában -, de mindenki tudta, hol áll a dollár, amikor bármilyen nagyobb döntés megtörtént.

Nyilvánvaló, hogy ez egy régi – a futball klub működésének divatos sportfogadás módja, ahogyan az Egyesült Királyság későn fedezte fel, amikor Ferguson lemondott. Mivel ilyen hosszú ideje volt a klubban, és látta, hogy saját szerepe észrevehetetlenül bővül, amint az Egyesült Királyság birodalma és befolyása kibővül, nem azonnal vesszük észre, hogy egy új menedzser számára nehéz lesz megérteni a feladat terjedelmét és mértékét.

Nagyon haszontalan is volt, hogy David Gill Fergusonnal egy időben távozott vezérigazgatóvá, és nem csak a működő partnerséget, hanem a tapasztalatok további rétegét is kirabolta a klubba.Ez a hiba, mint bármely más vezetői kinevezésnél, valószínűleg kulcsfontosságú ahhoz, amit most egy összecsapott öröklésnek tekintünk. Gill mellett állva, David Moyes-nek esélye lehetne arra, hogy egy szezonnál hosszabb ideig tartson, ha nem az eredetileg tervezett hat év.

Az United nem kedvelte Mourinho-t 2013-ban, de ez volt azelőtt, hogy rájöttek, hogy messze a dolgok haladtak 1986 óta, amikor Ferguson jött Skóciából.Amint ezt a kiigazítást elvégezték, és az United kiszámította, hogy most a korszakban vannak, és a bérelhető szuper-edző piacán állt, Mourinho bepillantott látnivalóikba, miután Louis van Gaal megpróbált, és nem sikerült lenyűgöznie.

A második vezetői csalódás kellemetlen állása után még a Mourinho kételõk is készek voltak elfogadni egy jól képzett jelöltet, aki legalább bizonyított nyertes volt, és legrosszabb esetben kevésbé kellemetlen íze volt az elõdeinek, bár az ember nyilvánvalóan sportfogadás online szívesen A Fergusont követni 2013-ban három évvel később annyira langyos volt, hogy elhatározta, hogy családját Észak-Angliába költözteti, és úgy döntött, hogy egy szállodából üzemel.

Ferguson ezt soha nem hagyta jóvá, és talán Woodwardnak nem kellett volna. bármelyik.Úgy tűnik, hogy a United inkább tranzittáborvá vált, nem pedig a választott úti célokká, tehát talán nem meglepő, hogy elégedetlen menedzsermel és elkényeztetett rekord aláírásával végződtek. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball-e-mailünket.

Woodwardról azt állítják, hogy támogatja Mourinho-t, bár nincs garancia arra, hogy a portugálok tovább fognak maradni, mint Pogba, valójában jelenleg nehéz megjósolni, hogy melyik párt fog először előkerülni Manchesterből. Biztosan elmondható, hogy amikor a hatalmi személyek bevonják a belső érvet, akkor az eltér a vezetési alapelvektől, amelyek olyan jól szolgálták az Egyesült Királyságot a klub emeletes múltjában. Ez egy egységre épült klub. A nyom a névben is lehet.