- Uncategorized

A Masters 2015 új fantáziaévet hirdetett meg a golf négy nagy társaságának

Vagy a nagyobbik, mivel azok is ismertek, akik vonakodva léptek fel az 1930-as évek közepének nómenklatúrájából.

Ez egy legkedvezőbb társasjáték. És egy, hadd jegyezzük meg, hogy semmilyen utalást nem tesz a valóságra. Ennek semmi köze sincs a formához, a pólótól való távolsághoz, az előnyben részesített lövés alakjához, a múltbeli rekordhoz vagy a rohadt dolog nyerésének tényleges esélyéhez. Hol van a móka? Hol van a sport az, ha Bubba-t jelölnek ki egy harmadik zöld dzsekikért, vagy hogy bátorítják Rory-t, hogy újabb 63-at lásson St Andrews-ban? Természetesen ott vagy ott lesznek. Természetesen. Ami azt jelenti, hogy minden egyes golf álom és fantázia, bármennyire fantáziadús, messzire érkező vagy egyenesen hallucinatív jellegű, mindig legalább egy legitimitást hordoz. Remény, hogy ez megegyezik a 140 láb hosszú zsetonnal a 11. oldalról.

Az ifjúság nem feltétlenül egy bár – a Tiger Woods 21-ben nyerte meg az első zöldkabátját, Seve és 23 évesen Jack Nicklaus -, de az utóbbi időben Rory McIlroy (21) és Jordan Spieth (20) években túl soknak találták az Amen Corner nyomását. Az ő idejük szinte biztosan eljön.Talán ebben az évben – Rory a harmadik nagyjátékot keresi a visszapattanásra, míg Spieth nemrégiben nyerte meg a második turné címet a Vasparon – bár ha először nyertes leszel, akkor az igazi formalova a post-bong Dustin Johnson, aki nemrég zárta le a WGC-Cadillac győzelmét a legkönnyebben. . De éppúgy, ahogy Rory Augusta felé folytat egy karrierleccsönt, úgy Dustin is.Tehát itt van a helyzet: látványos stílusban szenved be mindhárom másik nagytestületbe, és klubját egy utolsó bunkerben a 2010-es PGA-nál tartotta föl, hogy feladjon helyet a play-off-ban; a labda kihúzása a kereszteződés közepétől a közeli mezőbe, miközben Darren Clarke-t üldözi a 2011-es Open-en; és természetesen a 82-es döntő kör legyőzése, amikor a 2010-es US Open-et vezette, kevesebb, mint 30 perc alatt hat lövést ejtett a négy nyíló nyílás fölött, mivel reményei, álmai és labdája a Pebble Beach mellett futó kék homályossá váltak. Három le, egyet kell menni!

Még nem készített ennyire látványos látványt a Masters-ban, de ha van egy srác, akinek biztosan a szándékában áll, hogy befejezze az Meltdownok Impregnable Quadrilatert, Dustin az az ember.Talán meg tud felelni Tom Weiskopf emlékezetes 1980-as előadásának, amikor a 6 lábú 3-órás Ohioan-ban, amely hajlamos a beépített forró mókaokra és a Towering Inferno néven talált vizet a tizenkettedik ötödik alkalommal, felfutva a Masters egy lyukú rekordmagasságán. 13. Dustin meg tudta csinálni! De valójában csak látványosságként működne, ha pár lövés lenne vasárnap délután az Amen Corner-en átmenő vezetésben, vagy ha az esetleges drámák szerkezetileg veszélybe kerülnének. Bűnös beismerés, de szeretnénk ezt tanúi lenni, bár csak akkor, ha az erősen kedvező Johnson egy vagy két év alatt egy megváltó zöld dzsekit nyer. Egyébként egyenesen kegyetlen lenne. Ezek a mi kifejezéseink, karma, vagy nincs üzlet, felejtsük el, bármit mondtunk, hagyjuk, hogy a szegény ember legyen.A Facebook Twitter Pinterest A Amen Corner, az 1992-es teljes dicsőség 12. képével, a teljes 12. században, elrontotta sok golfozó reményét a Masters vasárnapján. Fénykép: David Cannon / Allsport

A US Open-en és a Chambers Bay ismeretlen vizein. Egy összekötő tanfolyam és egy bosszantóan nehéz, ha a negyedik lyuk, amelynek felépítését látszólag az 1984-es Atari befolyásolja a Márvány Madness-t, akkor bármi megy végbe. Különösen néhány játékos lép be a versenyre olyan reményekkel, amelyek nem teljesen arányosak a jelenlegi formával. Graeme McDowell emlékezni fog arra, hogy a Pebble Beach nem különbözõ összeköttetésein összegyûjtötte a 2010-es US Open nyereményét. És akkor ott van Phil

Mickelson.Még akkor is, ha Rory megnyerte a Mestert, és ezért csak a történelem harmadik játékosává próbálkozik, Bobby Jones és Tiger Woods mögött, hogy egyszerre birtokolja mind a négy fő címet, az államokban mindenki láthatja a szemét. Lefty-en kiképzett. Hat második helyezett befejezése után teljesítheti-e az almás pite amerikai amerikai hős karrierje nagyszerű becsapódását a legjobban vágyott bajnoksággal, az országos bajnoksággal?

Nem túl a világon. Mint Tom Watson előtte és Rickie Fowler utána, Mickelson is híresen elment az útjába, hogy megismerje a golf-kapcsolatokat, és a készségek kifinomulása ellentétben álljon a természetes stílusával Írország és Skócia versenyén. Ez a tiszteletteljes megközelítés szívét és elméjét nyerte el.És a 2013-as nyitva tartás a Muirfield-en, ahol a döntő 66. napja minden idők egyik legnagyobb fordulója, bárhol, bármely időszakban. Az amerikai trio a Tiger Woods árnyékából kilép, hogy kihívja Rory McIlroy-t | Ewan Murray Bővebben

Az ilyen ismeretek hasznosak lehetnek a Chambers Bay-ben, ahol csak a leghidegebb kőszívűség kívánja, hogy Lefty végre hetedik alkalommal szerencsésen átjusson a vonalon. Mosolyja megvilágosítja az égboltot Seattle-től San Francisco-ig.

Aztán ismét – és talán ez egy európaiasabb és minden bizonnyal brit szempontból nézi a dolgokat – van valami sokkal szélesebb és romantikusabb a sportolásban. hiányosság, hibás foltok egyébként csillag-önéletrajzokon. Kinek van a legérdekesebb története?Roger Federer, elegánsan és hatékonyan rabolva el ezeket a csapásokat, vagy Bjorn Borg, aki többször nem volt képes leszállni az US Open-en, és Ivan Lendl, évente pontosan ezer yard távolságra bámulva Wimbledonban? Ryan Giggs, a kabinetje minden csík többszöri kitüntetésével, vagy Steven Gerrard, a Premier League alakú lyuk a szívében (és így esik a végső akadályba is). Hasonlóképpen, a Mickelson története, amely a US Open második helyezettje hatszor a legjobban szélesképernyős dallama. A cím olcsó, jó érzésű rohanást jelentene mindannyiunk számára, senki sem tagadhatja meg, de a szépség hosszú távon van a látszólag sokkal inkább kellemetlen alternatívában. A hibás hős szeretetesebb. Ezen felül, a US Open hiánya soha nem ártott Sam Snead hírnevének.

Mickelsonnak is sorban kell várnia.Mert ha valaki valóban az US Open győzelmének karmikus támogatója, az a szegény öreg Colin Montgomerie. Kinek – Lefty-kel ellentétben – nincs öt további nagy címe, amelyre visszatérhet. Monty kvalifikálódik az első US Openre 2008 óta, miután megnyerte a 2014-es US Senior Open-et. És ha Tom Watson 59 éves korában 2009-ben képes volt a labdát a Turnberry környékén irányítani, mintha egy kicsit húros lenne, akkor egy hasonlóan kedves tanfolyammenedzsmentnek nem szabad túlmennie egy 51 éves kennel. öreg, akinek az utolsó előtti hurrája egy nagyban – a második helye a 2005-ös Openen – robbantási linkekkel jött. Hé, csak megpróbáljuk megnyugtatni a bajba jutott elméket az állandóan változó turbulens világban, és amint mondtuk, ez az álom, rajtunk múlik, mi történik benne.

Akkor az Open.Tom Watson lenne a szokásos választásunk, hogy pótoljuk azt a fájdalmat, amely minden szívünkben elterül – Stewart Cink, műszakilag nem tettél semmi rosszat, ám ennek ellenére soha nem lehet megbocsátani, de miután már kiválasztott egy 55 éves és 51 éves -évesnek, hogy megnyerjük az év első két nagynevét, valószínűleg kezdjük tesztelni a türelmét. Hajtsunk legalább egy kis realizmust a keverékbe. Facebook Twitter Pinterest Stewart Cink tartja a Claret kancsót 2009-ben, miután tagadta Tom Watsont, ami figyelemre méltó győzelem lett volna a Turnberry-nál. Fénykép: David Cannon / Getty Images

A St Andrews öreg pályája ritkán dob fel másokat, mint az első osztályú Open bajnok.Nézd meg ezt a háború utáni névhívást: Sam Snead, Peter Thomson, Bobby Locke, Kel Nagle, Tony Lema, Jack Nicklaus, Seve, Nick Faldo, John Daly, Tiger Woods, Louis Oosthuizen. A Tigris és az Aranymedve is kétszer nyert. Ennek nagy névnek kell lennie, nem lehet olyan, aki ilyen kitüntetéssel ellátott táblát is bántalmaz.

Rory tavaly a 63-as és a 80-as lövöldözött, hogy bármit elérhessen. Fowler, követve a Watson-Mickelson Skóciába vezető útját, fáradhatatlanul dolgozott a linkek játékán, és közben elbűvölte a helyi lakosokat, nagyon népszerű bajnoknak bizonyulhat. Jason Day is nagyon hamar megérdemel valamit, Spieth és Patrick Reed pedig nem várják meg, hogy az idősebbek körüljárjanak. A nyertesek a tételből üdvözlendők. De a csillagoknak valamikor igazodniuk kell Sergio felé, nem?Nyolc top 10 helyezett az Openen, beleértve két második helyet. Ha valaha is megnyer egy őrnagyot, akkor az Open minden bizonnyal az egyetlen esélye. Ragasszuk be ezt az egyet, majd azzal a figyelmeztetéssel, hogy olyan nyernünk kellene, mint Ben Curtis, és egy klubház pontszámot korábban közzétesszük a nyomással, az egész ranglistán pedig visszahúzódva feléjük, hogy soha Bármelyik ponton úgy érzi, hogy valóban nyer, és ezért szenved egy bunker-zavaró, tribün-csaló, álom-összetörő meghibásodástól. Természetesen általában nincs szükség ilyen pragmatizmusra a fantasy világban, de Sergio-val a legjobb, ha nincs esélye. Facebook Twitter Pinterest Sergio García figyeli a trófea bemutatót a 2007-es Open-en, miután elvesztették a játékot Padraig Harrington előtt.Fénykép: futbalvregione.sk

És végül a dicsőség utolsó képe, a PGA. Történelmileg a fő, ahol néhány kevésbé fantáziadús játékos, a nagynevek, akik kimerítették magukat az Open-en, feltették a nevüket a táblára. A legjobb esély a tigris tizenhatodik őrnagya számára, mielőtt a test teljesen leáll. Ha könnyedén, könny lesz az arcodon, ne tegye úgy, mintha más lenne.

Tehát itt van. Az álom 2015 fő nyertesei:

A Sergio a nyilvánvalóan a legrealisztikusabb választás. Az új 12 oldalas font érmék, a William Hillnek dolgozó jó emberek szerint, egy ókori büntetőnek csupán 41 250 846 GBP-t keresnének. Mi lehet rossz? Benne vagy?