- Uncategorized

A Mind Mind továbbra is döntő jelentőségű a rögbi bajnokok és a nyilvánosság számára

Ahol egy játékos karrierjének végén fordul, gyakran figyelmen kívül hagyják, de Ian Knott többet tud, hogy a kényszerített nyugdíjazás hatása mentális egészségügyi problémákat okozhat. Ezek a tapasztalatok, valamint Newton halálának öröksége elősegítették a rögbi bajnokságban elindult, de a sport egész területén elterjedt mozgás létrehozását.

Knott karrierje hirtelen, 2005-ben fejeződött be, egy hátsérülést követően. öt műveletre, és az egyik szakaszban ágyba ejtették. Knottnak alkalmanként morfinszivattyút kell használnia, és egy bot segítségével sétál. „Ha nem gyógyszeres gyógyszert szednék – napi 40 páratlan tablettát szedtem – feleségemre sikoltoztam, aki feladta álmai feladatát, hogy vigyázjon rám.”

Knott folytatja: „Én beteg volt, hogy terhet jelent. Kaptam egy doboz tablettát, egy korsó vizet és némi morfint, és felmentem az emeletre.Bevettem a tablettákat, ivtam a vizet, de elfelejtettem a morfint. Amikor visszamentem a földszinten, hogy megszerezzem, képeket láttam a családomról és gondolkodtam: „Mi a fenét csinálok?” Sikerült bekerülnem a kórházba, mielőtt a legnehezebb dolgot ültem a feleségem előtt és elmagyaráztam, mit csináltam. Átéltem a mentális egészségemmel. A feleségem nélkül nem tudom, hol lennék. ”

„ Olyan üzeneteket kaptunk a játékosoktól, amelyek azt mondták, hogy a saját életüket megteszik, ha nem a tárgyalásokra lenne szükség, ”mondja. . „Kilenc vagy tíz olyan ember van, akiket ismerek a játékban, és akik ezt mondták.”

A Mind of Mind eredetileg a Super League klubjaira irányult, ám gyorsan növekedett az egész játék számára.Hét évvel az alapításától kezdve a Knott és a jótékonysági szervezet sokkal több, mint egy sportággal foglalkozik. “Beszélgettünk a Manchester United-ben, más Premier League klubokban, sőt olyan helyekre kerültünk, mint iskolák és építési telek” – mondja. „A helyi közösségeknek ugyanúgy segítségre van szükségük – olyan helyekre, mint a Whitehaven, St Helens, Leigh…magas az öngyilkossági listán, és mind rögbi bajnoki városok.” Iratkozzon fel a The Recap oldalra, a heti e-mail címre. A szerkesztők válogatásai.

Az Egyesült Királyságban hetente átlagosan 84 ember veszi életét, de a Mind of Mind továbbra is küzd ezen a félelmetes statisztika ellen.A jótékonysági szervezet hétköznapi estéken észak-nyugati részén Offload-üléseket tart, amelyek olyan munkásosztályú férfiakat céloznak meg, akiknek egyébként nem állnak rendelkezésre ilyen létesítmények.

A 42 éves Knott számára ott van a a személyes elégedettség, ha valamit visszaadunk, valamint elősegítjük a rögbi bajnoki kétségtelen helyének a mentális egészségtudatosság előtérbe helyezését a hivatásos sportban. “Megnézed, hogy mit tesznek más sportok, ám mérföldnyire vannak a Mind of Mind és a rögbi bajnokság mögött” – mondja. “Ha 30 éven át folytatom ezeket a beszélgetéseket, és segítünk egy ember öngyilkosságának megakadályozásában, boldog leszek.”