- Uncategorized

Angliát a háborúk háborúzták el, amikor a Hat Nemzet riválisai új korszakot beszélnek

Az egyetlen kontingens, amely nyilvánvalóan nem szivárogta fel a bonhomie-t, Anglia volt, amely a helyiségben lévő nagyméretű szaracén alakú elefánt elkerülhetetlen következménye. Owen Farrell inkább nyilvánosan megvitatná bélmozgásait, mint leplezte lelkét klubja fizetéskorlátozásának kérdésében, miközben Eddie Jones soha nem rajong valamit, ami elvonja a Red Rose üzletét. Defiant Eddie Jones továbbra is úgy gondolja, hogy Anglia lehet a világ legjobb csapata. | Még Farrell sem lehet teljesen biztos benne. “Nem tudom. Látni fogjuk, szükség van rá. ”

Anglia ellenfelei érdeklődéssel várják a további frissítéseket, különös tekintettel a franciákra, amikor Párizsban szombati héten készülnek fel a Brexit utáni korszak első Le Crunchjára. Milyen horganyzó hatás lenne a versenyre, ha Franciaország jönne ki az istállókból, és elkapná a világkupát. Ha ez megtörténik, akkor a bajnokság minden fogadása valójában kimarad.

Ez automatikusan nem jelenti azt, hogy Anglia sebezhető lesz, pusztán az, hogy jelenleg érzelmi félúton vannak. A Világkupának nyilvánvalóan magas pontszáma volt, de amikor utoljára Dél-Afrika ellen döntőben jártak el, Jones oldala jóval elmaradt a legjobbatól. Most, hogy az első XV-es versenyük felével a következő szezon bajnokságához úton járnak, újabb pszichológiai akadályokat kell leküzdeni.Facebook Twitter Pinterest Fabien Galthié, a francia vezetőedző azt mondta, hogy „küldetése” volt a csapat és a szurkolók közötti kapcsolatok helyreállítása céljából. Fénykép: Mike Hewitt / Getty Images

Vannak, akik úgy vélik, hogy Anglia képes használni a Saracens tényezőt a kocsik kerítésének előnyeire, nem utolsósorban Írország új edzője, Andy Farrell, aki jobb mindenki számára képes volt felmérni a fia hangulatát. “Én akkor hasznosítanám a helyzetet, ha Eddie lennék, és Eddie nem hülye” – mondta Farrell Snr. “Kicsit fel van a levegőben, nem igaz? De csak szülőként tehet segítséget és tanácsot. Kicsit érzékenyvé válik, ha nem ismeri a teljes következményeket, a kérdésekre adott válaszokat vagy a még fel nem tett kérdéseket.A nemzetközi rögbi azonban teljesen más környezet. Csak arra fog gondolni, hogy kapitánya legyen az országa. ”

Jones a maga részéről azt reméli, hogy a csapata Algarve kiképző központjába költözik – véletlenül Írország éppen az úton lesz – lehetővé teszi az egész Szaracén kontingens, hogy egy mentális kapcsolót csúsztasson. – Mit szeretnek csinálni? – kérdezte retorikusan. – Rögbi játék. Kinek szeretik a játékot? A klubjuk? Nos, nem a klubuknak játszanak, hanem az országnak. Nekik ez a legjobb dolog.És akkor a többi csapat számára ez a lehetőség, hogy szorosabbá váljunk. ”

Talán, de hallgatva Fabien Galthié-t, aki megvitatja„ küldetését ”, amellyel újjáépítheti a Les Bleus és a A francia közvéleménynek, akit nem-romantikus új védelmi edzőjük, Shaun Edwards segített, gyanúja szerint bristling verseny vár. “Biztosítani fogjuk, hogy a tömeg ne váljon túl lelkesen” – bólintott Jones. “A nedves, nedves, hideg Stade de France-ban vasárnap délután négy órakor már alig várhatjuk, hogy odaérkezzünk.” Facebook Twitter Pinterest Alun Wyn Jones és Wayne Pivac pózol a Wales tavaly megnyert trófeájával. A verseny indulásakor fókuszálták a figyelmet.Fénykép: Tolga Akmen / AFP a Getty Images-n keresztül slam. – Warren Gatland kiszolgálása.

A Gatland cipőinek kitöltése nem lesz egyszerű, ahogy Jones rosszindulatúan megfigyelte, amikor a téma felbukkan: „Warren nagyszerű munkát végzett. Most a Gatland kapuja van Cardiffban.Minden alkalommal, amikor Wayne odament, átmegy valami, ami tiszteletet ad Warrennek, és érezte ezt az elvárást.

„Van egy bizonyos játékstílusa, és érdekes lesz látni, ha ráveheti rá a walesi játékosokra nemzetközi szinten. ”Új-Zélandon a távoli Gatland már meg fogja kuncogni Jones legutóbbi próbajáték-kísérletén.

Fitness-szempontból Liam Williams várhatóan alkalmas lesz Wales második játékának Írországban és a gloucesteri tinédzser, Louis Rees-Zammit számára elérhetővé kell tenni nyitójátékot, Olaszország ellen, Cardiffban.A 18 éves szárny annyira tapasztalatlan, hogy az edzője azt gyanítja, hogy „még sokat nem végzett borotválkozással”, míg a kapitánya is tanterven kívüli kutatásokat végzett. „2001-ben született, tehát az első dolog, amit megtettem, megnéztem, mi a CD-k jelent meg abban az évben. Nem volt jó év. Britney Spears erősebb volt rajta. ”

Ha Wales ebben a szezonban újabb nagy csapást gyűjt, Hoppá! Lehetséges, hogy még jobban megcsináltam. A bontás: iratkozzon fel, és kapja meg heti rögbi szakszervezeti e-mailünket.