- Uncategorized

Cheteshwar Pujara magas, hogy Ausztrália gyalázatos tiszteletet nyerjen

Az ausztrál emberek inkább az impulzív képességeket ünneplik. Szeretnénk azt gondolni, hogy van egy nemzeti stílusunk, amelyet Adam Gilchrist százainak szánták össze, vagy Shane Warne nyuszikat húz. De mivel nincs olyan tehetség, mint amilyenek a nemzeti csapatban vannak, az emberek hirtelen nem bánják a komolyabb megközelítést.Pujara Indiát felel a negyedik tesztért, mivel Ausztrália ismét küzd a labdával. Bővebben

Nick Benton béren kívüli állampolgár, aki egyszer eljutott Dél-Ausztráliába egy Sheffield Shield-ben, a diszkont vállával üldözve a 11. sz. A lángoló, moustachioed vörös hajú, akinek a Twitter profilfotójában vidáman elmosolyodik a WC-ülőhelyről, Benton egy megfelelő középpontnak tűnik a nemzeti barométer számára. Online tribute volt a modern ausztrál irodalom darabja: „Cheteshwar Pujara. 80+ bőrmappák. 8 perc 30 perc alatt egy 2 km-es próbára (jó nap).Mezők, mint egy fa. Visel 2015 ASICS tüskék. Nem ad repülõ faszot, milyen unalmas vagy rossz néz ki. Legalább a mi blokkjainknak jó felszerelésük van és a legjobb felszerelésük van. ”

Ha nem beszél ausztrálul, ez csodálat. Feladva, míg Pujara nem a Sydney-teszt első napján jelentett meg 130-at, az nem lehetett más. Háromszáz a négy teszt során ezen a nyáron olyan nagyra becsülte magát, mint a makacs szilánkplazma.

Reggel egy percig Mitchell Starc jól nézett ki. A bokájába ütött Mayank Agarwal-t, megfogta a KL Rahul denevérének mindkét szélét, majd egymás után kétszer verte Agarwal-t.Josh Hazlewood a következő híreket kapott Rahul-tól, majd a Starc folytatta az Agarwalverést.

“Ez a legjobb az új labdával, amelyet Mitch Starc megcsinált ezen a nyáron” – mondta Ed Cowan, az ausztráliai volt volt nyitó ütő. ABC rádió. „A kulcsa a hosszúság volt.” Videó lejátszása 0:44 „A tésztáinknak fokozniuk kell”: Ausztrália válaszul Indiára 303-4 befejezéssel – videó

Helyszíni: míg más szolgálatok dicsérték Starcot, hogy fedezze fel korán A golyókövetési technológia azt mutatta, hogy kevesebbet leng el Sydney-ben, mint egy teszt során egy év alatt, beleértve az Egyesült Arab Emírségeket is. A fenyegetés azért jött, mert a varázslat 61% -a tele volt.Utolsó inningje, hasonló százalékkal, a legutóbbi Ashes nyitónapja volt Brisbane-ben, ahol a levegő nedves volt, az ég borult és a hangmagasság oly lassú, hogy a rövid golyókat chipekre és műanyagba ágyazva küldték haza.

De Sydney-ben, miután Agarwal kényelmetlenül nézett ki egy pár rövid golyó ellen, Starc és kapitánya, Tim Paine úgy döntött, hogy egy napot csinál belőle. Kilenc feladót küldött az ülésen, megszakítás nélkül, de a Randwick End váltására. Egy újszerű golyóval a teszt első munkamenetében ez a második varázslat 81% -os rövid golyó volt. Hazlewood belépett. Agarwalnak volt néhány zavaros pillanata, de kiúszta. A másik végén, amelyben nyugodtan tárgyaltak, Pujara volt.Amikor India túl volt, egy kiskapu maradt.

“Nem vagyok benne biztos abban, hogy nem voltam túl elégedett azzal, hogy őszinte legyek” – mondta bowling kollégái szokatlanul őszinte Nathan Lyon. játék után. „Kimaradt az a lehetőség, hogy felhasználjuk a nedvességet a kapuban. Arra gondoltam, hogy hosszabb ideig is ragadhattunk volna oda. De a kapitány és a bowlingosok megfelelő tervet készítettek, és sajnos nem működött. ”

Nem működött. Ez összegzi Ausztrália sorozatait. Az ellenfelek robbantása egy évvel ezelőtt a Hamusban működött. Többé nem. Az egyetlen dolog, ami működött, a bowlers volt: kemény.

Az ötödik bowling ebben a tekintetben nem segített.Egy másik terv, amely nem működött. Marnus Labuschagne a karrierjének első osztályú bowling-átlagának közel 50, a hazai szezonban pedig 60 éves bowlingjával járt erre a tesztre, de edzője és kapitánya számlájára számolt, mint a lábát forgató mindenki. Először három határértéket húzott. Paine azonnal elhúzta a támadást.

Azokat a fél-nyomkövetőket Pujara húzta, aki a század múltán a 60-as években hajózott. Karrierje során csak kétszer szerez több mint egy tucat futást egy végeredményből. Aztán elindult a teaért. Facebook Twitter Pinterest Pujara elhagyja a Josh Hazlewood szállítást. Fénykép: Rick Rycroft / AP

Abban a szakaszban Agarwal 77-re szállt Lyon ellen. Virat Kohli közvetlenül a szünet után kesztyűzte Hazlewoodot a lábszáron. De Pujara csak azt tette, amit Pujara csinál.Az indiai rajongók Rahul Dravidra hivatkozva hívják a The Wall-t. Ez nem egészen igaz. Először is, van egy apró hézag a denevér és a párna között, amit Jimmy Anderson repül, mint egy drón a Gatwick repülőtéren. Az ausztrál kalandosok még nem találták meg.

Másodszor, bár védjegye az obduracy, a Pujara kinyílik egyszer. Csak az, hogy a neki való beállítás két ülés kérdése. A harmadikban gyakran jött le a kapukra Lyonba, megdörzsölve vagy négykézlábasat korbácsolva. A legjobb Starc-ből a vágás, amelyet a test közeléből, az egyik lábán az érintkezési ponton, szoros és feszes kezekkel végezték. Százszáz is eljutott a Starc-ből, alkalmasan eltávolíthatatlanul a párnákról a hátsó négyzeten keresztül.Pujara próbált egy légcsillapítót ünnepelni, de még ott is nagyszerű nagybátyja szokatlan viselkedésével próbálta megbeszélni az esküvői lejátszási lista második felét. egyet megduzzadva: Pujara visszavitte jelét a küszöb fölött, és ott is marad, ha elbocsátják. „Ha”, nem pedig „mikor”. A sorozat szállításait tekintve 246, 204, 103, 11, 319, 2 és most 250-rel szembesült. Teljesen képes egy másik napot ütni egy indiai nyilatkozat céljából vagy utolsóként állva. Nem számít, mit néz ki, miközben csinálja. Minden tiszteletet, amelyet e sorozat kap, megszerezte.