- Uncategorized

David Strettle biztosítja, hogy a Saracens visszatérjen a Worcester elleni győzelemhez

“Ez egy jó teszt volt, és nagyon jól átjutottunk rajta” – mondta Mark McCall, a rádió szaracens igazgatója. “Számomra az volt a fontos, hogy hogyan reagáltunk.” míg a szaracénoknak szokása volt lassan indulni ebben a szezonban, ez valami lassabb volt.Lehet, hogy ez Worcestert szolgálatnak tekinti – a harcosok lefelé voltak a tetején, és ritkán hagyták el az intervallumot megelőzően -, de csak csoda lehet, hogy a McCall milyen szavakat választott az oldalához a félidőben.

Saracens “A sérült fejfájások legalább lassan enyhülnek – mondta McCall, hogy Billy Vunipola sebész a héten korábban végzett röntgenvizsgálat után kizárta a visszatérését, de a 8. számú pálya továbbra is pénteken tér vissza a Sale ellen. Maro Itoje várhatóan a héttel később tér vissza, de Michael Rhodes legfeljebb 10 hetet hagy ki a legújabb vállsérülése miatt. Nélkülük a szaracénok rosszul kezdtek, és rosszabbodtak.Négy perc múlva, az élénk Worcester-félsziget, Francois Hougaard a szaracens futás hátsó részén felpattant a laza labdára, előrepattázott, és a Duncan Weirbe szállította, hogy átverje.

Weir remek szezonban élvezi. Worcester számára – legyőzte lenyűgöző győzelmét a Leicesternél – és miután meghaladta a fedező védekezését, jobbról indult a trükkös átalakulás.

Hamarosan Worcester 14-0 volt a jó helyén, Perry Humphreys pedig átgondolta magát és majdnem a vonalig.Röviddel vonszolták, de megvan a lehetősége, hogy rápattanjon a labdára a támasztó Te’o-ra, aki a posta alatt haladt be. Owen Farrell csomagtartójából jött, és az összehangolt nyomás csaknem megmutatta első próbálkozásukat, csak hogy Will Skelton dobja el a labdát a vonal fölé. Figyelmeztetés volt, hogy Worcester nem figyelt, és a fél órás jelet Farrell a sarok felé rúgta, és az azt követő sorozatból Mako Vunipolát átvitték. kilenc pont előnye.A félidőben történt Farrell-büntetés hatra csökkentette a hiányt, és az itt futó második mérkőzésre a Saracens megkönnyebbült, hogy korlátozta az intervallumba eső kárt.

A várt második félév ostromja megvalósult és a gát végül elromlott, amikor Calum Clarkot szabadon engedték a jobb oldalon.Farrell átalakítása először előzte meg Szaracéneket, ám hamarosan egy egyértelmű büntetést tett – bizonyíték arra, hogy némi rozsda továbbra is elhúzódott. a csere Strettle vékony átlós vonallal átszúrta a győzelmet.

A Worcester ugyanakkor számíthat arra, hogy szerencsétlenül elhagyja a semmit – Weir késedelmes büntetése, biztosítva, hogy elveszítsék a bónuszpontot.

“Szörnyű, hogy nem kaptunk meg, de így van, és a játék nagy mennyiségű magabiztosságot generált, hogy a következő hétvégén nagy játék lesz számunkra [a Bath ellen]” – mondta a Alan Solomons, a rögbi Worcester rendezője