- Uncategorized

David Warner a személyes növekedésről beszél a krikettől való távollét után

Warner, akit 12 hónapos tilalommal bírtak a Fokvárosi csalási botrányban játszott szerepéért, a Sylhet Sixers kapitánya lesz a T20 versenyen, amelyen Steve Smith szintén részt vesz.

A letétbe helyezett a kapitány helyettese, akit építészként és fő korruptorként festett a Cricket Australia (CA) által lefolytatott gömbhamisítási saga hivatalos kivizsgálásakor, röviddel a Dakában történő leszállás után beszélt a helyi újságíróknak.

A 32 éves -old nem nyitotta meg Smith és Cameron Bancroft interjúit a Foxról, akik szerint sokan a busz alá dobták Warner-t.

Warner, akinek a Sixers vasárnap elindította kampányát a Smith Comilla viktoriánusok elleni mérkőzésen, ehelyett azt részleteztem, hogy „milyen jó volt az élet nekem”.

„Időt töltöttem a családdal.Nem lennék képes ezt megtenni, ha nem ülnék le a mellékállomásra ”- mondta Warner az első interjújában november óta, amikor a Sydney-i osztályú krikettben Smith ellen játszott.

arról szól, hogy a lehető legjobban kihasználjam magam és növekedjek emberként.A legfontosabb dolog az volt, hogy otthon apám és férj voltam.

„Most már újra a krikettre kell játszani és ügyelnem arra, hogy Sylhet Sixers az asztal tetejére kerüljön.”

Úgy tűnt, hogy Warner nemzetközi karrierje a Newlands-i rémálom közvetlen következményeként lezárulhat, amelyek mind a CA bigwig-eket, mind a csapattársakat dühöngővé tették. Langer, Tim Paine tesztkapitány és Aaron Finch az ODI kapitánya a közelmúltban jelezte, hogy a kemény csapda nyitó karokkal fogadják vissza.

Warner valószínűleg az Ausztrália világbajnokságának és az Ashes védelmének része lesz Angliában. ebben az évben, bár valószínűleg március végén visszatérhet Ausztráliába Pakisztán elleni ODI sorozat során.

“A választóknak döntenek arról, hogy akarnak-e felvenni engem” – mondta.

„Csak annyit tehetek, hogy pontszerzést végezek ezen a versenyen és az IPL-ben, tartsd fel a kezem, és győződj meg róla, hogy én Legjobb ember vagyok. ”

Warner megemlítette, hogy hálás a Sylhet kapitányának a lehetõségéért, és emellett a hétvégi bajnokság nyitójának esélyét is megkétszerezi Smith-nek a rosszindulatú meccseként.

< p> „Úgy fogom kezelni, mint egy új játékot.Nemcsak egy játékos befogadása, hanem egy tizenegy játékosból álló csapat felvétele is van. – mondta Warner.

„Arról gondoskodik, hogy bowlingosok tudják, hogyan kell kiszabadítani Smith-t, majd a többi a srácok. ”