- Uncategorized

Gianfranco Zola örül a Chelsea visszatérésének, mint Maurizio Sarri asszisztense

„Nagyon meglepődtem, amikor ez a lehetőség megjelent, mivel az előző munkám nagyon fájdalmas volt számomra” – mondta elvonulva a Liverpool beszélgetéséről a League Cup kupa harmadik fordulóján, szerdán este, hogy tükrözze a két győzelem rekordját. 24 játékban egy klubban egy esés közben. “Nem tudtam elhinni. Álomhelyzet. És a legjobb oka annak, hogy mindent eldobok, hogy a lehető legjobban kihasználjam ezt a tapasztalatot Maurizio Sarri és a klub számára. Mindenki tudja, mennyire érdekel ez a klub, tehát remek lehetőség.

„Örülök érte, nagyon hálás. De most sok munkát kell tennem, hogy megérdemeljem. Teljesen Maurizio rendelkezésére állok, és remélem, hogy minden tőlem telhetőt meg tudok adni neki, hogy sikeres legyen.Sikere lesz a büszkeségem és a boldogságom. ”Facebook Twitter Pinterest Gianfranco Zola, akit itt láttam, hogy 1999-ben az Aston Villa Gareth Southgate-ját labdába dobták, a Chelsea legenda. Fotó: Richard Saker a megfigyelő számára az ambíciókat egy becsült 80 millió font adósság súlyozta meg. Azóta visszatért az ellenzékbe, mint a West Ham menedzserje, ám ez a klubgal való dicsőséges társulásról sokat mond, hogy soha nem érezte magát távol. A Chelsea számára a 311 meccsen játszott 80 gólának annyi emléke, amelyek közül a legtöbbet valamelyik szakaszban megvilágította, még mindig frissek.A férfi 2003-ban a klub eddigi legjobb játékosává szavazott. Még mindig ápolják, és a személyzetbe történő kinevezése bizonyos megnyugtatást kínálott egy újabb fájdalmas nyári nyár után.

Végül is, kik jobban segíthetnek az Eden Hazardnak, rendes bajnoki győztes, de egy játékos nyilvánvalóan csak azzal fenyeget, hogy maga elé állítja Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo szintjét, halad tovább a fejlődésében? Vagy ajánlani kell Sarri-t ebben a klubban, különösen az angol játék őrült és könyörtelen természetével kapcsolatban?A jelenlegi helyzetben az 52 éves, aki már öt klubban menedzserként töltött időt és az olasz junior oldalakkal foglalkozik, Sarri, az egykori bankár ismereteit szerezte be.Gianfranco Zola: „Kimerültem, de soha nem vesztettem el labdarúgás iránti szenvedély. ‘Bővebben

“Számomra ez egy új világ” – mondta Zola. „Azt hittem, hogy sokat tudok a futballról, de tévedtem. Csodálatos élmény a tanuláshoz. Ha visszamegyek a történetem elejére, úgy kezdtem, mint őrült, amikor először éltem a Premier Ligában a West Hammal. Jól ment, de szerintem sok dolgot hiányoztam a menedzsment tapasztalatom során. Most felzárkózok ehhez a tapasztalathoz.

„Nagyon kevés edzőt láttam, akik munkájuk során olyan részletesek vagy annyira dolgoznak, mint Maurizio. Amit a pályán látsz, annak a hatalmas munka eredménye, amelyet a színfalak mögött végez.A játékosok, akik általában a pályára lépnek, mindent tudnak, amit meg kell tenniük. Nekik könnyebb lesz játszani. Elemzés, az ellenzék tanulmányozása, a saját csapata tanulmányozása, majd a pályán végzett munka…Találkoztam vele Olaszországban, és néhányszor beszéltem, tehát tudtam, hogy jó, de nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Remélem, jó támogatást kínálok neki. Ezért vagyok itt. Tudom, hogy tudásomat átadjam neki. ”Facebook Twitter Pinterest Gianfranco Zola kiválasztja a fantasztikus ötoldalú csapatát.

Egy sokkal megváltozott Chelsea-oldal lesz, aki egy szemmel szembeszáll a Liverpool-nal a Carabao Cup-on. a csapatok közötti szombati Premier League találkozón a Stamford Bridge-en.De a filozófia, az úgynevezett Sarri-ball, akkor is ugyanaz lesz, ha a személyzet meg van csavarva: a felelősséget támadni fogják. mondott. Egy olyan tulajdonságú sztrájkolózó ezt nagyon élvezte. ”Azok a napok eltűntek, de a Chelsea továbbra is örömmel fogadja, hogy Zola visszakerül a könyvekbe.