- Uncategorized

Hooray Saido-nak! Hooray a Fizzy Cup-hoz!

Semmi sem olyan, mint a Fizzy Cup varázsa, főleg augusztusban. Tizennégy rajongó érkezett stadionokra az ország lefelé és lefelé, hogy egy csomó tartalékoldalú versenyt nézzenek tegnap este a második fordulóban. A romantika a levegőben lenyűgöző volt, amikor Neal Ardley reagált az AFC Wimbledon West Ham elleni kudarcára, mexikói gólya vádjával válaszolva. Javier Hernández a sötét cselekedetek felhasználásával Rod “Rodaldo” McDonaldot elküldte.West Ham képes volt harcolni egy céllal, és Wimbledon közeli hiánya olyan közel volt, mint bárki, aki el kellett húznia egy óriási gyilkosságot, kivéve, ha Nasty Leeds 1973 óta először veszít fel, és idegesnek számít. „Megállapításom az, hogy nem játszottunk jól” – mondta Marcelo Bielsa, miután a csapata 2-0-os vereséget szenvedett a Preston North Endnek, bár az argentin nem pontosan olyan gördülő forrásban volt, amely szerint egyes vezetők sajtótájékoztatót kiabálnak. TISZTELET! TISZTELET! TISZTAK! ”

Hogy őszinte legyek, az egész meglehetősen alacsony kulcsnak érezte magát. Addig, amíg Saido Berahino 913 nap alatt először célt tett, ami majdnem olyan hosszú, mint azóta, hogy a Fiver utoljára vicces viccet mondott, és Stoke City felé tette a Huddersfield Town feletti győzelem útját.Hatalmas megkönnyebbülés pillanata volt a leszerepelt Stoke City-támadónak, és a Berahino-pontozás látványa annyira zavaró volt, hogy Huddersfield Juninho Bacuna később katasztrófás rendszerhibát tapasztalt, és a 97. percben egy röplabdát indított a saját hálózatába. Slapstick cucc, bár a Fiver hajlandó folytatni a jó hangulatot azzal, hogy Juninho látványos saját célját adja, mint Berahino asszisztens. Hooray Saido-nak! Hooray a Fizzy Cup-hoz!

De ne kerüljünk túl sokat, annyira csábító, mint rámutatni, hogy Berahino Akinbiyi-esque kopár futásának vége egybeesett Jamie Vardy bejelentésével, hogy visszavonul Anglia szolgálatából.Végül is, a Fiver valószínűleg nem érzi magát annyira az életének a ma esti főjáték után, amelyben a bajnoki reménykedők Nottingham Forest házigazdaként látják el a Corporate Travesty Newcastle United-t, akik nem mutattak érdeklődést a labdarúgás iránt, mióta a 2006-os nagyszerű Intertoto-kupa diadalmaskodott.

Valószínűtlennek tűnik, hogy hamarosan megváltozik. Látja, Newcastle egy pontot szerzett a három bajnoki mérkőzés megnyitása után, és Mike Ashley lényege azt jelenti, hogy Rafa Benítez valószínűleg felhívja a figyelmet a City Ground útjára. Az öltönyök örömmel veszik számukra, és nem az, hogy egy olyan kellemetlenség, mint a környezet, megállítja a megfelelő labdarúgó-férfiak sereget, amely Benítezt sújtja, mert elhanyagolja a Fizzy Cup büszke hagyományát, ha Newcastle elveszíti. Nem kétséges, hogy Richard Keys már készített néhány tweetet Sam Allardyce dicséretére.A NAP IDEJE

“A Tottenham rajongói a tavalyi szezonban énekeltek valamit a feleségemről a dzsungelben, egy percen belül szereztem gólt, és soha nem mondtak egy szót rólam a játék hátralévő részében. A West Bromnál mindig ugyanahhoz a sarokhoz megyek a pontozás után. Volt egy fénykép a korábbi szezonból, az arcok azonosak. A középső ujjuk pontosan megegyezik ”- Jamie Vardy elmondja Stuart Jamesnek, hogyan kell viselkedni a b @ ntz rajongóval. Facebook Twitter Pinterest Jamie Vardy elnémít téged. Fénykép: Fabio De Paola a Guardian számára TÁMOGATÁS A GUARDIAN

A Guardian átgondolt, alapos újságírás készítése [az a cucc, amelyet általában nem találunk ebben az e-mailben, nyilvánvalóan – a Fiver Ed] drága, de támogatni nem minket . Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket.Cserébe remélhetőleg megszabadíthatunk Önt az a fajta tudás, amely kissé kevésbé figyelmen kívül hagyja a hangot azokban a forró reaktív gegenpress beszélgetésekben, amelyekben élvezi. És ha úgy gondolja, hogy élvezetünk [újra, stb. És így tovább – Fiver Ed], kérjük, segítsen nekünk, hogy visszatérjünk ide, hogy többet nyújtsunk neked. HÍVÓKÖNYVEK

A Manchester United új külföldi csomagja valóban enyhe vérszegénység (a kedd napi idézete), de miért mutatja meg, hogy lóg néhány rosszul felszerelt barkácsállványból? Egyik játékos sem hajlandó viselni a nyilvánosság előtt? ”- Tony Thulborn.

„ A tegnapi Fiver-t a szokásosnál még lelkesebben olvastam, és a címsor törlési hivatkozásait kerestem. De nem, semmi. Hogyan szeretek gyűlölni téged, Fiver ”- Tim Woods.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre.És ha nincs jobb dolgod, akkor a Twittert is csatolhatja. A mai díjmentes levélünk nyertese a mai napon…Tony Thulborn.ÚJOK, KÉPEK ÉS BOBOK

Son Heung-min esélyei elkerülni a kötelező katonai szolgálatot növekedtek, miután Dél-Korea legyőzte Vietnamot, hogy továbbjuthasson a Ázsiai játékok. Facebook Twitter Pinterest Sonaldo! Fénykép: Arief Bagus / AFP / Getty Images

A németországi menedzser, Joachim Löw kijelentette, hogy Mesut Özil nagy zsírcsíkot adott neki, miután a játékos visszavonult a nemzetközi labdarúgásból. – A játékos nem hívott fel – zokogott. „Többször próbáltam üzenetet vagy telefonon elérni, de ez nem volt lehetséges.Ezt el kell fogadnom. ”

Jó hír a női labdarúgáshoz: az FA nagybajnokok az Euro 2021 házigazdájára tettek ajánlatot, a Wembley-t a júliusi döntőre különítették el, és Phil Neville oldala üzleti osztályt repül a jövő heti kritikus világkupára. selejtező Kazahsztánban, hacsak a közvetlen menetrend szerinti járatok hiánya miatt.

Kurt Zoumasees Everton, mint egy lépcső, izgatottan játszik Everton számára a Tejkupán a Rotherham United ellen.

Miután elnyomta az AFC Wimbledont a Fizzy Caffeine Pop Drink Cup-ban, a West Ham menedzsere, Manuel Pellegrini azt mondta, hogy Declan Ricenek jó esélye van Angliának játszani, ha az Ír Köztársaság felett választja őket. „Angliával nagy verseny lesz, de azt hiszem, képes is meghozni ezt a kihívást.” Ordította a chilei.

Máshol a kedd Rumbelows-kupa akcióján: A Premier League oldalán Cardiff elsütötte a Championship oppo Norwichot és Christian Fuchs abszolút védőgombot szerzett Leicester 4-0-os győzelmében Joey Barton Fleetwood Town ellen.Még többet szeretnél?

Jamie Vardy jelenleg nem érhető el, hogy lecsúszjon a padról, és lehetőséget biztosítson Anglia számára, ki léphet fel? Dominic Fifield 10 potenciális lehetőséget nevez meg. Facebook Twitter Pinterest Crouchy még nem látható. Kompozit: Tom Jenkins, Getty Images, PA, Action Images

És az éles végtől eltekintve, Martin Laurence adja a 2p-jét arra, hogy ki képes felfrissíteni Gareth Southgate csapatát.

Mourinho továbbra is az a személy, aki orvosolja a Manchester United problémáit?Jamie Jackson megkapja a válaszokat.

A Premier Liga lenyűgözőbb labdajátékai, komédia klub becenevei, a Groundhog Day eredménysorozatai és még sok más szerepel a hét ezen tudásában.

Rafa Benítez van egy vak pont, amikor a sztrájkolókról van szó?

Aitor Karanka sokkal elismert Nottingham Forest oldalán lassan indultak el a bajnokság. Lehet, hogy a Newcastle-nal kötött Worthington-kupa üdvözlő lendületet adhat, írja Ben Fisher.

Ó, és ha ez a te dolgod, akkor nyomon követheti a Big Web oldalt a Big Social FaceSpace oldalon. És INSTACHAT, Túl! Ez történik (újra)!