- Uncategorized

India rekordokat állít fel, és Ausztrália határozza meg a negyedik teszt második napját

A Centurions Cheteshwar Pujara és Rishabh Pant egymással ellentétes karrierjének fényei rekordokat és Ausztrália elszántságát tették az SCG negyedik tesztjének második napján, ahol India 7-622-re bejelentette.

Ausztrália túlélt egy tízszeres robbanást. A darabokon el lehet érni a 0-24-et, részben annak köszönhetően, hogy a Pant elvesztette a fogását, amely Usman Khawaja-nál nullát jelentett, de reményük az, hogy elkerüljék a leánykori otthoni sorozat veszteségét Indiában, ingatagok.

“A rosszul megerősítő támadás továbbra is pénteken zajlott kevés jutalomért, és minden ülés során kúpot vett fel, amikor Pujara kiterjesztette a legtermékenyebb sorozatát egy 193 beteggel.

Pujara Indián kívüli legmagasabb pontszámát a legnagyobb Pant karrierje, 159 nem volt ki, és Ravindra Jadeja 81-es ütése.Ausztrália / India: az SCG negyedik tesztje, a második nap – ahogy történt.

Pujara elbocsátása Indiát 6-418-ra csökkentette, Pant és Jadeja pedig 204 futtatást indított, ami a hetedik kacsa rekordja Ausztráliában, mielőtt ez utóbbi elbocsátása arra késztette Virat Kohli-t, hogy kegyelmet mutasson.

A demoralizált Ausztrália a tea után megkapta a harmadik új labdát, de nem tudta elkerülni, hogy ellenzékszervi hatásuk 600-ra emelkedjen, Indiában a negyedik legmagasabb tesztösszeg Ázsián kívül. hagyva őket tökéletes helyzetben ahhoz, hogy véget vessenek egy 1948-ban nyúló ausztrál sztrájknak.

Ez volt a hatodik legmagasabb teszt, amelyet egy ausztráliai turnézó csapata készített.

Pant három számjegyre sétált. 137 golyót eldobva, így története volt, amikor a Marnus Labuschagne-tól a teljes kötélhöz jutott, hogy elérje a három számot, majd 48 további szállításra volt szüksége a 150-es átadáshoz..

Pant az első teszt századot egy indiai gazdálkodó készítette Ausztráliában, miközben a 21 éves fiatalabb tenyésztő lett Ausztráliában a teszt százszal. A Chesteswar Pujara magas, hogy Ausztrália gyalázatos tiszteletet szerezzen | Geoff Citrom Bővebben

Khawaja péntek reggel érkezett a helyszínre, nagy reményteljesen arra, hogy Ausztrália csapdái átmennek India középső rendjén és farkán, akik 4-303-kor indultak el.

Ehelyett , úgy találta, hogy átgördíti a karját a napi záró ülésen, amikor Tim Paine küszködött, hogy friss ötletekkel álljon elő nyugodt pályán.

Pujara, aki Nathan Lyonba visszaszerezte visszatartását, volt az egyetlen gömb. az ebéd utáni ülésen.

A reggeli ülés szintén félreeső volt, amely csak Hanuma Vihari 42 éves Lyon elbocsátását jelentette, miközben az utód még az ünnepe sem volt, amikor Jadeját meggyújtotta 58. évében.

Pant