- Uncategorized

Kevin De Bruyne szerint a Manchester City pontjainak összege soha nem ismételhető meg

Kevin De Bruyne úgy véli, hogy a Manchester City 100 pontot elérő képessége lehetetlen megismételni, bár azt mondja, hogy ez a kihívás a Pep Guardiola oldalán lesz a következő szezonban.Manchester City 100 pontot ért el a késői Gabriel Jesus győztes Southamptonban. / p>

Gabriel Jézus a Southampton ellen a St. Mary’s vasárnapi leállási idejének győztese lehetővé tette, hogy a Premier League bajnokai váljanak az első klubnak, hogy elérje ezt a jelet Angliában.

„Mindannyian tudtuk, ha 100 pontot kapunk, ami annyira különleges lenne, és valószínűleg nagyon nehezen kezelhető újra – mondta De Bruyne.

„Ez volt az egyetlen dolog, amit játszott, és ha véget ér a szezonnak az utolsó pillanatban, a szezon utolsó rúgása, és 100 pontot kapsz, hihetetlenül érzi magát.

„Végül megszakadtuk a rekordot – 100 pont valami különleges.Három számjegy nagyon nehezen kezelhető, és nagyon sok része lehet. ”Facebook Twitter Pinterest A Manchester City hétfőn a Deansgate-on keresztül nyílt autóbusz-felvonulást tartott a Premier League és League Cup sikereinek megemlékezésében. . Fénykép: Oli Scarff / AFP / Getty Images

Az Arsenal megnyerte a 2003-04-es címet veretlen, de 90 ponttal. De Bruyne megkérdezte, hogy összehasonlítsa a várost azzal az Arsène Wenger oldallal, hogy: „A legtöbb pontot kaptuk, és a nagy csapatokkal való versenyen nagyon nehéz és 100 pontot kapni, és csak 14-et elveszíteni az egész szezonban. valami különleges. ”

Guardiola beszélt arról, hogy meg kell próbálnia megtartani a címet a következő szezonban, amit csak a Manchester United és a Chelsea tettek a Premier League-korszakban.De Bruyne ezt visszhangozta.

„Mindent újra elkezdsz kezdeni, és ugyanezt teheted [100 pont] valószínűleg lehetetlen, de meg kell próbálnunk” – mondta a belga.

De Bruyne átadása Jézus vasárnapi céljához azt jelentette, hogy az első szezon legjelentősebb segítője – a 16-os – a City csapattársa, a Leroy Sané nevében megnyitotta a Premier League díját.

Beszélgetés a város nyitott buszjáratán Deansgate-en keresztül hétfőn Guardiola hozzátette: „Most itt az ideje, hogy élvezzük, amit ebben a szezonban tettünk. Ezen a nyáron megnézzük a világbajnokságot a kanapén – van egy jó sör, jó vörösbor. Ezután megpróbáljuk erősödni, mint ebben a szezonban.